Δεκ. 15, 2015

Αληθειες και ψεματα για την εκλογη νεου Προεδρειου στην ΕΣΗΕΑ


Ο πρόσφατος  σχηματισμός σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου  της ΕΣΗΕΑ έφερε στο φώς της δημοσιότητος  πολλές αλήθειες  αλλά και μπόλικα ψέματα και λάσπη  κυρίως από δύο παρατάξεις .

Και στις δύο  αυτές παρατάξεις  έπεσε  μπόλικη λάσπη  σε δύο μέλη του Διοικητικού  Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ  τους κ.κ. Δημήτρη Κοtταρίδη  που ανέλαβε και πάλι τη θέση του Ταμία  αλλά και του κ. Γιώργου Φιλιππάκη  που έγινε Ειδικός Γραμματέας .
Οπως ήταν ήδη γνωστό ο κ. Δημήτρης  Κοτtαρίδης είχε εδώ και καιρό  διαρρήξει  τις σχέσεις του με την κ. Μαρία Αντωνιάδου  μια που κατάλαβε  τον τρόπο που η τελευταία  σε αγαστή συνεργασία με Τρίμη και  Κατσίμη  ασκούσε τη διοίκηση στο σωματείο των δημοσιογράφων  . Ετσι  μπορεί μεν να μην ψήφισε για τυπικούς λόγους  τον κ. Σταμάτη Νικολόπουλο για πρόεδρο  στην ΕΣΗΕΑ  όμως  άφησε πολλά περιθώρια  για μια έντιμη συνεργασία σε ένα  προεδρείο που συμμετέχουν πλέον έξη παρατάξεις .
Από την άλλη πλευρά  ο ίδιος ο κ. Δημήτρης Κοτtαρίδης  όπως αποδείχθηκε- και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Ανάποδου  -  δεν γνώριζε την μεγάλη κομπίνα  της κ. Μαρίας Αντωνιάδου  η οποία από τον περασμένο Μάρτιο ή Απρίλιο  ή ακόμα και Μάιο  θα μπόρούσε να είχε προχωρήσει στην πληρωμή των άνεργων δημοσιογράφων που  συμμετείχαν στα σεμινάρια με τα voucher  .  Τί  ακριβώς συνέβη στο σημείο  αυτό ?  Απλούστατα η κ. Αντωνιάδου  για να αναγκάσει πάνω από 200 άνεργους δημοσιογράφους να την ψηφίσουν  τους κράτησε απλήρωτους εδώ και δέκα μήνες  με τη βοήθεια του Διευθυντή των υπηρεσιών της ΕΣΗΕΑ  του κ. Χρήστου Μπούση .
Και σαν να μην έφτανε αυτό όταν τέλειωσαν οι φετεινές εκλογές στις  5 Ιουνίου  και πάλι  δεν τους πλήρωνε λέγοντας ότι δεν υπάρχει διοικητικό συμβούλιο .

Αυτό βέβαια το έκανε γιατί  θεωρούσε σίγουρο ότι θα επανεκλεγή πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ . Βέβαια  λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο  μια που πέντε μέρες πρίν την εκλογή του νέου Προεδρείου οι συνάδελφοι κ.κ.  Νικκολόπουλος, Τσαλαπάτης, Νταουντάκη και Φιλιππάκης  εντόπισαν  την μεγάλη κομπίνα της Αντωνιάδου  μέσα στην ΕΣΗΕΑ και  τα πράγματα  άλλαξαν ώς διαμαγείας .

Για να χτυπηθεί ο κ. Δημ Κοτταρίδης  ανέλαβε δράση  ο παρατρεχάμενος της κ. Αντωνιάδου ο γνωστός χορευτής  ο Γιώργος  Βότσκαρης  ο οποίος με λιβελογραφήματα στράφηκε  κατά του κ. Κοτταρίδη  βρίζοντας χυδαία και απαιτώντας να παραιτηθεί  και να παραδώσει την  έδρα στην παράταξη  .

Λες και βρισκόμαστε στη Βουλή . Φυσικά ο κ. Κοτταρίδης όχι μόνο δεν παραιτήθηκε  αλλά ανελαβε εκ νέου το Ταμείο της ΕΣΗΕΑ  μια που όλοι  οι συνάδελφοί του  του  έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη .

Μάλιστα όπως ο ίδιος δήλωσε  δεν είχε την παραμικρή εικόνα για την κομπίνα της Αντωνιάδου  σχετικά με την πληρωμή των ανέργων που καθυστέρησε για επτά ολόκληρους μήνες .

Αντίθετα οπως έγινε γνωστό αυτός που τα γνώριζε όλα από την αρχή ήταν ο κ. Χρήστος Μαζανίτης  ο σκληρός της παράταξης της Αντωνιάδου ....  Για να δούμε όμως τί έγινε και στην παράταξη της Ανατροπής  με θύμα τη φορά αυτή τον γνωστό συνάδελφο κ. Γιώργο  Φλιππάκη .

Οπως έγραψε και στο παρελθόν ο Ανάποδος  για μας τους  παλιούς δημοσιογράφους ο Φιλιππάκης και η αντιδικτατορική  του δράση  μας είναι απόλυτα γνωστή .

Και φυσικά το, σημαντικό  με τον συγκεκριμένο συνάδελφο είναι ότι ποτέ δεν την εξαργύρωσε  με ότι αυτό συνεπάγεται .

Φυσικά η Πρωτοβουλία  για την Ανατροπή βρήκε την ευκαιρία να του ρήξει λάσπη  αλλά και μερικές παρατρεχάμενες ιστοσελίδες έκαναν το ίδιο .

Ο Φιλιππάκης στην ΕΣΗΕΑ  εντόπισε αρχηκά  τις κρυφές κάμερες του  φίλου  της κ. Αντωνιάδου ενοικιαστή του καφενείου , βρήκε στοιχεία για την κομπίνα της Αντωνιάδου αλλά κυρίως  χαλούσε όπως και η Νταουντάκη και ο Τσαλαπάτης τα σχέδια  της Αντωνιάδου . Τώρα γιατί  η καλή συνάδελφος  η κ. Πόπη Χριστοδουλίδου τον βρίζει  συνέχεια είναι  μια  απορία  που όμως έχει και την εξήγησή της .

Στην όλη υπόθεση λάσπης κατά του Φιλιππάκη λαμβάνει μέρος και ο  εμφανιζόμενος σαν επικεφαλής  της Ανατροπής  κ. Γιώργος Παυλόπουλος  αφενός με τη συγγραφή όπως μαθαίνουμε  των ανακοινώσεων αλλά  και των στενώνμ του σχέσεων με την κ. Αντωνιάδου .Ο  Ανάποδος ζήτησε από τον  κ. Γιώργο Φιλιππάκη  να του κάνει μια δήλωση σχετικά με την υπόθεση αλλά ο τελευταίος αρνήθηκε λέγοντας ότι  <  Οταν έρθει η ώρα θα μιλήσω με δική μου ανακοίνωση >  .

Φαίνεται λοιπον  ότι η κ. Χριστοδουλίδου  - με την έπαρση που την διακρίνει -  να ξεχνά την εποχή που ήταν εκπρόσωπος  των συναδέλφων στο ΕΘΝΟΣ  τα καμώματα του  κ. Γιώργου Παυλόπουλου γνωστού  συνεργάτη του κ. Μπόμπολα  .

Άλλωστε ο κ.  Παυλόπουλος μόλις κατάλαβε τις επερχόμενες απολύσεις  αλλά και το τί θα  επακολουθήσει στο Μπομπολαίκο  την κοπάνησε  και έβαλε στη θέση  του τον υιό  Σαββίδη  που δεν γνώριζε το παραμικρό .

Ξεχνά η κ. Χριστοδουλίδου  στις τελέυταίες εκλογές  την προσωπική ανακοίνωση του  Γ.  Φιλιππάκη  που στήριζε την ίδια και τον κ. Γιάννη Αγγέλη  για τη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ  ?  Αλήθεια  ποι΄'α είναι η θέση  της ΑΝΤΑΡΣΥΑ  και  φυσικά της Πρωτοβουλίας  για την Ανατροπή για τους 200 απλήρωτους και άνεργους  συναδέλφους  που κινδύνευαν να χάσουν τις 600.000 ευρώ  αν δεν έβγαινε προεδρείο μέχρι τις 15  Δεκεμβρίου ? 

Τα μέλη της Ανατροπής πόυ είναι - έτσι τουλάχιοστον εμφανίζονται  -  έντιμοι  ποιά είναι η άποψή τους για το γεγονός αυτό ? 

Κατηγορούν  τον Γιώργο  Φιλιππάκη  ότι ψήφισε τον μνημονιακό  Νικολόπουλο . Και καλά  μέχρις εδώ .

Το   ΠΑΜΕ Τύπου  και  ΜΜΕ  που ψήφισε και αυτό τον Σταμάτη Νικολόπουλο  είναι μνημονιακοό και αυτό ? Για βαστάτε ρε συνάδελφοι .

Σας έκανε ο Φιλιππάκης όταν σας ζήτησε να συνεργαστεί μαζί σας μετά την αποχώρησή του από την  Δημοσιογραφική  Συνεργασία .

Τώρα  δεν σας κάνει επειδή  προσπάθησε να  στηρίξει  τους άνεργους και απλήρωτους που με κάθε τρόπο ζητούσε η Αντωνιάδου να τους  κάνει ψηφοφόρους της ? 

Και κάτι ακόμα .  Ποιός δεν γνωρίζει τις επαφές του κ. Γιώργου Παυλόπουλου  με την κ. Μαρία Αντωνιάδου  για τις διαδικασίες μέσα στην ΕΣΗΕΑ ? Μήπως  διαφεύγει κανενός ότι και οι δύο συνεργάζονται εδώ και καιρό  με τις ευλογίες του Μπόμπολα ? 

Πολλά  θα μπορούσαμε να αναφέρουμε  για τα όσα έκανε  η Αντωνιάδου και η παρέα της μέσα στην ΕΣΗΕΑ  στη διετία που πέρασε . Θα περιμένουμε τις κινήσεις του Δ.Σ. της Ενωσης που όπως φαίνεται έχει αποφάσίσει  να βάλει το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο . Και κάτι ακόμα . Περιμένουμε από το νέο  Προεδρείο  να ξηλώσει όλες τις παράξενες δομές που έστησε μέσα στην ΕΣΗΕΑ  η παράταξη της Αντωνιάδου .

Και φυσικά αν δεν το κάνει θα προχωρήσει ο ΑΝΑΠΟΔΟΣ  μόνος του .

Σειρά έχει τώρα  ο γνωστός καθηγητής  .

Εμεις θα περιμένουμε .
ΠΙράνχας . 

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας