Ιαν. 4, 2016

Συγκεντρωση για συμπαρασταση στον Δ. Καμαρινοπουλο

To Mέτωπο για την Ανατροπή (παράταξη που δραστηριοποιείται στην ΠΟΕΣΥ) καλεί σε συμμετοχή στη συγκέντρωση της Παρασκευής 8 Ιανουαρίου 2016 στις 9πμ στα δικαστήρια (σχολή Ευελπίδων) για συμπαράσταση στον πρώην πρόεδρο και ιδρυτικό μέλος της ΕΤΕΡ, Δημήτρη Καμαρινόπουλο, που διώκεται από τον φυγόδικο πρώην ιδιοκτήτη του Flash Π. Κυριακίδη.

Απαιτούμε να σταματήσει κάθε δίωξη, αλλά και να λογοδοτήσει ο φυγόδικος που έχει το θράσος να διώκει συνδικαλιστές, στους οποίους με δικαστικές αποφάσεις χρωστάει πολλές χιλιάδες ευρώ από δεδουλευμένα.

Μέτωπο για την Ανατροπή

συμμετέχουν:

Από ΕΣΗΕΑ – Πρωτοβουλία για την Ανατροπή (ανένταχτοι, αριστερό ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος, Financial Crimes)

Από ΕΣΗΕΜΘ: Mέτωπο Αγώνα Δημοσιογράφων

Από EΣΠΗΤ: Αριστερή Πρωτοβουλία για την Ανατροπή στην ΕΣΠΗΤ

 

 

Επισυνάπτουμε την ανακοίνωση της ΕΤΕΡ και σημειώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της www.eter.gr μπορείτε να δείτε το σύνολο των ανακοινώσεων συμπαράστασης από συνδικαλιστικές οργανώσεις τόσο από το χώρο των ΜΜΕ, όσο και ευρύτερα.

ΕΤΕΡ: Όλοι αυτή την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 στα Δικαστήρια της Ευελπίδων. Στηρίζουμε το δικαίωμά μας στο συνδικαλισμό, στηρίζουμε τον πρώην Πρόεδρο και ιδρυτή της ΕΤΕΡ, Δημήτρη Καμαρινόπουλο.

Αθήνα, Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Όλοι αυτή την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 στα Δικαστήρια της Ευελπίδων. Στηρίζουμε το δικαίωμά μας στο συνδικαλισμό, στηρίζουμε τον πρώην Πρόεδρο και ιδρυτή της ΕΤΕΡ, Δημήτρη Καμαρινόπουλο.

Το 2016 μπαίνει για την Ένωσή μας με διώξεις εναντίον του προηγούμενου Προέδρου μας. Αυτή η εργοδοτική νοοτροπία για την ποινικοποίηση των αγώνων μας και το κυνήγι των συνδικαλιστών μας δεν μας πτοεί. Μας ατσαλώνει, μας μαζικοποιεί και μας θυμίζει την ιστορία που με τα χέρια μας γράψαμε και που συνεχώς φωτίζει το δύσκολο δρόμο που περπατάμε. Τον δρόμο του ΤΑΞΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, τον δρόμο της υπεράσπισης της εργατικής τάξης και των δικαίων της.

Αυτή την Παρασκευή είμαστε έτοιμοι να δούμε πώς ο φυγόδικος ιδιοκτήτης του FLASH 96 θα σταθεί απέναντί μας και απέναντι στον πρώην Πρόεδρό μας και για ποιο πράγμα θα τον κατηγορήσει.

Καλούμε όλες τις Ενώσεις, τις Συλλογικότητες και κάθε αγωνιζόμενο Εργαζόμενο ή Άνεργο να σταθεί κοντά μας, δίπλα μας, συνοδοιπόρος μας.

ΟΛΟΙ αυτή την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 9.00πμ έξω από την αίθουσα του

Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Κανένας εργαζόμενος ή άνεργος δεν είναι μόνος του απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία.

Συνεχής, οργανωμένος αγώνας μέχρι να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας