Ιουν. 2, 2015

Τα σχεδια Αντωνιαδου - Κουμπια .. ¨Υποδουλωση των παντων "

 Κανείς ποτέ δεν είχε πληροφορηθεί την ύπαρξή της και ήρθε στην επικαιρότητα όταν στήνοντας κάλπες στο ΔΟΛ προσπαθούσε με θρασύτητα να σαμποτάρει απεργία,  που είχε κηρύξει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

  Την ανέσυρε από την αφάνεια ο Πάνος Σόμπολος, μαζί με άλλα κελεπούρια, και την έβγαλε στο Διοικητικό Συμβούλιο. Στη συνέχεια η Αντωνιάδου έφτιαξε δική της παράταξη. Τα έκανε πλακάκια με τη «Συσπείρωση» και αργότερα με τη στήριξή της έγινε πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ.

   Η «Συσπείρωση» όμως δεν έμεινε χωρίς ανταλλάγματα , αλλά αξίωσε να κάνει το κουμάντο στην ΕΣΗΕΑ, ο πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ, Μάρκος Γκανάς, άλλοτε χρηματιστηριακός πράκτορας, που περίφέρεται με ύφος στα γραφεία της δημοσιογραφικής Ένωσης.

Εκεί διόρισε ως εγκάθετο τον δικηγόρο του Αποστόλη Τσαλαπάτη, ο οποίος ενώ χρυσοπληρώνεται από την ΕΣΗΕΑ, δεν διστάζει να δίνει «γνωμοδοτήσεις» στα μέτρα του Γκανά, ενώ έχει παραστεί και σε δικαστήριο εναντίον της ΕΣΗΕΑ υπέρ κατηγορούμενων μελών της ΕΠΗΕΑ. 

  Άλλη αξίωση του Γκανά ήταν να του παραδοθεί η προεδρία του ΕΔΟΕΑΠ, ώστε να κάνει τα παιχνίδια του. Πρόθυμη η Παπαδιά έδωσε εντολή στους εκεί εγκαθέτους της, τον υπάλληλο της Ντόρας Καρούτζο και την παρατρεχάμενη Σταθάτου, να μην ψηφίσουν για πρόεδρο την πρώτη που εκλέχτηκε στην ΕΣΗΕΑ Πόπη Χριστοδουλίδου, αλλά τον αχυράνθρωπο του Γκανά κ.Τάτση.

Έτσι αδίστακτα και προδοτικά η Αντωνιάδου, αντί να στηρίξει την ΕΣΗΕΑ, που έχει την συντριπτική πλειοψηφία των ασφαλισμένων, μετατράπηκε σε όργανο του Γκανά και με απίστευτο θράσος αφαίρεσε την προεδρία μετά από 47 χρόνια.

 Το θέμα του καφενείου της παραχωρήθηκε να το χειριστεί εν λευκώ και εκείνη το έδωσε χαριστικά σε φίλο του Καρούτζου από τον 9,84, όπου και ο ίδιος απασχολείται.

  Έχει ακόμη τον κορβανά της ΕΣΗΕΑ, όπου δίνει δάνεια με εξευτελιστικούς όρους ή δανεικά και αγύριστα.

Τα δάνεια δίνονταν βέβαια και παλαιότερα και το σχετικό κονδύλι ξεπερνάει τις  500.000 ευρώ. Ανακουφίζονται διάφοροι «αναξιοπαθούντες », όπως ο γνωστός Χριστόδουλος Αξελός, που προσχώρησε στην παράταξή της και με τα υπερπολυτελή του αυτοκίνητα την πηγαινοφέρνει στο σπίτι.

Η Παπαδιά αποστρέφεται το αυτοκινητάκι της ΕΣΗΕΑ, που το χρησιμοποιεί μόνο για ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

  Τώρα στις εκλογές θέλει να πετάξει από τις διάφορες συνδικαλιστικές θέσεις, όσους δεν της προσφέρουν γη και ύδωρ.

  Τα πειθαρχικά λειτουργούν χωρίς να υπακούουν στις εντολές της και για τούτο προωθεί ανάλογο μηχανισμό ώστε να μεταβληθούν σε πειθήνια όργανα  ανάλογα με τις ορέξεις της. Πρόθυμοι για αυτή την αποστολή είναι η διπλοθεσίτισσα στο Δημόσιο Αγγελική Γυπάκη (υπουργείο Παιδείας και ΕΟΤ), άλλοτε σύζυγος του Σόμπολου.

Οι άλλοι δύο είναι ο Χαρίλαος Τζανής, αυτοί στο Πρωτοβάθμιο, και ο Πέτρος Τρουπιώτης στο Δευτεροβάθμιο με ορισμένους ακόμη που μετέχουν σήμερα στο Συμβούλιο.

Η άλωση και ο ευνουχισμός των Πειθαρχικών είναι  βασικός στόχος.

  Ακόμη και οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων είναι στο στόχαστρο, όπου θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο.

Έτσι θέλει να εκδιώξει τον Γιώργο Γιαννήλο, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία και γνωρίζει τα θέματα (είναι και νομικός) και έχει γενική αποδοχή , χωρίς κομματικά κριτήρια..

  Πολλά ακόμη σχεδιάζουν Αντωνιάδου και Κουμπιάς με διάφορες μεθοδεύσεις, χωρίς όριο και φραγμό.

 

Ταραξίας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας