Ιουν. 1, 2015

Απο καναλι σε καναλι … αγωνας για την καρεκλα … ο Αξελος

                 Από κανάλι σε κανάλι… ο Αξελός

 Είναι γνωστό ότι το γυαλί πολύ συμβάλει κατά τις εκλογές στην προτίμηση υποψηφιότητας από τον απληροφόρητο κόσμο. Ακόμη και στα έδρανα της Βουλής βρίσκονται άνθρωποι μόνο και μόνο επειδή εμφανίζονται στην τηλεόραση.

  Τη συνταγή αυτή ακολουθεί και ο γνωστός για τα έργα και τις ημέρες του Χριστόδουλος Αξελός, με τα δάνεια από την ΕΣΗΕΑ αλλά και τα πολυτελή αυτοκίνητα., που είναι υποψήφιος με την Αντωνιάδου.

  Έτσι έκανε θεαματική εμφάνιση  στο Βlue Sky, με επίδειξη γνώσεων, ενημερώνοντας τους τηλεθεατές για την Ιφιγένεια εν Αυλίδι…του Αριστοφάνη  (!!!) και για να ακουστεί σωστά τόνισε Ιφιγένεια εν Αυλίδι …όχι εν Καυλίδι…!!!

   Μετά την επιτυχία του αυτή, σειρά είχε την Κυριακή νωρίς το πρωί η εκπομπή του Αυτιά, όπου και πάλι εμφανίστηκε ως μεγάλος σπουδαρχίδης.

   Τηλεόραση όμως δεν είναι μόνο οι εκπομπές αλλά και τα σημαντικά γεγονότα που καλύπτονται τηλεοπτικά. Αυτό το ξέρει ο Αξελός και έτσι 

πολύ σύντομα εγκατέλειψε την εκπομπή, για να πάει στη μητρόπολη, όπου γινόταν η χειροτονία ενός δεσπότη. Εκεί, σπρώχνοντας τον κόσμο σαν δήθεν επίσημος, κατάφερε να σταθεί πίσω από τον αρχιεπίσκοπο, ώστε να τον αποθανατίζει σαν κεντρικό πρόσωπο η τηλεόραση.

   Βέβαια οι τηλεοπτικές αυτές εμφανίσεις μπορεί να εντυπωσιάζουν τους άσχετους. Το δημοσιογραφικό σώμα, που δεν αποτελείται από χαχόλους, όπως νομίζει ο Αξελός, καθόλου δεν εκτιμάει τέτοιους  «μαϊντανούς»,  που γλύφουν για να βγούν στα κανάλια. 

     Σμέρνα

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας