Μαϊ. 27, 2015

" Οι τελευταιες μερες της Πομπηιας "

Μοιάζει  με το έργο < Οι  τελευταίες μέρες της Πομπηίας> .

Η Μαρία της Φρίκης και της Σιωπής  έμεινε στην ΕΣΗΕΑ  μόνη . Η καλύτερα  μαζί με τον πιστό της  υποτακτικό  τον κ. Νίκο Καρούτζο. Και τρέχει και δεν φτάνει .
Μιλάμε για τις εκλογές που έρχονται στην ΕΣΗΕΑ  την ερχόμενη βδομάδα στις 3 και 4  Ιουνίου . Παρά την τεράστια κινητοποίηση που είναι σε εξέλιξη  από την πλευρά της παράταξης των Ενωμένων  Δημοσιογράφων  άρχισαν οι διαρροές .

Η Μαρία  που γνωρίζει  όσο κανένας άλλος το παιγνίδι  της ψηφοθηρίας  έχει στήσει εδώ και ένα μήνα το εκλογικό  της μαγειρείο  στο γραφείο του  Διόγου στον έκτο όροφο.
Και το πλέον τραγικό: Πήρε άνεργους δημοσιογράφους  - όπως ο γνωστός  μας Νίκος από το ΑΛΤΕΡ -  και τους έστρωσε στη δουλειά .

Δεκάδες τηλέφωνα καθημερινά που πληρώνει η ΕΣΗΕΑ  για να έρθει  ο  άνεργος   και ο συνταξιούχος να την ψηφίσουν .
Οσοι βρέθηκαν στην  άδεια αίθουσα του  Κάραβελ και άκουσαν  σε πρώτο ενικό  τον απολογισμό της Μαρίας  πείσθηκαν για μια ακόμη φορά ότι η ΕΣΗΕΑ  από συνδικάτο έγινε  μαγαζί που μοιράζει τα χρήματα του ΕΣΠΑ  και της Ευρωπαικής Ένωσης .
Άλλωστε η Αντωνιάδου γνωρίζει πολύ καλά  τον  εργοδοτικό συνδικαλισμό. Τον συνδικαλισμό  που λέει  για μια δύο τυπικές απεργίες αλλά  μοιράζει μπόλικο χρήμα.
Την Αντωνιάδου  φαίνεται ότι  πήρε χαμπάρι ακόμα και ο Σαμαράς . Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο  πρώην Πρωθυπουργός μετά  το φιάσκο  της  γιορτής για τα 100 χρόνια στην ΕΣΗΕΑ όπου οι λίγοι  αλλά αποφασισμένοι  άνεργοι και κακοπληρωμένοι δημοσιογράφοι τον αποδοκίμασαν  και έπεσε και το σχετικό ξύλο  την πέταξε έξω.
Η Αντωνιάδου  συνάδελφοι είναι πεταμένη  στο πύρ το εξώτερο από τη Νέα Δημοκρατία . Και αυτό της στοίχισε .
Εδώ ήρθε για βοήθεια ο γνωστός της αυλικός  κ. Νίκος  Καρούτζος  έμπειρος  στα κόλπα  και τη λασπολογία .
Γνωστός Ντοράκιας  προσέγγισε  την κ. Μπακογιάννη  και κυρίως το περιβάλλον της τελευταίας .
Άλλωστε  είναι γνωστό οτι  έχει πολύ  καλές σχέσεις με μια από τις δημοσιογράφους  που εργάζονται  στο περιβάλλον της κ. Μπακογιάννη  για να υιοθετήσουν  την ... ορφανή Μαρία .
Το νέο οτι η Μαρία βρέθηκε στην αγκαλιά της κ. Μπακογιάννη  κυκλοφόρησε  αλλά αντέδρασε η ίδια όταν το έμαθε .
Μάλιστα λέγεται ότι η κ. Μπακογιάννη  είπε ότι δεν γνωρίζει τη Μαρία  της Σιωπής  και δεν έχει καμμία σχέση μαζί της .
Είναι γνωστό  επίσης οτι η κ. Βούλτεψη αλλά και άλλα στελέχη  της Συγγρού  αβαντάρουν την παράταξη του κ. Κυρίτση  μετά  μάλιστα και την αλλαγή της ονομασίας της  σε Αδέσμευτους .
Το  ψηφοδέλτιο άλλωστε της παράταξης  της κ. Αντωνιάδου  με 100  και πλέον ονόματα υποψηφίων  δίνει άλλη διάσταση  στην εκλογική μάχη .
Ολα τα γνωστά πρωτοπαλλίκαρα  της Αντωνιάδου  αλλά και οι  γνωστοί οσφιοκάμπτες  τύπου Διόγου   συμμετέχουν  .
Βέβαια  γλυτώσαμε  από το  Τρίο  της  Συμφοράς  Τρίμη  Κατσίμη  και Γιουκάκη  μια που οι δύο τελευταίοι   θα πάρουν όπως λένε οι πληροφορίες κάποιες θέσεις  στην  ΕΡΤ  ενώ ο πρώτος επιτέλους  ...  πείσθηκε από την παράταξή του να  μην  ξανακατέβει υποψήφιος .
Θα μπορούσε να γράψει κανείς σελίδες ολόκληρες  για τη διετία που πέρασε  στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ  για τα κατορθώματα της Μαρίας .
Μπέστ σέλερ  θα γινόταν άν  έβγαιναν  στη φόρα  οι μεθοδεύσεις, οι τρικλοποδιές  αλλά  και  οι  προσωπικές επιδιώξεις της Αντωνιάδου.
Ο  προεδρικός θώκος  στον έκτο όροφο  έχει  συνθλιβεί  από  τα νάζια και τις τσαχπινιές  της προέδρου .
Η ίδια αγάπησε  με πάθος τη θέση της προέδρου  στην ΕΣΗΕΑ  που κατέλαβε  κυρίως με τη βοήθεια των  εργοδοτών  του Ψυχάρη  του Μπόμπολα του Αλαφούζου και βάλε .
Δεν είναι τυχαίο  να μην σε ξερει ούτε η μάνα σου  και ξαφνικά  να σκέπτονται να σε κάνουν  ακόμα και υπουργό Τύπου  στις εκλογές . Λίγο το έχεις  συνάδελφε;
Κλείνοντας αυτό το ρεπορτάζ  δεν μπορεί να μην  υπενθυμίσουμε  ότι η Αντωνιάδου έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά της στην είσοδο της ΕΣΗΕΑ  για να το βλέπουν   οι πιστοί της υπηκόοι  και να ενθουσιάζονται .[ εχουμε ανεβασει το σχετικο φωτογραφικο υλικο , ]
Βέβαια  μετά την κατακραυγή νύχτα ο  Μπούσης το έσβησε  με βαρειά  καρδιά  και βέβαια δεν το είδε ούτε ο Σαμαράς  την άλλη μέρα .
Και η Αντωνιάδου συνάδελφοι ετοιμάζεται να ξαναγίνει πρόεδρος  για μια ακόμα  διετία .

Θα  ξαναγίνει το ίδιο λάθος;

Ελπίζουμε όχι .


Πιράνχας  

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας