Νοε. 13, 2015

Πεταει πεταει ο .... Ψυλος ?

  Θα μπορούσε άραγε αυτή η Ελληνική παροιμία να  δώσει την εικόνα  της  δραστηριότητας του Γενικού Διευθυντή του  Αθηναικού Πρακτορείου  κ. Μιχάλη Ψύλου ? 

Οχι για τίποτε αλλο αλλά  για τις απολύσεις αλλά και τις υπερεξουσίες που έχεις περιβληθεί  ο  Συριζαίος  αυτός δημοσιογράφος που μέσα σε μια νύχτα μετέτρεψε το ΑΠΕ-ΜΠΕ σε τσιφλίκι του .

Μήνες τώρα ο  πρώην Πασόκος  πρώην  φίλος του ΝΑΡ και  νύν ακραιφνής  θιασώτης της κυβερνητικής καμαρίλας του Αλέξη Τσίπρα  Μιχάλης Ψύλος  σοκάρει τους συναδέλφους δημοσιογράφους με  τις  ιδιαίτερα προκλητικές του ενέργειες  με αποκορύφωμα το πλήθος των απολύσεων πολλές από τις οποίες  είναι  εκδικητικές. 

Περισσότεροι από δέκα συνάδελφοι στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό έχασαν τη δουλειά τους στο τιμημένο ΑΠΕ  επειδή ο .... Ψύλος  δεν τους έκανε κέφι .

Και να σκεφτεί κανείς   οτι ο άνθρωπος αυτός  ψηφιζόταν και σαν  εκπρόσωπος των εργαζομένων , κάποτε στο Μικτό  της ΕΣΗΕΑ  .

Βλέπετε ότι έχει ο καιρός γυρίσματα όπως έλεγαν και οι  παλαιότεροι .

Το χειρότερο  από όλα  είναι ότι οι καταγγελίες για τις απολύσεις φτάνουν σχεδόν καθημερινά στην ΕΣΗΕΑ που όχι μόνο δεν  έχει επιληφθεί του θέματος αλλά  κάνει και την ... κουφή .

Με εξαίρεση  δύο τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  - για την ιστορία  αναφέρουμε τον κ. Τσαλαπάτη  την κ. Νταουντάκη και τον  κ. Φιλιππάκη τα άλλα μέλη  σφυρίζουν κλέφτικα .

Οπως με πληροφόρησαν  , αλλά φαίνεται και στα πρακτικά  του Δ.Σ.  ο μόνος που έχει ξιφουλκίσει κατά του  ...  Κάπτεν  Ψύλου είναι ο κ. Γιώργος Φιλιππάκης που  πολλές φορές σε έντονο ύφος μίλησε στα άλλα μέλη του  Συμβουλίου τονίζοντας την απαράδεκτη συμπεριφορά του Γκεμπελίσκου της οδού  Αρματολών και Κλεφτών .

Το λεβεντόπαιδο αυτό ο ...Ψύλος  που απολαμβάνει κατά τα φαινόμενα της πλήρους υποστήριξης του  υπουργού κ. Νίκου Παπά  για το  μόνο που ενδιαφέρεται  είναι να διώχνει απο το Πρακτορείο του  δημοσιογράφους που δεν έχουν την ίδια πολιτική άποψη με αυτόν . Κύριο επιχείρημα στις δεκάδες απολυσεις  στο ΑΠΕ-ΜΠΕ  είναι ότι όλοι οι απολυμένοι είναι άχρηστοι , τεμπέληδες  ανίκανοι  και πολυθεσίτες .

Λες και υπάρχει  μέτρο σύγκρισης  βάση του οποίου  κάπόιος κρίνεται σαν  τεμπέλης  ή  ανίκανος  . 

Να φανταστεί κανείς ότι οι δύο σημερινοί εκπρόσωποι  των εργαζομένων στο ΑΠΕ-ΜΠΕ  - εκλεγμένοι μάλιστα- στο Μεικτό ο ένας και στο  Δ.Σ. ο άλλος  όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκαν ποτέ για τις ενέργειες του αφεντικού τους αλλά τον καλύπτουν πλήρως .

Αυτός που  ξεπερνά κάθε προηγούμενο είναι μάλιστα ο διορισμένος δημοσιογράφος στο Δ.Σ.  του πρακτορείου και πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ  κ. Δημήτρης Κουμπιάς .

Ο Κουμπιάς αλλά και οι άλλοι διορισμένοι δημοσιογράφοι  στο Δ.Σ. του πρακτορείου  κάνουν τις ... πάπιες σε κάθε απόλυση .

Άνθρωπος του συστήματος ο  πολύς κ. Μιχάλης Ψύλος   συνεργάστηκε άψογα για διώξει πολλούς εργαζόμενους  με το σύστημα Τρίμη - Αντωνιάδου και  κοροιδεύει  με φτηνό τρόπο  την εν υπνώσει  ΕΣΗΕΑ .

Μάλιστα  το τελευταίο διάστημα γράφει  στα   <<ευμεγεθη  γεννητικά του όργανα>> κατα δηλωση του,  τις έντονες διαμαρτυρίες  του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ  σε κάθε απόλυση .

Η Ενωση συντακτών φαίνεται από την πλευρά της - τουλάχιστον η υπάρχουσα πλειοψηφία  -  ότι δεν έχει την παραμικρή  δυνατότητα να του κάνει  μερικές 24ωρες απεργίες για να  καταλάβει ο κόσμος τί γίνεται στο βιλαέτι του ... Ψύλου .

Βέβαια υπάρχει και μια ακόμα ιλαροτραγική  πλευρά της  δράσης του ... Ψύλου . 

Στο ΑΠΕ - ΜΠΕ  εργάζεται και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ κ. Γιώργος Μηλιώνης . 

Ανθρωπος του ΠΑΜΕ  Τύπου  και της παράταξης Δημοσιογραφική Συνεργασία  ο κ. Μηλιώνης  ο άνθρωπος που ψήφισε την κ. Μαρία Αντωνιάδου για πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ  δεν τολμά όχι μόνο να θίξει τον ... Ψύλο αλλά ούτε ποτέ βάζει θέμα για να πάρει επιτέλους μια απόφαση το  Δ.Σ.  της Ενωσης .

Προς το, παρών  για σας  κ. Μιχάλη Ψύλο  ισχύουν τα παραπάνω αλλά πολύ σύντομα θα επανέλθουμε  .

Πιράνχας .

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας