Ιουλ. 18, 2015

ΕΣΗΕΑ <<Συντροφικα >> μαχαιρωματα στην παραταξη Ε.Δ. της Αντωνιδου

Σκληρός  καβγάς  ξέσπασε  τις τελευταίες μέρες  στην παράταξη Ε.Δ της κ. Αντωνιάδου στην ΕΣΗΕΑ  με αποτέλεσμα  να βγούν τα μαχαίρια και να  ξεκινήσουν τα συντροφικά μαχαιρώματα .
Αιτία θεωρείται η  άκαμπτη στάση της Αντωνιάδου  που με κάθε τρόπο  επιδιώκει  την  παραμονή της  ώς  προεδρεύουσας  στην  ηγεσία της ΕΣΗΕΑ αν  και γνωρίζει  πολύ καλά ότι τα ψωμιά της  τέλειωσαν .

Τη  χαριστική βολή έδωσε άλλωστε η επιστολή  στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ του μέχρι πρότινος Ταμία της ΕΣΗΕΑ κ. Δημήτρη Κοταρίδη ο οποίος μόλις έμαθε ότι το  Δ.Σ.  του ΕΔΟΕΑΠ  ζητά  μόνο από την ΕΣΗΕΑ 2 εκατ. ευρώ και μικρότερα ποσά από  τις τρείς άλλες Ενώσεις για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του, με επιστολή του  στο Δ.Σ. της Ενωσης  ενημερώνει ότι χωρίς να έχει σχηματισθεί προεδρείο  δεν μπορούν να δοθούν τα χρήματα αυτά .
Η θέση του μέχρι πρότινος ταμία  κ.  Δημήτρη Κοταρίδη είναι πολύ  σωστή  ενώ όπως όλοι γνωρίζουν  στις πρόσφατες εκλογές  το τρίο Αντωνιάδου, Καρούτζος και Μαζανίτης  προσπάθησαν με κάθε τρόπο  να μην  ψηφίζουν τα μέλη της παράταξης των  Ενωμένων δημοσιογράφων τον κ. Δημήτρη Κοταρίδη .
Επιπλέον ο  περιβόητος κ. Καρούτζος εδώ και καιρό έχει  βάλει στο στόχαστρό του  τον  κ. Κοταρίδη  ένα  'εντιμο  και ικανό δημοσιογράφο  τον οποίο μέσα στα συμβούλια  της ΕΣΗΕΑ  η  κ. Αντωνιάδου  άφησε πολλές  φορές ακάλυπτο .
Το τρελλό της υπόθεσης είναι ότι  το διδυμο  της τρέλλας  Καρούτζος και Σταθάτου όρμησαν στην ΕΣΗΕΑ  και κάλεσαν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών  στο Γραφείο του  άλλου πάνσοφου  ηγέτη της διαπλοκής  και προέδρου της ΠΟΕΣΥ  κ. Δημήτρη  Κουμπιά  τους τέσσερις της παράταξης Ε.Δ στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ  για  να τους νουθετήσουν .
Επεσε  τρελλό γέλιο μια που τα ουρλιαχτά του Καρούτζου  της Σταθάτου αλλά και της Αντωνιάδου που βλέπει μέρα με τη μέρα  να χάνει έδαφος  αντιχούσαν παντού .
Η κ.  Αντωνιάδου  και οι τρείς της συνεργάτες  παρουσία Καρούτζου και  Σταθάτου πάντα κάτω από το κοιμισμένο  βλέμα  του πατριάρχη της διαπλοκής κ. Κουμπιά  κλήθηκαν από το πρωτοπαλλήκαρο της Αντωνιάδου κ. Νίκο Καρούτζο  να σταματήσουν να  σφάζονται και να πειθαρχήσουν στις αποφάσεις του ιερατείου  της δεξιάς  μέσα στην ΕΣΗΕΑ .
Οπως με πληροφόρησαν  συνάδελφοι που βρισκόταν στον τέταρτο όροφο, στα γραφεία της ΠΟΕΣΥ  ακούσθηκαν μπόλικα  μπινελίκια που  εκστομίζονταν εκατέροθεν  ενώ ο κ. Κοταρίδης- και καλώς -  όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω αλλά  φαίνεται ότι αποκάλυψε μπόλικες πτυχές  από τις "παράξενες " ενέργειες   της Αντωνιάδου και του Διόγου  που μετατράπηκε τα τελευταία χρόνια σε σπογγοκολάριο της τέως προέδρου της ΕΣΗΕΑ .
Στην όλη ιστορία φαίνεται ότι ο Διόγος έχει λερωμένη  τη φωλιά του μια που σαν Β Αντιπρόεδρος του  πρώην συμβουλίου  και εκτελώντας τις εντολές  της κ. Αντωνιάδου  ενήργησε κατά τέτοιο τρόπο  που η Ενωση  κινδυνεύει  να εκτεθεί αναπανόρθωτα  και να χρυσοπληρώσει   τις  ενέργειές του .
Το ερώτημα είναι ένα και ουσιώδες : Γνωρίζει το νέο  Δ.Σ. που θα προκύψει  τα σκάνδαλα μικρά η μεγάλα  που έγινα  επί των ημερών της βασιλείας  της  κ. Αντωνιάδου  σε πολλά από τα οποία φαίνεται ότι έχουν συμμετοχή και  υψηλόβαθμα  στελέχη  των  διοικητικών υπαλλήλων  της Ενωσης ?
Να φανταστεί κανείς ότι σύμφωνα με το καταστατικό της Ενωσης  έγγραφα που  βγαίνουν από την Ενωση υπογράφονται αποκλειστικά και μόνο  από τον εκάστοτε πρόεδρο και Γενικό  Γραμματέα .
Ομως τα δύο τελέυταία  χρόνια πλήθος εγγράφων  φέρουν φαρδιά  πλατειά  την υπογραφή του  διευθυντή των υπηρεσιών της Ενωσης κ. Χρήστου  Μπούση  που εκτελούσε στο ακέραιο  τις εντολές της κ. Αντωνιάδου  και έφευγαν και φεύγουν σωρηδόν από  την Ενωση .
Μάλιστα όπως μαθαίνω ο κ. Μπούσης σε εποχή  πείνας και δυστυχίας με τα μνημόνια και τις απολύσεις  δεκάδων συναδέλφων εξακολουθεί να πληρώνεται με μισθό που ξεπερνά τις 4000  ευρώ το μήνα .

Πιρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας