Οκτ. 7, 2015

ΟΧΙ συμψηφισμοι στην ΕΣΗΕΑ - ΟΧΙ Δ.Σ. συγκαλυψης

"Διαχειριστικά προβλήματα" και απόπειρα συγκάλυψης θίγει με επιστολή του στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ , ο Δ. Τσαλαπάτης. Επισημαίνει ειδικότερα ότι:
«…Είναι τουλάχιστον περίεργη η άρνηση του συναδέλφου κ. Μάκη Διόγου, ο οποίος αποφεύγει συστηματικά να καταθέσει στο ΔΣ, παρόλο ότι αρχικά το απεδέχθη, όλα τα σχετικά στοιχεία και τα δικαιολογητικά, που αφορούν στηνδιαχείριση δεκάδων χιλιάδων ευρώ, ερήμην του ΔΣ, για το διάστημα της προεκλογικής περιόδου αλλά και από τις εκλογές του Ιουνίου μέχρι σήμερα. Το ίδιο ισχύει και για εκείνα που του παρέδωσε η προκάτοχος του.
Αναμένεται πάντως με ενδιαφέρον η συμβολή του επόμενου σε σειρά σταυροδοσίας, μέλους του ΔΣ. Είμαστε βέβαιοι ο τι κ. Χρ.Μαζανίτης, αναλαμβάνοντας, θα φροντίσει πριν από όλα, να κατατεθούν αμέσως όλα τα σχετικά για την λογοδοσία της κρίσιμης περιόδου, επειδή υπάρχει ήδη και η καταψήφιση των κονδυλίων αυτών από την γενική συνέλευση.
Παράλληλα έχει την ευκαιρία να επαναφέρει το σχέδιο έξωσης από την ΕΣΗΕΑ και τον ΕΔΟΕΑΠ ανέργων, απλήρωτων και συνταξιούχων, που έχει επεξεργασθεί η παράταξη του. Άλλωστε το είχε εισηγηθεί ο ίδιος σε προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ με αποτέλεσμα να ξεσπάσει θύελλα διαμαρτυριών και καταγγελιών από τις υπόλοιπες παρατάξεις, γεγονός που-τότε- τον υποχρέωσε να ανακαλέσει.
Προηγουμένως όμως μαζί με την τέως της ΕΣΗΕΑ και τους συνεργάτες τους, που απολαμβάνουν μισθούς ρετιρέ στην Ένωση, οφείλουν την άμεση εξόφληση των χρημάτων στους ανέργους παράλληλα με την συνολική διαλεύκανση της υπόθεσης των σεμιναρίων που ερευνούν οι υπηρεσίες των αρμοδίων υπουργείων και η ΕΕ .
Επίσης να μεριμνήσει για την κατάθεση στο ΔΣ της εσωτερικής αλληλογραφίας της ΕΣΗΕΑ για τα σεμινάρια, που κάποιοι, από τον φόβο μήπως διαρρεύσει στην ανάκριση, κρύβουν στο συρτάρι τους.
Το ίδιο ισχύει και γα τον πολύκροτο διαγωνισμό που αφορά στην βιβλιοθήκη, μετά την απόρριψη και της αίτησης θεραπείας από την διαχειριστική αρχή και όλα όσα συνδέονται με την υπόθεση αυτή.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά και η δύσοσμη υπόθεση των κυλικείων της ΕΣΗΕΑ και της παράγκας στη ταράτσα, όταν συμπίπτει χρονικά με δικαστική (ποινική) διερεύνηση οικονομικών υποθέσεων του Ρ/Σ 9,84.
Οφείλω να υπογραμμίσω με αφορμή και τελευταία προκλητικά κρούσματα εργοδοτικού συνδικαλισμού, ότι:
Ο κλάδος δεν υπαναχωρεί, ούτε ανέχεται συμψηφισμούς που επιδιώκουν κάποιοι μέσα στον πανικό τους.
Απαιτεί καθαρές λύσεις για την ζωή του την δουλειά του, τα Ταμεία του και διαφάνεια με πρόσωπα που μπορούν να τις εγγυηθούν.
Αυτό σημαίνει και το 68% του Όχι στον απολογισμό της προηγούμενης περιόδου στην ΕΣΗΕΑ…»

πηγη# Kedpress Esiea

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας