Δεκ. 9, 2015

ΕΣΗΕΑ Ποιοι κανουν παρασιτα στην ΕΡΤΟΠΕΝ

Ανοιχτή στην κοινωνία συνεχίζει η φωνή της ERTOPEN  (106,7 στα FM και ertopen.com στο Διαδίκτυο) παρά τη χθεσινή δεύτερη επέμβαση μέσα σε λίγους μήνες, αστυνομικών δυνάμεων, που επιχείρησαν να κατασχέσουν τους εφεδρικούς πομπούς της στην Πάρνηθα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την προκλητική στάση όσων επιχειρούν να σταματήσει η ελεύθερη και ακηδεμόνευτη λειτουργία της ERTOPEN, καθώς και τους επιλήσμονες των αγώνων απέναντι στο μαύρο της ΕΡΤ.

Μετά από αγωνιώδεις  προσπάθειες  του Προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη, του Γενικού Γραμματέα Γαβριήλ  Κασιμάτη και του Ταμία Δημήτρη Κούνη, οι υπάλληλοι της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και οι αστυνομικοί που τους συνόδευαν, υποχρεώθηκαν να υποχωρήσουν και να αφήσουν τον κεντρικό πομπό του σταθμού στη θέση του.

Εύλογο είναι το ερώτημα ποιοι επιδιώκουν να φιμώσουν την ERTOPENθεωρώντας ότι είναι σε θέση να μηδενίσουν τους αγώνες των εργαζομένων, των αλληλέγγυων και της απαίτησης της κοινής γνώμης για υπεύθυνη δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΑΠΟΔΟΣ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας