Νοε. 17, 2015

Ξεπουλησαν τον αγωνα οι Εργοδοτικοι Συνδικαλιστες

Οσοι  έζησαν από κοντά τον τρόπο που λειτούργησε  η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ  από  την περασμένη Κυριακή μέχρι και σήμερα  μπορούν να καταλάβουν τί σημαίνει :

--   Ξεπούλημα του αγώνα για το αγγελιόσημο, τις συλλογικές συμβάσεις τις συνθήκες εργασίας στον εργασιακό μεσαίωνα που έχουν επιβάλει  τα μνημόνια την μαύρη εργασία  και φυσικά  τα δεκάδες άλυτα προβλήματα που έχουν συγκεντρωθεί στο χώρο των δημοσιογράφων .

----  Μπορούν να καταλάβουν επίσης τί σημαίνει εργοδοτικός συνδικαλισμός  με Πατριάρχες τον Κουμπιά και τον Σαββίδη αλλά κυρίως τι σημαίνει  πουλημένος συνδικαλιστήςπου γλύφει ακατάσχετα  την εκάστοτε κυβέρνηση  και στην παρούσα φάση την   Κυβέρνηση Τσίπρα .

Οι δύο  πουλημένολι συνδικαλιστές της ΠΟΕΣΥ  το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται  είναι η καρέκλα τους ενώ τεράστιες ευθύνες έχει και η  ΕΣΗΕΑ  το Δ.Σ. της οποίας ανέχεται  τη φαλκίδευση του αγώνα της από την εργοδοτική ΠΟΕΣΥ.

Και ενώ θα περίμενε καθένας  να έχουν ξεκινήσει άμεσα οι κινητοποιήσεις των δημοσιογράφων σε όλα τα επίπεδα  - Ραδιόφωνα,  Τηλεοράσεις, Εφημερίδες και Διαδίκτυο  εντούτοις  οι δύο ξεπουλημένοι  ραγιάδες της ΠΟΕΣΥ  πέτυχαν  να  αναγκάσουν ένα ολόκληρο κλάδο .

Συνεχιζεται....

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας