Οκτ. 11, 2015

Φεσι 1.350.000 ευρω στον ΕΔΟΕΑΠ απο ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ και αθωωση απο το Δ.Π.Σ. της ΕΣΗΕΑ

   Είναι γνωστή η τακτική πολλών εργοδοτών στα μέσα ενημέρωσης να αποφεύγουν κατά σύστημα να καταβάλουν τις οφειλές τους στον ΕΔΟΕΑΠ. Έτσι τεράστια ποσά  έχουν συσσωρευτεί από τα φεσώματα , ενώ το Ταμείο παραπαίει Και στην αυριανή Συνέλευση θα πρέπει να ανακοινωθούν  τα ονόματα των μπαταχτσήδων με τα αντίστοιχα ποσά και να σταματήσουν τα απαράδεκτα κουκουλώματα, πού οδηγούν τον ΕΔΟΕΑΠ σε κατάρρευση. 

 Μεταξύ αυτών και  η εταιρία ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ που έχει φεσώσει με 1.350.000 ευρώ τον επικουρικό οργανισμό. Και η κα Αλίντα Καλοφωλιά εκπροσωπώντας την εταιρία σε επαφές με το Ταμείο παρίστανε την άσχετη. Πάντως εκείνη ως μέλος (αντικανονικά) της ΕΣΗΕΑ απολαμβάνει απόλυτα τις υγειονομικές υπηρεσίες του οργανισμού.

   Πέρα απ αυτά, η εταιρία ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ έχει απλήρωτους τους δημοσιογράφους και τους άλλους εργαζόμενους στην ΕΞΠΡΕΣ πάνω από δύο χρόνια. Στην Επιθεώρηση Εργασίας στην   

Παλλήνη που είχαν καταφύγει οι Ενώσεις, πάλι εμφανίστηκε εκ μέρους της εταιρίας η κα Αλίντα , η οποία επανέλαβε τις αρνητικές θέσεις της εργοδοσίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ την κατήγγειλε για την αντισυναδελφική στάση της στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό, που της επέβαλε διαγραφή 18 μηνών από την Ένωση.

Όμως η Καλοφωλιά βρήκε ανέλπιστους προστάτες στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό.

Με μια πρωτοφανή απόφαση, αντί να υποστηρίξουν τους απλήρωτους συναδέλφους τους που βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση, συντάχθηκαν με την κα Αλίντα  και αποφάσισαν  ότι είναι αθώα !!!

Παρότι στο επίσημο πρακτικό  της Επιθεώρησης Εργασίας αναφέρεται ότι η κα Αλίντα Καλοφωλιά παρέστη εκ μέρους της εργοδότριας εταιρίας , όπως την κατήγγειλε και το Διοικητικό Συμβούλιο, το Πειθαρχικό «έκρινε» ότι παρέστη όχι εκ μέρους της εταιρίας αλλά …σαν εκπρόσωπος της οικογένειας!!!

Την ομόφωνη αθωωτική απόφαση, όπως αναφέρεται στο site της ΕΣΗΕΑ, πήραν οι Παύλος Γερακάρης,Πάνος Τσίρος, Τάσος Κοντογιαννίδης, Πέτρος Τρουπιώτης και Γιώργος Αξελός.

   Έτσι τώρα η κα Αλίντα θα κινείται ανεξέλεγκτη και με τη βούλα του Πειθαρχικού, ποδοπατώντας με θρασύτητα τα στοιχειώδη δικαιώματα των εργαζομένων. Όσο για το φέσι στον ΕΔΟΕΑΠ, ούτε λόγος…

Αναποδος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας