Ιουν. 20, 2015

Ποιοι φοβουνται τα Σεμιναρια ???

Η κατάθεση  στην επιτροπή της Βουλής  Η Αλήθεια  για το Χρέος  του  πρώην  εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ  κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη  έφερε στο φώς της δημοσιότητας  μια ακόμα βρώμικη  πλευρά μικρής ευτυχώς μερίδας  δημοσιογράφων  που από την στιγμή που  εφαρμόσθηκαν στη χώρα  τα γνωστά Μνημόνια  αρθρογραφούσαν  και υποστήριζαν μετά μανίας  'ολα τα  μέτρα  του ΔΝΤ της Τρόικα και του  Γερμανικού Κεφαλαίου  .
Πώς όμως αναγκάσθηκε να προχωρήσει  στην αποκάλυψη  των ενεργειών μερίδας δημοσιογράφων που  εκπαιδεύτηκαν  στην Ελλάδα και ενδεχομένως και στο Εξωτερικό  για λογαριασμό του ΔΝΤ  ο κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης ?
Ο άνθρωπος που  ανάγκασε  τον κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη να προχωρήσεις στις  αποκαλύψεις αυτές  με στοχευμένες ερωτήσεις δεν είναι άλλος από τον γνωστό  καθηγητή  οικονομολόγο και  δημοσιογράφο  κ. Λεωνίδα Βατικιώτη .
Για τον κ. Λεωνίδα Βατικιώτη ο  anapodos  σύντομα θα  παρουσιάσει  πολλές πτυχές τόσο της επιστημονικής  του δράσης όσο και  τη συμμετοχή του   στα οικονομικά προγράμματα  ανάπτυξης χωρών της Λατινικής Αμερικής .
Αξίζει να τονίσουμε στο σημείο αυτό  ότι  χώρες της Λατινικής Αμερικής  ζήτησαν από τον κ. Λεωνίδα Βατικιώτη  να  εργασθεί μόνιμα εκεί ενώ άλλες τον έχουν  τιμήσει  με  έδρα σε δικά τους Πανεπιστήμια .
Για την ιστορία  και μόνο   αξίζει να αναφέρουμε  ότι  εκτός από την μικρή μερίδα των δημοσιογράφων και μάλιστα μελών της ΕΣΗΕΑ που <καταρτήσθηκαν>  στην Ελλάδα   και το εξωτερικό     από ειδικά στελέχη του ΔΝΤ  υπάρχουν δύο ακόμα λίστες  με  ανθρώπους που δούλεψαν με ζήλο  για να  υποστεί πλυση εγκεφάλου ο έλληνας πολίτης και να  προσπαθήσουν να τον πείσουν για την αναγκαιότητα των μνημονιακών μέτρων . 
Η μια είναι  μια μεγάλη ομάδα καθηγητών Πανεπιστημίων  κυρίως οικονομολόγων  που με λύσα , αλλά με σαθρά  στοιχεία όλα αυτά τα χρόνια μιλούσαν για την αναγκαιότητα  της επιβολής των μέτρων που οδήγησαν χιλιάδες συμπολιτών μας στις αυτοκτονίες .
Μια άλλη επίσης μεγάλη ομάδα αποτελείται από επιχειρηματίες οι οποίοι  τα άρπαζαν στην κυριολεξία  από το ΔΝΤ για να φωνάζουν με τη σειρά τους για την αναγκαιότητα των μέτρων λιτότητας .
Εμείς ομως θα σταθούμε  για να αποκαλύψουμε το βρώμικο ρόλο των δημοσιογράφων  και κυρίως τον τρόπο που εκπαιδεύτηκαν .
Σύμφωνα με πληροφορίες  που έρχονται συνέχεια στο φώς της δημοσιότητας  στην Ελλάδα τους δημοσιογράφους αυτούς ανέλαβε να εκπαιδεύσει η διαφημηστική εταιρεία  civitas  της οποίας  πρόεδρος αλλά και διευθύνων σύμβουλος  είναι ο κ.  Γιώργος Φλέσσας γνωστός από τις καταθέσεις του στην επιτροπή της  Βουλής που ασχολήθηκε τον  Ιούνιο του 2010  για το σκάνδαλο της Simens.
Ο κ. Φλέσσας  φαίνεται ότι  ανάλαβε την υποχρέωση ώστε η εταιρία  του να  <  δημοσιοποιήσει> τα  μέτρα  της Τρόικα και του  ΔΝΤ  στην Ελλάδα  .
Αλλες  πληροφορίες αναφέρουν ότι από ,τις  αρχές του  2011    ξεκίνησαν στην Ελλάδα  με  αδρά χρηματοδότηση από το ΔΝΤ   εκπαιδευτικά σεμινάρια  σε  δημοσιογράφους  για να ευθυγραμιστούν πλήρως στις γραμμές της Τρόικα  ώστε να αποτελέσουν  τους πρωτους αναλυτές  της Γερμανικής λογικής .

Οι δημοσιογράφοι αυτοί που κυρίως εμφανίστηκαν από το 2012  σε όλα τα μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης  πουλούσαν και τη μάνα τους προκειμένου να  μιλήσουν για την αναγκαιότητα των μνημονίων .
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι  κλήθηκαν αρχικά για την πρώτη εκπαίδευση  10  γνωστοί δημοσιογράφοι  που αποτέλεσαν και τη μαγιά της βρώμικης αυτής ιστορίας .
Μόλις έγινεναν γνωστές οι αποκαλύψεις του κ. Ρουμελιώτη  η  πρώην Προέδρος της ΕΣΗΕΑ  και σήμερα προεδρεύουσα  στην Ενωση μέχρι  την εκλογή νέου προεδρείου  ζήτησε από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό  να επιληφθεί  της υπόθεσης.

Η γνωστή μας <Παπαδιά> βέβαια γνωρίζει όσο κανένας άλλος  ότι  τα πέντε εκλεγμένα μέλη  του Πειθαρχικού  δύσκολα μπορούν να λύσουν τον γρίφο  για το άν χρηματίστηκαν ή όχι οι δημοσιογράφοι  από πλευράς ΔΝΤ  ή άν εκπαιδεύτηκαν  για να παραπλανούν τους πολίτες .
Ακόμα πλέον κωμική είναι και η στάση  της ΠΟΕΣΥ  που αποφάσισε να  ασχοληθεί με το θέμα λίγο αργότερα .

Βέβαια τόσο η Παπαδιά όσο και οι Σαββίδης και Κουμπιάς έχουν  γνώση  του κουκουλώματος  υποθέσεων που υπάρχουν πληροφορίες περί χρηματισμού δημοσιογράφων .
Απλό παράδειγμα είναι η εξαφάνιση  των τεσσάρων φακέλων που έλαβε ένας έκαστος από αυτούς μαζί με τον πρώην πρόεδρο κ. Τρίμη με αποδείξεις  δημοσιογράφων που τα άρπαζαν από την ΕΥΠ .
Αν ανατρέξει κανείς στο διαδύκτιο  και συγκεκριμένα στην  ιστοσελίδα  Periodista  θα διαπιστώσει  ότι από   τη Δευτέρα 19  Αυγούστου 2013  γινόταν αναφορά  σε πλήθος δημοσιογράφων  που θεωρούνται όχι απλά  μνημονιακοί αλλά άνθρωποι  που στήριζαν  τη λογική του κεφαλαίου  των Γερμανών  ενώ προωθούσαν οι περισσότεροι τη λογική  των κυβερνήσεων Γιώργου Παπανδρέου Αντώνη Σαμαρά  για λογοαριασμό της Μέρκελ και των συνεργατών της .


Πιράνχας  .  

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας