Μαϊ. 26, 2015

ΕΡΤ - DIGEA = 0 - 1 [ με πεναλτυ ]

ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΤΗΣ DIGEA
Καλό ..2016 τώρα για να παίξει
η ΕΡΤ με δικό της σήμα…
Αιχμάλωτη της digea παραμένει τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του 2016 η νέα ΕΡΤ που είναι υποχρεωμένη από την Ιη Μάιου να καταβάλει και πάλι 1,5 εκ. ευρώ για να μεταδίδει το ψηφιακό της σήμα. 
Η ομολογία αυτή του νέου διευθύνοντος συμβούλου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας το λουκέτο στους περιφερειακούς σταθμούς, το αβέβαιο αύριο για την ΕΡΤ-3 και η αδυναμία της ΔΕΗ να καταβάλει το ανταποδοτικό τέλος που εισπράττει ήταν αφορμή έντονων διαξιφισμών και το κύκνειο άσμα της συγκυβέρνησης Αντωνιάδου – Τρίμη στην ΕΣΗΕΑ. 
Η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων κατήγγειλε το σχέδιο της διαπλοκής και πρότεινε την έκδοση ανακοίνωσης που εκτός από το πρωτοφανές ηθικό ζήτημα της μη ψήφισης Ταγματάρχη από το Κοινοβούλιο θα έθετε και τον έντονο προβληματισμό της ΕΣΗΕΑ για μια ΕΡΤ μόνο στα χαρτιά, χωρίς πρόγραμμα, δίχως προϋπολογισμό και έτοιμες τις λίστες για μετατάξεις εργαζόμενων σε υπουργεία στη ΓΓ Επικοινωνίας, σε ΟΤΑ και σε ΔΕΚΟ.
Ακόμη και στο φινάλε της θητείας τους όμως Κατσίμη, Γυπάκη Αντωνιάδου και Γιουκάκης έκαναν ότι περνάει ακόμη από το χέρι τους για να πνίξουν τη καταγγελία με ετερόκλιτη πλειοψηφία , ώστε να μη βγει η ανακοίνωση. 
Ακολούθησαν μέχρι την τελευταία στιγμή την τακτική των 6 προθύμων , ενώ ο Τρίμης μετά τη αποπομπή και από την παράταξη του είχε καταθέσει τα όπλα και είχε αποχωρήσει προς άγνωστη κατεύθυνση.
Κάποιοι θέλουν να νομιμοποιήσουν ντε και καλά το σκάνδαλο του διαγωνισμού της digea, την ώρα που έχει αρχίσει να το ψάχνει η δικαιοσύνη.
Κάποιους θέλουν να βγάλουν λάδι και δεν δίνουν δεκάρα για τους εργαζόμενους και την κοινωνία που βράζει.

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων –Ανοιχτή ΕΡΤ

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας