Νοε. 17, 2015

Συνεχεια

Και ενώ θα περίμενε καθένας  να έχουν ξεκινήσει άμεσα οι κινητοποιήσεις των δημοσιογράφων σε όλα τα επίπεδα  - Ραδιόφωνα,  Τηλεοράσεις, Εφημερίδες και Διαδίκτυο  εντούτοις  οι δύο ξεπουλημένοι  ραγιάδες της ΠΟΕΣΥ  πέτυχαν  να  αναγκάσουν ένα ολόκληρο κλάδο  να υποκύψει  για μια ακόμη φορά  στον εργοδοτικό συνδικαλισμό  λέγοντας ότι μιλούν με την κυβέρνηση και τον Τσίπρα  . Άλλωστε  ο τελευταίος φαίνεται να τους έπ[εισε με το σαθρό  επιχείρημα ότι δεν ψηφίζεται άμεσα το νομοσχέδιο που καταργεί το αγγελιόσημο αλλά θα το δούμε αργότερα σε βάθος χρόνου  . Η ιστορία είναι από τις πλέον βρώμικες  υποθέσεις που  αντιμετώπισε ποτέ ο συνδικαλισμός των δημοσιογράφων .

Στο διασωματειακό  άλλωστε που συνήλθε  την περασμένη Δευτέρα στις 11 το πρωί στην ΕΣΗΕΑ  ακούσθηκαν λόγια που  προκαλούν αηδία τόσο από σωματεία και ενώσεις που δήλωναν καθαρά  ότι δεν τους ανδιαφέρει το αγγελιόσημο .  Βέβαια αν θέλει κάποιος να αποδώσει   σωστά τις ευθύνες που έχουν προκύψει πρώτα θα έπρεπε να  αποκαλύψει και να αναφέρει  τα κατά καιρούς πισωγυρίσματα των κατά καιρούς διοικήσεων της ΕΣΗΕΑ  αλλά  και τα ξεπουλήματα  αγώνων που κατάγγειλαν  εκπρόσωποι αλλων σωματείων . Βέβαια  φάνηκε ότι το  ΠΑΜΕ Τύπου   που πρόσκειται στο ΚΚΕ  - απο τις τοποθετήσεις τριών συνδικαλιστών του στο Διασωματειακό  δεν ήθελε  την απεργία διαρκείας με το κλασικό  πρόσχημα ότι  τέτοιου είδους κινητοποίήσεις  πρέπει να οργανώνονται  με προσοχή από τα κάτω . Τήν ίδια στιγμή αν και η προεδρεύουσα  της ΕΣΗΕΑ κ. Νταουντάκη  είχε από το βράδυ της Κυριακής όπως μάθαμε απόφαση των οκτώ μελών του Δ.Σ.  που  αποφάσισαν να υπάρξει απεργία από την Τετάρτη  18   Νοέμβρη σύμφωνα με τα όσα ψέλιζε η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ εντούτοις  δεν προχώρησε η ΕΣΗΕΑ στηυν υλοποίησή της απεργίας .Εκεί όμως που  φαίνεται ότι έπεσε χοντρό  δούλεμα ήταν  στο περιβόητο Μεικτό που συνήλθε στις 3 το απόγευμα της Δευτέρας  16  Νοέμβρη  στο οποίο  η Αντωνιάδου και ο  παρατεχάμενος συνεργάτης της και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΣΤΑΡ  κ. Γιώργος Βότσκαρης  με  λογίδρια τύπου  <  Φτιάχνουμε εμείς επιτροπές  και πετάμε έξω τα μέλη του Δ.Σ.  γιατί δεν υπάρχει προεδρείο >  έδωσαν ρέστα .

Ακολούθησε η ξαφνική αποχώρηση  των Σαββίδη και  Κουμπιά  που έφυγαν ολοταχώς για να  συναντήσουν υποτίθεται τον κ. Τσίπρα  και δεν πήραν μαζί τους την προεδρεύουσα της ΕΣΗΕΑ κ. Νανά Νταουντάκη  όπως θα έπρεπε να κάνουν . Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γηραιοί συνδικαλιστές δεν συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό αλλά  με τον συνάδελφο κ. Μιχόπουλο  που παραμένει άγνωστο τί τους είπε . Το μόνο σίγουρο που υπάρχει είναι η  συζήτηση του Ασφαλιστικού  από την πλευρά της Κυβέρνησης που  μάλλον θα γίνει στο τέλος του μήνα . Το σίγουρο είναι  ότι  κάποιοι από την κυβέρνηση  επιδιώκουν  τη μείωση του πόρου  και ενδεχομένως  την πλήρη του κατάργηση μια που προς τα εκεί κλεέινει και η άποψη του Πρωθυπουργού .

Συνεχιζεται....

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας