Ιουλ. 9, 2015

Σε κατασταση πανικου η Αντωνιαδου

Σε  κατάσταση πανικού βρίσκεται εδώ και ένα σχεδόν  μήνα η προεδρέουσα  στην ΕΣΗΕΑ και πρώην πρόεδρος  κ. Μαρία  Αντωνιάδου μια που όπως σαφώς γνωρίζει δεν θα επανεκλεγεί  πλέον πρόεδρος του σωματείου των  δημοσιογράφων .

Στην κατάσταση αυτή βρίσκεται αμέσως μετά τις εκλογές της 3ης και 4ης  Ιουνίου  κατά τις οποίες μπορεί μεν να  κέρδισε τέσσερις έδρες  αλλά   δεν έχει  και όπως φαίνεται δεν θα αποκτήσει  την  πολυπόθητη  πλειοψηφία των  έξη για να επανεκλεγεί  ώς πρόεδρος.

Μπροστά στην  τραγική αυτή κατάσταση η κ. Αντωνιάδου και οι υπόλοιποι  τρείς   συνεργάτες της  κ.κ.  Δημήτρης Κοταρίδης, Μάκης Διόγος και ο νεοεκλεγής κ. Χρήστος Μαζανίτης  αποφεύγουν συστηματικά να θέσουν σε ψηφοφορία  την υποψηφιότητα της κ. Αντωνιάδου  για να διαπιοστωθεί άν έχουν τους 6    που απαιτείται  για να εκλεγεί κάποιος πρόεδρος .

Και  φυσικά  αυτό εξυπηρετεί   άμεσα τα σχέδια  της κ. Αντωνιάδου  για να παραμένει εσαεί  στην καρέκλα του προέδρου  στην ΕΣΗΕΑ .

Στγην   τελευταία  συνεδρίαση την περασμένη Τρίτη  7 Ιουλίου  το μέλος του  Δ.Σ.  κ. Δημήτρης  Τσαλαπάτης  άσκησε έντονη κριτική   στην απερχόμενη Πρόεδρο μπάς και φιλοτιμηθεί   και προχωρήσει σε  διαδικασία εκλογής με προτάσεις  από τις παρατάξεις  για την εκλογή προεδρείου .

Και εκείνη αγρόν ηγόραζε .

Τήν ίδια  τώρα ο κ. Χρήστος Μαζανίτης με  κάθε  ευκαιρία ξεκινούσε   τα γνωστά του ειρωνικά χαμόγελα σε  βάρος της  γνωστής συνδικαλίστριας κ. Νανάς Νταουντάκη .

Α το λεβεντόπαιδο αυτό  με τα  <ποντίκια >   στα μπράτσα  και την  υπέρμετρη έως και στημένη  νευρικότητα  προκάλεσε  τις έντονες αντιδράσεις όχι μόνο της κ. Νανάς Νταουντάκη  αλλά και  άλλων μελών του Δ.Σ. .

Έτσι η κ. Αντωνιάδου  με βαριά καρδιά  και καημό  μεγάλο   καλεί σε Δ.Σ.  για  συγκρότηση  προεδρείου  σταθερά κάθε Τρίτη , όμως   δεν προχωρά σε  διαδικασία εκλογής προέδρου αλλά και των άλλων μελών που  απαρτίζουν το Προεδρείο   

Φυσικά κάτω από τις συνθήκες αυτές  και μάλιστα σε κρίσημες  ώρες σχετικά με τις συμφωνίες αλλά και το Δημοψήφισμα  ποιός θα μου πείτε ασχολείται με τα καμώματα και  τις  κομπίνες της κ. Αντωνιάδου για να μείνει όσο γίνεται περισσότερο  στη θέση του Προέδρου ?

Ας δούμε όμως ποιός είναι ο συσχετισμός δυνάμεων  με τη δύναμη των παρατάξεων  στο 11μελές Δ.Σ.  και ποιός είναι ο πιθανότερος πρόεδρος για να εκλεγεί .

Η   κ. Αντωνιάδου και η παράταξή     της συγκεντρώνουν τέσσερις έδρες  με μοναδική εξαίρεση την παράταξη Δημοσιογραφική Συνεργασία  με  εκλεγμένο τον κ. Μηλιώνη  που πρόσκειται  στο ΠΑΜΕ Τύπου  δηλαδή του ΚΚΕ  που ενδέχεται να την ψηφίσει  μια που υποστηρίζουν  Αναλογικό Προεδρείο  .

  Αμέσως μετά ακολουθεί  η Συσπείρωση που πρόσκειται στον Σύριζα  με επικεφαλής τον κ. Σταμάτη Νικολόπουλο  και την κ. Σόνια  Χαιμαντά .

Το πλέον σίγουρο είναι οτι ο κ. Νικολόπουλος  θα διεκδικίσει  την προεδρία απέναντι από την κ. Αντωνιάδου και σύμφωνα με τις  υπάρχουσες ενδείξεις αλλά και πληροφορίες θεωρείται ο αυριανός πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ  .

Η  ελειενή  συμπεριφορά του προκατόχου της ίδια παράταξης κ. Δημήτρη Τρίμη  που φρόντισε να κάνει την Παπαδιά πρόεδρο  -  ούτε στον ύπνο της δεν θα το έβλεπε  υπό άλλας συνθήκας -  είχε σαν αποτέλεσμα η παράταξη αυτή να χάσει έδρα  και σήμερα να έχει μόνο δύο  μέλη σ το  Δ.Σ.  

Από την άλλη πλευρά τρίτη παράταξη  αν αδείχθηκε η  Πρωτοβουλία για την Ανατροπή  που πρόσκειται στην Ανταρσία .

Εχει ένα μέλος τον κ. Γιώργο Φιλιππάκη που προέρχεται από το ΠΑΜΕ τύπου  και αποχώρησε πρίν από λίγους  μήνες  από τη συτγκεκριμένη παράταξη .

Ακολουθεί η παράταξη του  κ. Δημήτρη Τσαλαπάτη   που εξελέγη ο ίδιος  ενώ ακολουθούν οι παρατάξεις του  κ. Χρήστου Κυριτση και της Νανάς Νταουντάκη  με τους ίδιους στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ  .

Τό  σίγουρο είναι ότι οι  έξη που μπορούν να συνεργαστούν  βγάζουν και πρόεδρο  - Σταμάτης  Νικολόπουλος -  με  αποτέλεσμα  να αποκτησει  η ΕΣΗΕΑ σύντομα προεδρείο .

Βέβαια θεωρείται σίγουρο από τις μέχρι τώρα πληροφορίες  ότι  η κ. Αντωνιάδου θα προσπαθήσει να τραβήξει και   με το παραπάνω  την παραμονή της στη θέση της Προεδρέυουσας  μόνο καΙ   μόνο και μόνο γιατί πάσχει από φιλοδοξίες  και κυρίως γιατί είναι σίγουρο ότι  το νέο  Προεδρείο  θα ψάξει για πολλές  αποφάσεις  που ελήφθησαν από την  προηγούμενη διοίκηση  με μοναδικό αποτέλεσμα  η Ενωση να έχει πληρώσει χιλιάδες ευρώ για τα κέφια της Αντωνιάδου και της Κατσίμη.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε - σύμφωνα με πληροφορίες  - για τις αγριάδες του κ. Χρήστου Μαζανίτη μέσα στο Δ.Σ. της  ΕΣΗΕΑ  που ούτε λίγο ούτε πολύ  αντιμετώπισε με χυδαίο  τρόπο την κ. Νανά Νταουντάκη  τη γνωστή για το ήθος και την αξιοπρέπεια που την διακρίνει  όταν τον παρατήρησε  για τη συμπεριφορά του απέναντί της κατά τη διάρκεια της ομιλίας  της .

Πιρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας