Ιουν. 10, 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ … Τσιπρας σε Ταγματαρχη> στην πρωτη λαμογια που θα κανεις , εφυγες

Επικίνδυνος , προκλητικός αλλά και ιντριγκαδόρος  ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος  της ΕΡΤ κ. Λάμπης Ταγματάρχης  έφθασε  στο σημείο πρίν από λίγο καιρό  να ζητήσει   από τον πρόερο της ΕΡΤ κ. Διονύση Τσακνή να παραιτηθεί .
Σωστά διαβάσατε . Ο  κ. Λάμπης Ταγματάρχης το φέρει βαρέως που  ο  κ. Τσακνής είναι πρόεδρος της ΕΡΤ αε  και του  ζήτησε  με όλη την αναίδια αλλά και προκλητικότητα  που τον διακρίνει να  παραιτηθεί  από τη θέση του .
Η ιστορία είναι πρόσφατη . Λίγες μέρες  πρίν το τέλος του περασμένου  μήνα ο Τσακνής βρισκόταν στην Ελλάδα ενώ ο Ταγματάρχης ξεκουραζόταν σε γνωστό θέρετρο  της Ιταλίας .
Κάποια στιγμή,  όπως μας αναφέρουν άνθρωποι του στενού περιβάλοντος  του Μαξίμου, ο Τσακνής αναζητεί μέσω κινητού τηλεφώνου τον Ταγματάρχη του  και εκείνος  με βαριά καρδιά και καημό μεγάλο  στην αρχή δεν του απαντά . 
Έλα που όμως ο Τσακνής είναι επίμονος  και συνεχίζει να ψάχνει τον  Ταγματάρχη ?
Τέλος πάντων ο   στρατεύσιμος  του απαντά αλλά  του λέει  προκειμένου να τον πείσει να μην ασχολείται με ανάλογα θέματα  ότι καλύτερο θα ήτανε  να μην κουράζεται και βρίσκεται μπλεγμένος  σε τέτοιες διαδικασίες .
Και του προτείνει : < Να παραιτηθείς για να γλιτώσεις από τη δουλειά αυτή .

Μάλιστα του  λέει  ότι θα ήταν καλύτερο να  μην ασχολείται με θέματα  που αγγίζουν  τη δομή αλλά και  τη λειτουργία της ΕΡΤ>
Φυσικά ο Τσακνής απότι  αναφέρουν οι πληροφορίες μου από το  Μαξίμου του ρίχνει  ένα τυπικό χεσιμι έτσι για το καλό της  έναρξης της λειτουργίας της ΕΡΤ.
Ομως το κακό έχει παραγίνει  με τον   Ταγματάρχη .

Αξίζει να διαβάσετε τη στοιχομηθία  που είχε με τον πρόεδρο της Κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα ο  ο περί ου  στραταίος .
Αμέσως μετά την ορκομωσία ο  Πρωθυπουργός κάλεσε στο  γραφείο του στο Μαξίμου και τους δύο . Για  να τους γνωρίσει ντέ  και βάλε.
Ο Πρωθυπουργός χωρίς περιστροφές  τους ζήτησε να ντυθούν κομψά  και να πάνε στο γραφείο του στο Μαξίμου  για μια πρώτη συνάντηση μετά τις ... Εξετάσεις στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας .
Και είπε στον Ταγματάρχη :  Σε κρατάω  εδώ με δικιά μου ευθύνη .

Αλλά στην  πρώτη Λαμογιά που  θα κάνεις  έφυγες  .

Πιρανχας

Σχόλια

10.06.2015 10:00

Ελένη

Αν δεν ηταν αρκετό το παρελθόν του,ούτε και οι αντιδράσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ, μελών και στελεχών του Σύριζα για να μην τοποθετηθεί σ αυτή τη θέση,να τη βράσω την προειδοποίηση.

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας