Οκτ. 1, 2015

ΜΜΕ : Το παρτι της διαπλοκης [ εξοπλιστικα - ταμιευτηριο κλπ ] καλα κρατει

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

Το θράσος του Λιακουνάκου

η «Αλληλεγγύη» στο κανάλι της Κάντζας

και απλήρωτοι οι άνεργοι.

 

Βαριά ονόματα  της ιδιοκτησίας των ΜΜΕ, δεσπόζουν και σε λίστες υποθέσεων (εξοπλιστικά, ταμιευτήριο κλπ) . Οδηγούνται σε εκκαθάριση από την Δικαιοσύνη.

Το πάρτι όμως της διαπλοκής καλά κρατεί.  Σε εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς ,  η εργοδοτική ασυδοσία,  με όπλο τις μνημονιακές  πολιτικές δεν αφήνει τίποτα όρθιο με απολύσεις εργαζομένων, απλήρωτους,  και  ανασφάλιστους.

-Στο  MEGA πραγματοποιείται στις 3 το μεσημέρι, γενική συνέλευση εργαζομένων, μετά την ανακοίνωση για νέες μειώσεις  μισθών και άλλα που ακολουθούν.

-Στο ΔΟΛ από χθες χρωστούν στους εργαζόμενους άλλους δύο μισθούς και αυτούς κουτσουρεμένους.

-Στον ΠΗΓΑΣΟ  δεν φτάνει που χρωστάνε  δύο μισθούς  πετσοκομμένους  άρχισαν  απολύσεις και στην Ημερησία.

-Στο STAR, στη REAL τις μειώσεις εδώ τις  έκαναν γαργάρα και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων.

-Εφημερίδες χωρίς συντάκτες και με ύλη που θα «μαγειρεύεται» σε newsrooms εργολάβων, είναι το σχέδιο που βάζουν μπροστά εκδότες και καναλάρχες για ενημέρωση - φασόν. Πρεμιέρα ήταν η πρακτική που ξεκίνησε από τον «Ελεύθερο Τύπο» . Άρχισε με τους αθλητικούς συντάκτες και ακολούθησαν  απολύσεις και κολοβές αποζημιώσεις με γραμμάτια.

- Προκαλεί  το θράσος Λιακουνάκου , που  με ανακοίνωση  του, θυμήθηκε ξαφνικά  να επικαλεστεί  τους εργαζόμενους των εταιριών του, για να εξασφαλίσει ευνοϊκή απόφαση. 

 Δεν δίστασε όμως να προχωρήσει  σε  αίτηση πτώχευσης για το «Κέρδος» , ώστε  να γλυτώσει όσα οφείλει στους δημοσιογράφους, με  το Δικαστήριο όμως  να απορρίπτει, το αίτημα του, επειδή οι συνάδελφοι είναι απλήρωτοι από τις  αρχές του 2013..!

-Στον ALPHA και στον ANT1, αντιμέτωποι με  εργοδοτικό bullying, οι συνάδελφοι υποχρεώθηκαν , να υπογράψουν νέες μειώσεις στις αποδοχές τους , έστω και αν πληρώνουν κι ένα  μισθό το χρόνο οδοιπορικά  για το δρόμο του  Μπόμπολα.

 Στο κανάλι της Κάντζας  όμως υπάρχουν και τα ρέστα  από την «Αλληλεγγύη»( η ΜΚΟ της Εκκλησίας που βαφτίστηκε «Αποστολή»  μήπως και χαθούν τα ίχνη από τα χαλασμένα κοτόπουλα) Ο πατήρ-Δημήτριος της «Αλληλεγγύης»,  όταν δεν φοράει τα ράσα, διευθύνει, λέει, το κανάλι  του Κοντομηνά.

Ο φάκελος της «Αλληλεγγύης όμως  είναι ανοιχτός.

 Όπως επίσης και  ο λογαριασμός 164.οοο  ευρώ,  για   έργα βιτρίνας στον 7ο όροφο της ΕΣΗΕΑ , μαζί με τις σπατάλες χιλιάδων ευρώ στην φιέστα για τα 100 χρόνια. 

Που να περισσέψουν λεφτά  για τους  ανέργους  και  για  δέματα  που έστελνε  η Αρχιεπισκοπή  και  όλως περιέργως, τα έκοψε  μετά τις εκλογές .

                                                                                   30/09/2015

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας