Δεκ. 22, 2015

Ετοιμαζουν παροχες - συνταξεις Καγκουρο στον ΕΔΟΕΑΠ

Τάτσης-Καρούτζος διώχνουν ανέργους 
από τον ΕΔΟΕΑΠ μέσα στις γιορτές

Υπάρχουν και προσωπικές ευθύνες για όσα συμβαίνουν στον ΕΔΟΕΑΠ επισημαίνει με επιστολή του προς τον πρόεδρο του οργανισμού ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και εκπρόσωπος της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων Δημήτρης Τσαλαπάτης.
Στην επιστολή αναφέρεται αναλυτικά ότι:
Προς τον Πρόεδρο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

Αξιότιμε κύριε Τάτση
Η επιμονή σας να μην εφαρμόζετε δικαστικές αποφάσεις αλλά ούτε και τις αποφάσεις τις οποίες ο ίδιος εισηγηθήκατε στο ΔΣ, σας εκθέτει και προσωπικά.
Η παράλειψη νόμιμης οφειλόμενης ενέργειας από την πλευρά σας, στην οποία συνεργούν και άλλα μέλη του ΔΣ, αυτή την φορά χρησιμοποιείται και από την πλειοψηφία σας , όπως διαπιστώνουμε ως άλλοθι για μη σύννομες ενέργειες, που αποσκοπούν σε περικοπές παροχών , έξωση ανέργων από τον ΕΔΟΕΑΠ, περικοπές επικουρήσεων.

Με την προκλητική άρνηση σας να δώσετε στη δημοσιότητα τις προτάσεις μας για αναζήτηση εσόδων υιοθετήσατε την εύκολη λύση που σας υπέδειξαν για περικοπές.

Η επιμονή σας να μην μας κοινοποιείτε, όπως έχετε υποχρέωση, το πρωτόκολλο καταστροφής της παράνομης συλλογής προσωπικών μας δεδομένων, νομίζετε ότι θα σας επιτρέψει να κάνετε κάτι ανάλογο και για τους ανέργους συναδέλφους μας η να υιοθετήσετε την πρόταση συνεργάτη σας στο ΔΣ για «συντάξεις καγκουρό» , που θα δικαιολογούν και άλλες περικοπές και τους πρώτους μήνες του 2016, όπως ακριβώς προτείνει το μπλοκ των δανειστών και έχει αποδεχθεί η κυβέρνηση.

Μόνο που ο ΕΔΟΕΑΠ είναι νπιδ , αυτόνομος, αυτοδιοίκητος και ως εκ τούτου η εφαρμογή του πρωτοκόλλου ΕΣΔΑ και στο δικαίωμα της περιουσίας των μελών- μετόχων του οργανισμού, που πλήττεται βάναυσα με τις ενέργειες σας , δεν υπεισέρχονται σε καμία περίπτωση λόγοι δημοσίας ωφέλειας.
Σας καλούμε έστω και την τελευταία στιγμή αναλογισθείτε και τις προσωπικές σας ευθύνες και επιτέλους να σταματήσετε αμέσως και εσείς και όσοι σας ακολουθούν να παίζετε με τις ζωές των άλλων.
21-12-2015

Δημήτρης Ι. Τσαλαπάτης
Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ
Κοινοποίηση Μέλη ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, Εκπρόσωποι συνταξιούχων

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας