Ιουν. 9, 2015

Στο σαραι του ....Καραγκιοζη.... τα κολλητηρια ....παιζουν

Μαλλιά κουβάρια έχουν γίνει οι… Ενωμένοι Δημοσιογράφοι μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της 4η Ιουνίου. Διότι, ναι μεν η παράταξη πήρε 4 έδρες και η επικεφαλής πέτυχε το στόχο της αλλά… τα γραμμάτια  απαιτούν εξόφληση. Όλοι, λοιπόν, αυτοί που μπήκαν στο ψηφοδέλτιο με τη διαβεβαίωση ότι.. θα στηριχθούν και αρκετοί με την ελπίδα ότι θα εκλεγούν (!!)  είδαν τις ελπίδες τους να εξανεμίζονται. Κάποιοι μάλιστα που … αυτομόλησαν απο αλλού έγιναν και ρεζίλι γιατί εκεί που περίμεναν να δοξαστούν πήραν (αναλογικά) λιγότερες ψήφους από ισότιμους συναδέλφους τους σε μικρότερα σε ψήφους ψηφοδέλτια.

Έτσι, άρχισε η γκρίνια και...


... η φαγωμάρα που έχει φέρει σε δύσκολη θέση την επικεφαλής . Δεν ξέρει ποιόν να πρωτομαζέψει.  Σήμερα, ένας από τους πιο… επιμελείς υποψήφιους ( Χ. Αξελός) έστειλε επιστολή και ζητούσε να γίνει επανακαταμέτρηση των ψήφων του ίδιου και των δύο πιο κάτω από αυτόν (Φ. Γιαννούλη- γραφείο τύπου της κ. Μπακογιάννη και Ν. Συνοδινό- αρμόδιος άγρευσης υποψήφιων από άλλες παρατάξεις!!). Μετά θυμήθηκε ότι ήθελε να κάνει επανακαταμέτρηση και με άλλον υποψήφιο (Χ. Μαζανίτη- άλλης πτέρυγας) ο οποίος εξελέγη και με τον οποίο είχε 6 ψήφους διαφορά.

Λίγη ώρα αργότερα και από τις δύο επιστολές, έστειλε τρίτη και ζητούσε να… ακυρωθούν οι δύο πρώτες και να μην προχωρήσει η διαδικασία. Το λόγο δεν τον εξηγούσε και εμείς αρνούμαστε να κάνουμε υποθέσεις!!! 

Αν έρθει και τέταρτη επιστολή θα σας ενημερώσουμε αμέσως..

πηγη##ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας