Νοε. 8, 2015

ΕΣΗΕΑ : Λιγο πριν το τελος για αναδειξη Προεδρειου

Καταστάσεις  απείρου  κάλους  διαδραματίσθηκαν  στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο  της ΕΣΗΕΑ    όπου  και με τη βούλα της Ένωσης  ενταφιάστηκαν τουλάχιστον για μια διετία τα όνειρα της Μαρίας της Σιωπής  κατά κόσμον κ. Μαρίας Αντωνιάδου .

Επιτέλους  οι 11 σοφοί της ...  ΕΣΗΕΑ  - στο τελευταίο Δ.Σ. παρόντες ήταν οι δέκα μια που ο κ. Μάκης Διόγος  για προσωπικούς λόγους απουσίαζε -  κατάφεραν μετά από πέντε κοπιώδεις  μήνες να κάνουν την πρώτη ψηφοφορία  για ανάδειξη  μελών του Προεδρείου . Και  η  κωμικοτραγική  συνεδρίαση ξεκίνησε  με προεδρεύοντα  τον κ. Χρήστο Μαζανίτη .

Των πραγμάτων ούτως εχόντων - όπως έλεγαν και οι παλαιοί -  τη βόμβα  πέταξε πρώτος ο κ. Δημήτρης  Κοταρίδης αφήνοντας  άφωνους τους  υπόλοιπους συνδαιτημόνες  που μέτραγαν και ξαναμέτραγαν  τους  παρόντες και τους έβγαζαν δέκα .

Τί ακριβώς έγινε ?  Μα απλούστατα  ο  κ. Κοταρίδης έκανε πρόταση για  την υποψηφιότητα  στη θέση του Προέδρου της ΕΣΗΕΑ  την κ. Μαρία Αντωνιάδου . Αφού ακούσθηκαν μουρμουρητά  επιδοκιμασίας αλλά και έντονοι  βρυχιθμοί αποδοκιμασίας για την προτεινόμενη  ακούσθηκε η μπάσα φωνή του κ. Μαζανίτη να δίνει εντολή  για εκτύπωση  ψηφοδελτίων με μοναδική υποψήφια την  κ. Αντωνιάδου .

Και ώ του θαύματος σε λίγα λεπτά  εμφανίσθηκαν τα έντεκα ψηφοδέλτια αλλά και η κάλπη  που θα τα δεχόταν  μέσα της για την ανάδειξη του νέου  Προέδρου της ΕΣΗΕΑ.

Ομως αυτά δεν ήταν ψηφοδέλτια .

Ηταν  μια κωμικοτραγική εκτύπωση ενός χαρτιού που κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τί ακριβώς σήμαιναν .

Και εδώ αποδείχθηκε η ικανότητα της  συνδικαλίστριας  κ. Νανάς Νταουντάκη που με μια ματιά - τί σου είναι λοιπόν ο παλιός συνάδελφος - διαπίστωσε ότι αυτά ήταν για πέταμα .

Αντί σε κάθε ψηφοδέλτιο  να υπάρχουν το ΝΑΙ το ΟΧΙ  και το ΛΕΥΚΟ  ή ΑΚΥΡΟ  υπήρχε το όνομα της κ. Αντωνιάδου  και τίποτα περισσότερο . Τι να υποθέσει κανείς ?  Λάθος της Γραμματείας , λάθος του τετραπέρατου Μπούση και της παρέας του ?

  Η κ. Νταουντάκη  υπέδειξε  πώς θα πρέπει να είναι τα ψηφοδέλτια και εκτυπώθηκαν έντεκα νέα σωστά αυτή τη φορά .

Ακολούθησε  η ψηφοφορία και βγήκε το γνωστό  αποτέλεσμα .

Η κ. Αντωνιάδου έλαβε μόνο τέσσερα ΝΑΙ  με αποτέλεσμα  να χάσει τη θέση της Προέδρου - κάτι που ανακούφισε πολλούς -  ενώ καταγράφηκαν πέντε ΟΧΙ  και ένα άκυρο μια που αντί για σταυρο είχε ένα Χ στο τετραγωνάκι  .

Μόλις η  κ. Χρύσα Σαλαβράκολυ - και πολύ σωστά - γνωμάτευσε ότι  το Χ σημαίνει άκυρο  πετάχτηκε από τη θέση του ο  γηραιός  της  ΕΣΗΕΑ και οχι ο Ηρακλης Θεσσαλονίκης κ. Κυρίτσης ουρλιάζοντας ότι δεν είναι άκυρο .

Συνεχιζεται

Πιρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας