Ιουλ. 25, 2015

Αλλου η Παπαδια κι αλλου... τα ρασσα της

Καιρός να γυρίσει η ΕΣΗΕΑ στο επίπεδο της αξιοπρέπειας, αφού ξεφορτώθηκε από την ηγεσία της την Μαρία Αντωνιάδου, όχι γιατί είχε τάχα συντηρητική ιδεολογία, αλλά γιατί ισοπεδώνοντας τα πάντα, δεν δίσταζε να συμμαχεί με «αριστερούς» και μη, προκειμένου να κρατιέται στην προεδρία.

« Πέσε μου τους φίλους σου να σου ειπώ ποιος είσαι» λέει ο κόσμος. Και τα συνεταιράκια της Παπαδιάς ήταν: πρώτος και χειρότερος ο πρώην χρηματιστηριακός πράκτορας , πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ Μάρκος Γκανάς, που εμφανίζεται ως ΣΥΡΙΖΑ αλλά έχει την ίδια ιδεολογία με την Αντωνιάδου, δηλαδή

μπορεί να ξεπουλήσει τα πάντα για τις δικές του σκοπιμότητες. Παρέδωσε την προεδρία της ΕΣΗΕΑ στην Παπαδιά και εκείνη του περέδωσε την ίδια την ΕΣΗΕΑ, όπου ο Γκανάς αλώνιζε και τοποθέτησε σαν τοποτηρητή του τον δικηγόρο του Αποστόλη Τσαλαπάτη, που παρότι πληρώνεται από την δημοσιογραφική Ένωση δεν διστάζει να παρίσταται σε δικαστήρια και εναντίον της.  Δεύτερος της παρέας ο θλιβερός Τρίμης, που τώρα δεν κατέβηκε στις εκλογές για να γλυτώσει το φούμο. Τρίτος ο γνωστός υπάλληλος της Ντόρας Νίκος Καρούτζος, σύμβουλος στον ΕΔΟΕΑΠ. 

Με όλους αυτούς η αδίστακτη Παπαδιά μεθόδευσε και μετά από 40 χρόνια αφαίρεσε την προεδρία του επικουρικού οργανισμού από την ΕΣΗΕΑ και την παρέδωσε στον εγκάθετο του Γκανά  Τάτση, που οδηγεί το Ταμείο στα βράχια.

  Τώρα η Αντωνιάδου μας τελείωσε προς γενική ανακούφιση. Για να αναζητήσει η ΕΣΗΕΑ το δρόμο της αξιοπρέπειας και της υπευθυνότητας, έξω από κουτοπονηρίες, μεθοδεύσεις και αλαζονικές συμπεριφορές.

   Παρέμειναν θλιβερά εξαπτέρυγα ο γνωστός Χρήστος Μαζανίτης και ο «αριστερός» Διόγος, θλιβερό απομεινάρι της άλλοτε ΕΑΡ, που δίνει γη και ύδωρ προκειμένου να επιτύχει την εκλογή του. Αντίθετα ανέκρουσε πρύμνα ο Δημήτρης Κοτταρίδης  που  δεν θέλησε να ακολουθήσει την κατρακύλα της Παπαδιάς και τη συμμαχία της με Γκανάδες, Τρίμηδες, Καρούτζους και άλλα εκλεκτά καλόπαιδα.

   Η Παπαδιά, που αδίστακτα προώθησε ότι πιο αρνητικό υπήρχε, χωρίς όριο και φραγμό, είναι θλιβερό παρελθόν. Την Παρασκευή αποκαθηλώθηκε μέσα στην γενική αποδοκιμασία. Προεδρεύων τώρα είναι ο Κοτταρτίδης. που συγκαλεί για την Τρίτη το Συμβούλιο για την εκλογή νέου προεδρείου.

 

  Σμέρνα

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας