Νοε. 8, 2015

Συνεχεια ΕΔΟΕΑΠ Ποιοι υπεσκαπταν σαν <<αρουραιοι>> το ταμειο μας?...

Συνεχεια..

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα και με αποδεικτικό υλικό την σχετική Μελέτη (Prudential) για το Αγγελιόσημο στο ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, είχαμε προειδοποιήσει τους συναδέλφους δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους με γραπτές ανακοινώσεις αλλά και προφορικά στην Τακτική Γενική Συνέλευση ότι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων χάνεται σε «άγνωστα ταμεία» αντί να χρηματοδοτεί το ΕΤΑΠ και τον ΕΔΟΕΑΠ. Η προειδοποίησή μας επιβεβαιώθηκε από την δημοσιοποίηση (από εμάς) επιστολής της προέδρου του ΕΤΑΠ στους ιδιοκτήτες ΜΜΕ που έλεγε ότι δεν αποδίδουν όσα πρέπει από το Αγγελιόσημο και τους προειδοποιούσε ότι θα κινηθεί εναντίον τους, ενώ την ίδια στιγμή κατήγγειλε εμάς για τις ανακοινώσεις μας (!). Είναι πλέον προφανές το τι ακριβώς γινόταν πίσω από τις πλάτες μας, γιατί ήδη φθάνουν, σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, στους ιδιοκτήτες ΜΜΕ, ειδοποιήσεις για οφειλές από το 1996 μέχρι σήμερα, της τάξης των ολίγων δεκάδων ή εκατοντάδων ευρω.

· Πότε τελικά “αστραπιαία” έγιναν οι έλεγχοι για μία εικοσαετία (!) ενώ την ίδια στιγμή στο Συμβούλιο του ΕΤΑΠ υποστηρίζουν - και σωστά - ότι δεν έχουν ανθρώπους για να κάνουν ουσιαστικούς ελέγχους ;

· Ποιος κοροϊδεύει ποιόν τελικά με αυτή την φαρσοκωμωδία ;

· Και κυρίως για λογαριασμό ποιου ;

Τώρα όλοι μαζί, Υπουργείο και γραφειοκρατία ετοιμάζονται με την περιβόητη ενοποίηση να ρίξουν στην λήθη αυτές τις “απώλειες”, να αποκρύψουν την πραγματικότητα για τον ΕΔΟΕΑΠ και να σκεπάσουν ότι πρέπει να “ξεχασθεί” πίσω από την ενοποίηση των ταμείων.

Συνάδελφοι αν όλοι συμφωνούμε ότι πρέπει να υπερασπίσουμε τα κεκτημένα μας απέναντι σε κυβέρνηση, τρόικα και γραφειοκρατία, δεν μπορούμε να μένουμε αμήχανοι και να περιμένουμε από τις ηγεσίες των Ενώσεων να αποφασίσουν το πότε θα αποφασίσουν να κινηθούν γιατί η απάντηση είναι ήδη γνωστή : ΠΟΤΕ !

Ούτε υπάρχει περίπτωση να κοιτάμε τους «αδιάφορους του προεδρείου το ΕΔΟΕΑΠ να ανακοινώσουν περικοπές ερήμην του κλάδου.

Πρέπει άμεσα να ανταποκριθούμε όλοι στο κάλεσμα της ανάγκης για να υπερασπίσουμε τα ασφαλιστικά μας κεκτημένα σε Υγεία, Σύνταξη και Επικούρηση.

· Κάτω τα χέρια από τον ΕΔΟΕΑΠ

· Όχι στην μετατροπή του σε επαγγελματικό ταμείο

· Όχι στον εξοστρακισμό των συναδέλφων από το Ταμείο

· Να υπερασπίσουμε το Ταμείο και την ταυτότητά του με ισχυρό χαρακτήρα Αλληλεγγύης και Πρόνοιας για τους άνεργους, τους συνταξιούχους και όλους τους μετόχους μέλη του.

 

Γιάννης Αγγέλης, Κώστας Ντελέζος, Πόπη Χριστοδουλίδου

Μέλη ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

πηγη##απο το προφιλ της Ποπης Χριστοδουλιδου

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας