Η αθεατη πλευρα
Νοε. 26, 2015
Η κυβέρνηση παρά τις διαβεβαιώσεις των προηγούμενων ημερών προωθεί την κατάργηση του αγγελιόσημου αλλά και του ΕΔΟΕΑΠ, όπως καταγγέλλει ο δημοσιογράφος Χρήστος Κυρίτσης με επιστολή του στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ.
Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει στην επιστολή του, πως είχε μία τυχαία και σύντομη συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο στην ΕΣΗΕΑ κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Χρίστου Βούζα «Ιστορίες με κακό τέλος».
Ο κ. Κυρίτσης στην επιστολή του περιλαμβάνει έναν αποκαλυπτικό διάλογο με τον υπουργό για τις προθέσεις του σχετικά με το αγγελιόσημο.
Ο δημοσιογράφος αναφέρει, πως ο κ. Κατρούγκαλος ξεκαθάρισε κατά τη σύντομη συνομιλία, που είχαν, πως το αγγελιόσημο θα αντικατασταθεί με την εργοδοτική εισφορά ενώ για τον ΕΔΟΕΑΠ είπε ότι θα πρέπει να μετατραπεί σε επαγγελματικό ταμείο!
Ο κ. Κυρίτσης ζήτησε από το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ να κηρυχθεί ο Γιώργος Κατρούγκαλος «εχθρός του επαγγέλματος» και κάλεσε τον κλαδο σε άμεση αντίδραση απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης.
πηγη##MATRIX24
ΑΝΑΠΟΔΑ
Τελευταία σχόλια
17.08 | 07:05
Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;
17.08 | 07:03
Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;
08.08 | 07:53
Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο
12.06 | 18:10
Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες
Κοινοποίηση σελίδας