Δεκ. 10, 2015

ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ

Το σαιτ μας εχει απο καιρο διασταυρωμενες πληροφοριες για ....παρα φυσιν.... συμμαχια Νικολαρας - Αντωνιαδου.

Η υποψηφια εκπροσωπος για το ΔΣ της ΕΡΤ δηλωνει εδω και καιρο οτι εχει εξασφαλισει τις ψηφους των δεξιων δημοσιογραφων της τεως ΝΕΡΙΤ.

Ανοιχτα υπερ της Νικολαρα εχει τοποθετηθει ο γνωστος απο τη συνεντευξη του Σαμαρα , Γ.Τρουπης και αλλοι συναδελφοι που ανηκουν στη ΝΔ.

Αναποδος

 

Ηταν τυχαία η συνάντηση που είχε η απελθούσα πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Αντωνιάδου ,με την υποψήφια εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ της ΕΡΤ κ. Μάχη Νικολάρα;

Απο σήμερα ως γνωστό, η ΕΣΗΕΑ απέκτησε επιτέλους   προεδρείο, που θα μπορούσε  κανείς  να το χαρακηρίσει και ως  "πολυσυλλέκτικό".Αυτό που κάνει εντύπωση όμως δεν είναι η  ¨πολυσυλλεκτικότητα"  του , όσο  η εμμονή κάποιων  δημοσιογράφων να ασκούνται στους "διακομματικούς" κανόνες  ...καλής συμπεριφοράς.

Συμπεριφορά, που σύμφωνα  με  πληροφορίες, ακολούθησε  η  υποψήφια εκπρόσωπος  των εργαζομένων  στο Δ.Σ της ΕΡΤ  Μάχη Νικολάρα, όταν πριν λίγες ημέρες συναντήθηκε με την "τέως" πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ  κ. Αντωνιάδου.
Μία  συνάντηση η οποία δεδομένου του περιεχομένου της,  αποκτά μια άλλη διάσταση απο αυτήν που θα είχε  αν επρόκειτο για  ένα τυχαίο- φευγαλέο συναπάντημα μιας  συριζαίας δημοσιογράφου και υποψήφιας εκπροσώπου εργαζομένων με μια  δεξιά που ως πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ "εκπροσωπούσε" τους  εργαζόμενους και άνεργους δημοσιογράφους, βασιζόμενη στις  "βουλές" του τότε πρωθυπουργεύοντος Σαμαρά.

Αν λοιπόν αληθεύει ότι  σε αυτήν την συνάντηση, συζητήθηκαν μεταξύ των άλλων  και  το πώς θα μπορούσε να "βοηθήσει" η κ. Αντωνιάδου  την κ. Νικολάρα στις επερχόμενες επαναληπτικές εκλογές για εκπρόσωπο των εργαζομένων, επηρεάζοντας π.χ τους ομοϊδεάτες συναδέλφους της στην ΕΡΤ, τότε  θα πρέπει να αναρωτηθούν  οι εργαζόμενοι για  το  τί είδους  εκπροσώπηση θέλουν  και πως φαντάζονται ότι  αυτή θα πραγματοποιηθεί  εάν  απο τα πρίν  έχουν τεθεί σε λειτουργία με μέθοδοι  που παραπέμπουν στο  παρελθόν.
πηγη##τυπο-κρισια

ΑΝΑΠΟΔΑ

Σχόλια

10.12.2015 22:22

μητροπουλου αμαλια

Ε γιατί να υπάρχει εξαίρεση στον κανόνα ?? Συνέβησαν ποτέ ξεκάθαρα πράγματα ? Οι χειρότεροι δολοπλοκοι οι λεγομενοι αριστεροι.. Οι άλλοι είναι τους ξέρεις, αυτή είναι η ιδεολογία τους....

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας