Ιουν. 14, 2015

Μαρτυρια δημοσιογραφου που ηταν παρων στα επεισοδια το βραδυ των εκλογων στην ΕΣΗΕΑ

Αννα Μητρου

Οταν σηκώθηκα και του είπα ότι στην Ενωση απαγορεύονται οι σεξιστικές αναφορές γύρισε και μου είπε ¨Εγώ θα λέω ότι θέλω". Εκεί βγήκα έξω εγώ ξανά στο πρες καφέ. Σε λίγο βγήκε στο πρες καφέ και άρχισε τις προκλήσεις.

Κάποια στιγμή σηκώθηκα και ευγενικά του είπα ¨ηρέμησε σε παρακαλώ, τι πράγματα είναι αυτά;" εκεί πήγε να κινήθει εναντίον μου, κανα δυο τον κράταγαν, και σε εκείνη τη φάση σηκώθηκε ο συντροφος συναδελφου για να με προστατευσει  και εκει ξεκινησε η μεγαλη  κατηφόρα του.

Προς το τέλος, κατάφεραν να τον μαζέψουν οι δικοί του.

Κάπου εκεί, τον πήγαν προς το ασενσέρ, όπου είχαν μαζευτει καμιά τριανταριά άτομα. Εκεί συνειδητοποίησα ότι δε βρίσκω τη μικρή μου και πραγματικά τρομοκρατήθηκα γιατί πίστεψα ότι μπλέχτηκε στα πόδια όσων συμμετείχαν στη "σύρραξη". Την φώναζα αλλά δεν απαντούσε.

Τελικά κάποιοι συνάδελφοι μου την έδειξαν που είχε πάει και είχε κρυφτεί απέναντι από το ασανσέρ (που έχει κατι σαν γκισέ, γραμματεία)... Σε εκείνη τη φάση μου΄είπε ο Βότσκαρης να την ανεβάσει στον πέμπτο, του είπα ευχαριστώ πολύ ναι πάρ΄τη και ανεβασε τουλάχιστον το παιδί πάνω, όπου είχαν πάει και εφορευτική Επιτροπή και οι δικηγόροι.

Εγώ ήθελα να μεινω κατω γιατι φοβόμουν και για την Πόπη Χριστοδουλιδου που είχε και το μάτι που την προηγούμενη μόλις μερα είχε κόψει τα ράμματα.

 Το μεγάλο θέμα όμως είναι με την εκλογική διαδικασία. τι ακριβως έγινε εκεινη τη στιγμή!!!!

 Η πρόεδρος της Εφορευτικης Επιτροπής δεν πρέπει να βγάλει μια ανακοίνωση;

Συνετευξη απο την

Δημοσιογραφο

ΑΝΝΑ ΜΗΤΡΟΥ

ΑΝΑΠΟΔΑ

Ο Γ.Γ. του ΕΔΟΕΑΠ Ν. Καρουτζος  μπήκε μαινόμενος από το πρες-καφέ κατευθείαν στο χώρο όπου ήδη είχε τελειώσει η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων του ενός τμήματος και περιμέναμε την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και στο άλλο ,και ούρλιαζε "φέρτε μου να γα...σω κανέναν π...στη" και όχι μια φορά... (συγνωμη που στα λεω χύμα αλλά να ξερουμε τι λέει) καθως και αλλες ...ομορφες ...σεξιστικες αναφορες.

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας