Νοε. 17, 2015

Συνεχεια

Κάτω λοιπόν από  τα γεγονότα  αυτά  φαίνεται καθαρά πώς ο Σαββίδης αλλά και ο Κουμπιάς κοροιδεύουν τους συναδέλφους τους αλλά  και  πετούν την ΕΣΗΕΑ στην άκρη για να μην πάρει αποφάσεις για άμεσες κινητοποιήσεις . Ολέθριο το σφάλμα  ΕΣΗΕΑ που για μια ακόμα φορά κάποιες πλειοψηφίες  ανέχονται τη χοντρή κοροιδία της ΠΟΕΣΥ, δεν την καταγγέλουν  και  αφήνουν ακάλυπτους τους συναδέλφους .

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο συμβούλειο  που συγκάλεσε  η κ. Νανά Νταουντάκη  το βράδυ της περασμένης Κυριακής οι οκτώ παρεβρισκόμενοι  σύμβουλοι της ΕΣΗΕΑ ψήφισαν ομόφωνα  την έναρξη απεργιακών κινητοποιήσεων  για την Τετάρτη  18 Νοέμβρη με την προυπόθεση ότι θα την ξεκινούσε η ΠΟΕΣΥ. Βέβαια η δευτεροβάθμια οργάνωση πούλησε τον αγώνα .

Στο Δ.Σ. της Κυριακής  παραβρέθηκαν οι κ.κ.  Νταουντάκη Αντωνιάδου Τσαλαπάτης Κυρίτσης Νικολόπουλος  Φιλιππάκης Χαιμαντά και Μηλιώνης  ενώ παραβρέθηκε και η  συνάδελφος κ. Πόπη Χριστοδουλίδου μέλος του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ  και του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού  Συμβουλέιου . Η κ. Χριστοδουλίδου έκανε  εκτενή αναφορά για τον ΕΔΟΕΑΠ  ενώ στήριξε  τη θέση για απεργία διαρκείας . Από τα άλλα μέλη του Δ.Σ.  της ΕΣΗΕΑ ομόφωνα πάρθηκε απόφαση για απεργία την Τετάρτη  18 Νοέμβρη θέση της ΠΟΕΣΥ  με εξαίρεση τον κ. Μηλιώνη  στην απεργία διαρκείας .

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο Διασωματειακό ακούσθηκαν καταγγελίες σε βάρος της ΕΣΗΕΑ  που μιλούσαν για ξεπούλημα  παλαιών κινητοποιήσεων από ρποηγούμενες διοικήσεις της ΕΣΗΕΑ  ενώ  από πολλούς συνδικαλιστές ακούσθηκε η θέση ένα ταμείο και μια ασφάλιση  για όλους ανεξαιρέτως  τους εργαζόμενους στον τύπο  κάτι που πολλά μέλη της ΕΣΗΕΑ  παλαιότερα δεν ήθελαν να ακούσουν . Φυσικά η Πανελλήνια  Ενωση Λιθογράφων -ΠΕΛ-  και το σωματείο των εργαζόμενων στα πρακτορεία  που ελέγχονται από το ΠΑΜΕ τΎΠΟΥ  εξέφρασαν έντονες αντιδράσεις για το αγγελιόσημο  ενώ ανέφραν ότι διαφωνούν στην απεργία διαρκείας  σχετικά με την οργάνωση τέτοιου αγώνα  .

Πιρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας