Μαϊ. 22, 2015

"ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ " απο την ΕΣΗΕΑ !!!!!

Σοβαρές καταγγελίες για δάνεια που χορηγεί η Αντωνιάδου από το ταμείο της ΕΣΗΕΑ, σε «αναξιοπαθούντες», με χαριστικές ρυθμίσεις, όπως να πληρωθούν μετά 16 χρόνια, με μηνιαία δόση 50 ευρώ.!!!

Ή δανεικά και αγύριστα, όπως με τα περισσότερα συμβαίνει, αφού  κανένας δεν ζητάει την επιστροφή τους.

Τα ποσά συνεχώς ανεβαίνουν, όπως κατάγγειλαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τονίζοντας ότι κυρίως είναι δάνεια σε ημέτερους, που ούτε άνεργοι είναι ούτε αντιμετωπίζουν πρόβλημα. 

Ένας από τους «αναξιοπαθούντες » που πήραν δύο τέτοια δάνεια είναι και εκείνος που κάθε τόσο αλλάζει υπερπολυτελή αυτοκίνητα, και συχνά-πυκνά  παρκάρει προκλητικά στο πεζοδρόμιο της ΕΣΗΕΑ.

Με αυτά μετέφερε παλιότερα τον Σόμπολο, αλλά τώρα πηγαινοφέρνει την Αντωνιάδου, καθώς άλλαξε στρατόπεδο και πήγε με την παράταξη της  Παπαδιάς.

Και εκείνη σε ανταπόδοση έσπευσε να τον βοηθήσει με τα δάνεια από τα λεφτά της ΕΣΗΕΑ.  Είναι πολλές ακόμα ανάλογες περιπτώσεις, δήθεν φτωχών και αδυνάτων, που προκαλούν γενική αγανάκτηση…Ούτε έλεγχος ούτε κανόνες, όλα ανάλογα με τις διασυνδέσεις και τις σκοπιμότητες… 

 

        Σμέρνα

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας