Ιουν. 10, 2015

Αποκαλυπτουμε τις ψευτιες του Καρουτζου

                                Η λάσπη στα μέλη του Πειθαρχικού

 

    Στο βιβλίο Γκίνες πρέπει να μπεί ο συνεταίρος της Αντωνιάδου Καρούτζος με τα χοντροειδή αυταπόδεικτα ψεύδη και τη λάσπη που εξαπολύει εναντίον των μελών του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου.

   Έτσι σε ανάρτησή του ισχυρίζεται ότι δήθεν ο Γιώργος Μέρμηγκας , ο Γιάννης Αποστολόπουλος, ο Άρης Καρέρ και η…Ελένη Ανδριανού αθώωσαν την Μιράντα Καλοφωλιά,  σχετικά με την άρτνηση πληρωμών των εργαζομένων της ΕΞΠΡΕΣ.

   Το πρώτο ψέμμα αφορά το αποτέλεσμα της απόφασης που είναι ομόφωνη καταδίκη σε 18 μήνες διαγραφή και όχι βέβαια αθώωση, όπως ο απερίγραπτος Καρούτζος αδίστακτα παραπλανά τον κόσμο.

    Το δεύτερο θρασύτατο ψέμμα αφορά τα μέλη που πήραν την απόφαση. Έτσι υποστηρίζει ότι τάχα στην «αθωωτική» απόφαση μετείχε η…Ελένη Ανδριανού, που ήταν αναπληρωματικό μέλος. Δεν αναφέρει την Καίτη Δουλγεράκη που μετείχε, γιατί την υποστηρίζει η παράταξη της Αντωνιάδου. Έτσι η λάσπη πρέπει να πέσει μόνο στον Γιώργο Μέρμηγκα , τον Γιάννη Αποστολόπουλο και τον Άρη Καρέρ. Πέρα βέβαια και από την Ελένη Ανδριανού που την έχει στο στόχαστρο γιατί τον έχει καταγγείλει στο παρελθόν.

    Για να μάθει ο κόσμος το ελεεινό ρόλο του Καρούτζου και της παρέας του  βρήκαμε και δημοσιεύουμε την  απόφαση. Ο Καρούτζος είναι ένας αδίστακτος λασπολόγος, που θέλει να κάνουν με την Αντωνιάδου κουμάντο στα πειθαρχικά.

 

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Η.Ε.Α.

                       ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Απόφαση υπ’ αριθμ. 2/2015

 

Περίληψη:

H συν. Αμαλία-Αλίντα Καλοφωλιά, κρίθηκε ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέα, για αντισυναδελφική συμπεριφορά.

 

Ποινή:  Ομόφωνα επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή 18 μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ.

 

================

 

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών συνήλθε σήμερα Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 υπό την προεδρία του προέδρου συν. Γιώργου Μέρμηγκα και με την παρουσία των τακτικών μελών συν. Γιάννη Αποστολόπουλου, Αικατερίνης Δουλγεράκη, Μανώλη Καραμπατσάκη, Άρη Καρρέρ, καθώς και της γραμματέως Μαρίας Χριστοφοράτου, προκειμένου να εκδώσει απόφαση επί της από 24.09.14 αυτεπάγγελτης πειθαρχικής δίωξης του Συμβουλίου κατά της συν. Αμαλίας-Αλίντας Καλοφωλιά.

 

 

 

Αναποδος

Σχόλια

13.06.2015 13:02

IANOS

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας