Μαϊ. 31, 2015

Το τριο Μπελκαντο θα μας πειθαρχησει….???

   Νέο συνδικαλιστικό σχήμα στην ΕΣΗΕΑ ανκακοίνωσαν με διακήρυξή τους  τρεις φιλόδοξοι αγωνιστές του δημοσιογρφικού χώρου, Αγγελική Γυπάκη, Χάρης Τζανής και Πέτρος Τρουπιώτης.

Αλλά ο σεισμός που περίμεναν να προκαλέσουν στην ΕΣΗΕΑ ήταν τελικά τρικυμία εν κρανίω στα δικά τους κεφάλια, αφού κανένας δεν τους πήρε στα σοβαρά. 

 Έτσι αφού διαπίστωσαν την γενική θυμηδία για τα καμώματά τους, αποφάσισαν να χαμηλώσουν τον πήχυ εγκαταλείποντας τις «φιλοδοξίες» τους για το Διοικητικό Συμβούλιο. Έτσι τώρα στράφηκαν στα πειθαρχικά συμβούλια, ώστε να μην τους φάει τελείως η μαρμάγκα. 

 Τη στροφή αυτή έκαναν βέβαια με τις ευλογίες  της Παπαδιάς (Μαρίας Αντωνιάδου) αφού της πρόσφεραν τα όποια ψηφαλάκια  διαθέτουν (;;;) και ανάλαβαν να επιτελέσουν το θεάρεστο έργο, να αποκόψουν ότι μπορούν (;) από την παράταξη των Αδέσμευτων, απ όπου προέρχονται. 

 Έτσι τώρα θέλουν να πειθαρχήσουν τους δημοσιογράφους , θεωρώντας ότι έχουν όλες τις προϋποθέσεις.

  Η πρώτη Αγγελική Γυπάκη , πρώην σύζυγος του Πάνου Σόμπολου, ήταν μέχρι το γάμο της με τον άλλοτε πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ παντελώς άγνωστη.

Με το γάμο της όμως φιλοδόξησε να γίνει μία μικρή Εβίτα Περόν και πίεζετον Σόμπολο να την προωθήσει, κάτι στο οποίο εκείνος ανταποκρίθηκε χωρίς να υπολογίζει την ξεφτίλα.

Έτσι χάρη του βασιλικού ποτίστηκε καιη γλάστρα κυρία Αγγελική , η οποία εκλέχτηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Επειδή όμως τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και τους ανάλογους κώλους, ηκυρά Αγγελική δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί. Συνεχώς πελαγοδρομούσε, περιφερόμενη με έπαρση και υπεροψία.

Τελευταία έκανε μέτωπο με την γραμματέα Κατσίμη (Σύριζα) εναντίον του Δημήτη Τσαλαπάτη, που απάντησε ανάλογα.

Και επειδή ο αέρας φουσκώνει τα μυαλά, η Γυπάκη είδε στον εαυτό της την διάδοχο του άλλοτε συζύγου της, σαν νέα αρχηγός (!!!) στην παράταξή του.

Βέβαια τα βρήκε σκούρα με τον παλαίμαχο Χρήστο Κυρίτση, που προσπάθησε να της εξηγήσει την χρησιμότητα του φρένου.

Εκείνη όμως,  με την ενθάρρυνση και της Παπαδιάς (διαίρει και βασίλευε), κήρυξε ανεξαρτησία δημιουργώντας  νέα παράταξη, που κράτησε για λίγες ώρες και έσβησε από το χάρτη.   

   Τώρα η άλλοτε προεδρική σύζυγος θέλει να βάλει τάξη στους δημοσιογράφους και κατεβαίνει στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ.

    Μήπως όμως πρέπει να ξεκινήσει από τον εαυτό της καθώς είναι διορισμένη τακτική υπάλληλος στο Υπουργείο Παιδείας, ιδιότητα που απαγορευεται από το Καταστατικό για τους δημοσιογράφους;

Αλλά και τι έργο προσφέρει εκεί και πότε πηγαίνει;

Πέρα του ότι έχει και δεύτερη θέση στο δημόσιο τομέα και συγκεκριμένα στον ΕΟΤ. Δύο κρατικές θέσεις, την ώρα που άλλοι παντελώς άνεργοι δεν μπορούν να επιβιώσουν.

Ακόμη η κυρά Αγγελική έχει και site όπου παίρνει και κρατική διαφήμιση.

Από τρεις μεριές τα τσεπώνει από το Δημόσιο. Τώρα για να ξεσκάει είπε να εγκατασταθεί στο Πειθαρχικό  με τη στήριξη της Αντωνιάδου και του Κουμπιά, που ενοχλούνται από τον έλεγχο…  

    Στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό εκτίθεται μαζί της και ο Χάρης Τζανής.

Ξέρει ότι η αργομισθία τιμωρείται;

Σχεδόν επί δύο χρόνια απλώνει χέρι στον δημόσιο κορβανά,  καθώς εμφανίζεται στις μισθοδοτικές καταστάσεις του Αθηναϊκού Πρακτορείου, χωρίς ποτέ να πατάει το πόδι του, για να προλαβαίνει και τις άλλες δουλειές του.. 

  Ο τρίτος της παρέας είναι ο Πέτρος Τρουπιώτης, κουμπάρος του Σημίτη, που προορίζεται για το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό.

Είναι πασίγνωστος σε όλους μας καθώς τον περασμένο Σεπτέβρη στις εκλογές της ΠΟΕΣΥ μας τα ζάλιζε καθημερινά με τα ακατάσχετα μηνύματα στα κινητά μας, χωρίς στοιχειώδη σεβασμό στους συναδέλφους του.

Μας αποτρέλανε και έγινε δημόσιο θέμα. Και αυτός θέλει να μας πειθαρχήσει..!!!

 

   Το τρίο Μπελκάντο. Αγγελική Γυπάκη, Χαρίλαος Τζανής, Πέτρος Τρουπιώτης.  Αυτοί θα βάλουν τάξη.  Δάσκαλε που δίδασκες…

Αναποδος 

 

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας