Μαϊ. 22, 2015

Χρυσο θα πληρωσουμε τον Παν Παν

 Το πραξικόπημα του ....Ογκολιθου του Συνδικαλισμου... γενικής γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, Μαριλένας Κατσίμη, που ποδοπατώντας την απόφαση του Μικτού Συμβουλίου έγραψε μέλος της ΕΣΗΕΑ τον Παν Παν, καλείται τώρα να πληρώσει ο κλάδος.

  Ο Παν Παν, που ποτέ δεν πλήρωσε ούτε δραχμή για εισφορές, ζητάει τώρα σύνταξη και ισόβια περίθαλψη από τον ΕΔΟΕΑΠ. Τρία μέλη

του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, Χριστοδουλίδου, Αγγέλης και Ντελέζος, αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν τέτοια δικαιώματα στον Παν Παν, καταγγέλοντας ότι η εγγραφή του στην ΕΣΗΕΑ έγινε αντίθετα με το καταστατικό και την απόφαση του αρμόδιου για τις εγγραφές Μικτού Συμβουλίου, που σχεδόν ομόφωνα αρνήθηκε την εγγραφή του Παν Παν.

Και η πραξικοπηματική ενέργεια της Κατσίμη να γράψει τον Παν Παν στην ένωση έγινε χωρίς αυτή να έχει τέτοιο δικαίωμα.

  Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι για το πραξικόπημα Κατσίμη έκανε έγκληση εναντίον της στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σαπρανίδης. Την κατάγγειλε ότι αγνοώντας το Μικτό Συμβούλιο έγραψε τον Παν Παν στην ΕΣΗΕΑ, κρυφά από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, όπου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.  Την απαράδεκτη αυτή ενέργειά της κατάγγειλαν και στην προχθεσινή Γενική Συνέλευση μέλη του Συμβουλίου.

   Η έγκληση κατά της Κατσίμη τελικά μπήκε στο αρχείο, καθώς η πρόεδρος του Δευτεροβαθμίου Μιμή Τουφεξή, που είναι φίλη της Κατσίμη και στην ίδια παράταξη, κατάφερε, κατά τρόπο προκλητικό, να κουκουλώσει το θέμα . Παρά τις διαφωνίες δύο μελών, που ζητούσαν να εξεταστεί η υπόθεση και να κληθούν να καταθέσουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η ίδια η Κατσίμη.

 

          Ταραξίας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας