Νοε. 8, 2015

Συνεχεια κειμενου : ΕΣΗΕΑ Λιγο πριν το τελος για αναδειξη Προεδρειου

Συνεχεια

Ο ίδιος καρφώθηκε από  τη βλακεία του μια που όλοι κατάλαβαν ότι αυτός το είχε γράψει  καταψηφίζοντας την άλλωτε στενή του συνεργάτιδα μια που την θεωρεί υπεύθυνη για το ξεπουπούλιασμα της παράταξής του .

Μέχρι εδώ τα πράγματα εiναι λίγο ώς πολύ γνωστά .

Ομως   το παρασκήνιο της Ιστορίας αρχίζει πλέον να τεκμηριώνεται από το σημείο αυτό .

Η Αντωνιάδου έλαβε τέσσερις ψήφους δηλαδή τον δικό της , του Κοταρίδη  του Μαζανίτη  και " ω του θαυματος "  του κ. Γιώργου  Μηλιώνη από το ΚΚΕ  που  ενώ δεν θέλουν να ακούσουν  το παραμικρό για στήριξη του κ. Σταμάτη Νικολόπουλου  στο ΠΑΜΕ  Τύπου  ψηφίζουν ανερυθρίαστα  την δεξιά εκπρόσωπο στην ΕΣΗΕΑ για να λένε ότι ακολούθησαν το λεγόμενο σύστημα  του Αναλογικού Αντιπροσωπευτικού .

Κατά της Αντωνιάδου  φυσικά ψήφισαν οι δύο της Συσπείρωσης κ.κ. Νικολόπουλος και Χαιμαντά  και φυσικά η γνωστή τριάδα  που  εδώ και κάτι χρόνια ξεσκίζει  ευγενώς μεν αλλά σε μόνημη βάση την Μαρία Αντουανέτα , οι κ.κ.  Τσαλαπάτης , Νταουντάκη και Φιλιππάκης . Μάλιστα οπως μου μετέφεραν ο τελευταίος  είχε ένα πλατύτατο χαμόγελο μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που ήταν έτοιμος να κεράσει και κουλούρια τους υπόλοιπους . .Ομως φάνηκε και κάτι άλλο .

Ο γέρων Κυρίτσης φαίνεται ότι τα έχει βρεί εδώ και καιρό  με τον νεαρό κ. Κοταρίδη  σε μια  απέλπιδα προσπάθεια  να μπάσει τον Κοταρίδη στο Δ.Σ.  μια που οι κακές γλώσσες λένε  ότι με τη σειρά του έχει εδώ και καιρό διαλύσει την παράταξη της Αντωνιάδου  μια που και ο  βαρύς  κ. Μαζανίτης έλκεται  και αυτός από τον συμπαθή μεν αλλά κουραστικό γέροντα της ΕΣΗΕΑ .

Το ερώτημα είναι  γιατί ο κ. Κοταρίδης άν και  απουσίαζε ο Διόγος έφτασε στο σημείο να κάνει πρόταση  για υποψηφιότητα της Αντωνιάδου ? 

Η τα σκάτωσαν στο μέτρημα ή είχαν πεί στην Αντωνιάδου ότι ο γέρων Κυρίτσης ενδεχεται να την ψηφίσει  και φυσικά εκείνη το έχαψε .

Την ερχόμενη Τρίτη  σίγουρα με προεδρεύοντα αυτή τη φορά τον γέροντα Κυρίοτση θα υπάρξει νεο  Δ.Σ. για αναδειξη προέδρου .

  Αν τα πράγματα πάνε καλά τότε  επιτέλους μπορεί να αναδειχθεί ο προέδρος  της ΕΣΗΕΑ και που λογικά δεν  είναι  άλλος από τον κ. Σταμάτη Νικολόπουλο .

Πιράνχας

ΥΓ. Το Πιράνχας ζητά από τους φίλους αναγνώστες συγνώμη για τη μακρά απουσία του  αλλά  αναγκάσθηκε να πάει στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους μια που η  εργοδοσία τον είχε αφήσει απλήρωτο .

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας