Δεκ. 16, 2015

Πογκρομ με Διαγραφες στο Πειθαρχικο της ΕΣΗΕΑ

       Αγανάκτηση με τις μεθοδεύσεις για απομακρύνσεις μελών

Σάλο έχουν προκαλέσει  πρωτοφανείς αποφάσεις του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ που αποτελούν απροκάλυπτες μεθοδεύσεις για «έκπτωση» των

«ενοχλητικών» μέλών από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό. Η δέσμευση της Αντωνιάδου «εγώ θα διαλύσω τα Πειθαρχικά» φαίνεται να περνάει σε  νέο στάδιο  υλοποίησης.

Έτσι σε πρώτη φάση , ύστερα από έγκληση του συνεταίρου της Παπαδιάς Νίκου Καρούτζου, καταδικάστηκαν με γελοίες κατηγορίες τρία εκλεγμένα μέλη του Πρωτοβάθμιου. Χωρίς καν να κληθούν σε διευκρινήσεις, όπως γίνεται πάντα, με σωρεία παρανομιών στήθηκε μία απόλυτα διαβλητή διαδικασία και πραγματική παρωδία.

Η Πόπη Χριστοδουλίδου κρίθηκε ένοχη για απειλή (!!!) επειδή είπε στον Καρούτζο

«θα σε πάω στον εισαγγελέα» όταν εκείνος εξύβριζε χυδαία τους παρευρισκόμενους το βράδυ των επαναληπτικών εκλογών σε επεισόδιο στο κυλικείο της ΕΣΗΕΑ. Αρχικά προτάθηκε να διαγραφεί η Χριστοδουλίδου για έξη μήνες (!!!)από την Ένωση, αλλά τελικά, κατά πλειοψηφία, επιβλήθηκε η επίπληξη με ανάρτηση, καθώς προτιμήθηκε να εκδιωχθεί με τη μέθοδο της σαλαμοποίησης σε άλλη ευκαιρία.

 Αντίθετα διαγράφτηκαν ο πρώην πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Γιάννης Αποστολόπουλος επειδή χαρακτήρισε την συμπεριφορά Καρούτζου «συμπεριφορά υποκόσμου» και η Ελένη Ανδριανού επειδή όταν ο Καρούτζος επιχειρούσε να εκδιώξει με φασιστικό τρόπο τον σύντροφό της ,του είπε «να φύγεις εσύ» και έτσι τον πρόσβαλε (!!!).

    Τις αποφάσεις  για τα βαριά (!!!) αυτά παραπτώματα  έλαβαν οι  αυστηροί υπερασπιστές της δεοντολογίας (!!!) Παύλος Γερακάρης, Πάνος Τσίρος , Τάσος Κοντογιαννίδης και Πέτρος Τρουπιώτης. Είναι οι ίδιοι που χωρίς ντροπή αθώωσαν ομόφωνα  την Αλίντα Καλοφωλιά, που παραπέμφθηκε από το ίδιο το Διοικητικό Συμβούλιο επειδή ως μέλος της εργοδοσίας ποδοπατάει τα δικαιώματα των εργαζομένων στην «Εξπρές» και τους αφήνει απλήρωτους .Πού αρνείται να πληρώσει πάνω από ενάμιση εκατομμύριο οφειλές στον ΕΔΟΕΑΠ. Είναι οι ίδιοι που δεν βρήκαν τίποτα επιλήψιμο και αθώωσαν τον Δελατόλα που τσέπωσε το ενάμιση εκατομμύριο θαλασσοδάνειο και αρνείται να πληρώσει, κατά τη γνωστή μέθοδο και άλλων ιδιοκτητών ΜΜΕ, που γίνονται έτσι ζάμπλουτοι σε βάρος του κόσμου.΄Αθώωσαν και την Ειρήνη Νικολοπούλου που καταδικάστηκε για κακούργημα με την γκρίζα διαφήμιση στις εκπομπές της, τσεπώνοντας ουκ ολίγα σε βάρος της κρατικής τηλεόρασης. Όλοι αυτοί είχαν καταδικαστεί από το «κακό» Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό και έτσι τώρα μεθοδεύεται η ουσιαστική διάλυσή του από τα καλόπαιδα των Αντωνιάδου-Καρούτζου-Κουμπιά, ώστε να συνεχίσουν ανενόχλητοι την ίδια πρακτική.

     Για την ακρίβεια να σημειώσουμε ότι στην απόφαση πήρε μέρος και η «αριστερή»

Βέρα Δαμόφλη σε χαμηλότερους τόνους.  Η άλλη «αριστερή» του ΣΥΡΙΖΑ Μιμή Τουφεξή φρόντισε να απουσιάζει, παίζοντας το ίδιο βρώμικο παιχνίδι και παριστάνοντας εκ των υστέρων ότι τάχα διαφωνεί ( Παλιά μου τέχνη κόσκινο.).

   Η πρόεδρος του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Ελένη Τράϊου, αναγκάστηκε να αυτοεξαιρεθεί, μετά την απροκάλυπτη επίθεση του Καρούτζου εναντίον της.

   Επειδή το θράσος είναι μεγάλο,  για «ξεκάρφωμα» φρόντισαν να βάλουν και στον Καρούτζο προσωρινή διαγραφή για ένα μήνα , κουκουλώνοντας στην ουσία την περίπτωσή του, παρότι ήταν ο αποκλειστικά υπεύθυνος του επεισοδίου με τις πρωτοφανείς χυδαιότητες και τραμπουκισμούς, κατά την συνήθη τακτική του, και έχει επανειλημμένα καταδικαστεί από τα όργανα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ.

Αναποδος

Σχόλια

16.12.2015 11:29

Μαρίνος Σιμάτος, (...κάποτε!).

... μ' αυτά κι μ' αυτά,φτάσανε ο Γραπτός κ ο Ηλεκτρονικός, να δημιουργήσουν αφ΄ ενός λίγους χρυσοπληρωμένους συστηματικούς, κ αφ' ετέρου, στρατιές ανέργων ''υγειών'', σκληρά, εργαζομένων του, ...κάπ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας