Οκτ. 28, 2015

Ψευδη και απειλες του Χριστοδουλου Αξελου

Ενα κειμενο απο το προφιλ του Giannis Apostolopoulos· που βαζει τα πραγματα στη σωστη τους διασταση συμφωνα και με τις δικες μας πληροφοριες .

ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΕΣ-ΑΠΕΙΛΕΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΞΕΛΟΎ

Το ότι ο κ. Χριστόδουλος Αξελός υποβαθμίζει την νοημοσύνη των άλλων είναι κάτι δεδομένο. Έτσι διακηρύσσει σε όλους τους τόνους και τροφοδοτεί ανάλογα δημοσιεύματα ότι δήθεν αθωώθηκε παμψηφεί ως προς την μήνυση που αναγκαστηκα να υποβάλω για τον λίβελο που δημοσίευσε εναντίον μου στο zougla.gr, σχετικά με κοινή συνεδρίαση των δύο Πειθαρχικών Συμβουλίων της ΕΣΗΕΑ.

Η πραγματικότητα είναι ότι το Τριμελές Πλημμελειοδικείο απέρριψε ως ψευδή τον ισχυρισμό του ότι δήθεν δεν έδωσε αυτός το κείμενο που δημοσιεύτηκε και τον έκρινε τελεσίδικα ένοχο για εξύβριση.

Επίσης τον καταδίκασε και για διαρροή απορρήτων συνεδριάσεως επιβάλλοντας ποινή εξάμηνης φυλάκισης. Για το δεύτερο αδίκημα μπορούσε να γίνει έφεση την οποία και υπέβαλε ο κ.Αξελός.

Το Τριμελές Εφετετείο στην απόφασή του εξέφρασε αμφιβολίες όχι για το αν το κείμενο το έδωσε ο κ.Αξελός , αλλά ως προς την ισχύ της διάταξης περί διαρροής απορρήτων στην συγκεκριμένη συνεδρίαση.

Και έπαυσε τη δίωξηως προς την δεύτερη αυτή κατηγορία.

Κανένα δικαστήριο δεν κήρυξε αθώο τον.κ.Αξελό.

Παραμένει η τελεσίδικη κρίση του Τριμελούς πλημμελειοδικείου ότι αυτός έδωσε προς δημοσίευση το επίμαχο λιβελογράφημα,

Επίσης παραμένει η τελεσίδικη κρίση του Δικαστηστηρίου ότι είναι ένοχος εξύβρισης.

Μάλιστα η εισαγγελέας στο Εφετείο τόνισε στην αγόρευσή της ότι το πρωτοβάθμιο Δικαστήριο έπρεπε να τον καταδικάσει για συκοφαντική δυσφήμιση.  
Έτσι δικαιώθηκαν και τα μέλη του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού που έκριναν ότι ο .Αξελός έδωσε το επίμαχο δημοσίευμα και του επέβαλαν τρίμηνη διαγραφή.

Βέβαια ο δήθεν αθωωθείς απευθύνει τώρα και απειλές. Εν καιρώ τα δέοντα....

ΑΝΑΠΟΔΟΣ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας