Μαϊ. 14, 2015

Η ΠΟΣΠΕΡΤ για την αστυνομικη παρεμβαση στην ΕΡΑ Ζακυνθου

Πριν αναλάβει ο Ταγματάρχης  κλείνουν !!!  τους Περιφερειακούς  Ραδιοφωνικούς Σταθμούς !!!
Αιφνίδια εισβολή της αστυνομίας στο Ραδιοφωνικό  Σταθμό της  Ζακύνθου της ελεύθερης ΕΡΤ  με πρόσχημα την εκτέλεση  μηνυτήριας  αναφοράς της ΝΕΡΙΤ  που είχε κατατεθεί τον Αύγουστο του  2014!!!!!!!!!  

Mετά  το νομοσχέδιο που έχουμε καταγγείλει  σαν αλυσιτελές, αυταρχικό, και μη ικανό να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη και με προοπτική λειτουργία της ΕΡΤ,  ενός πραγματικά δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα,  έρχεται η επιβεβαίωση.

Με ποιού εντολή οι συνάδελφοί της ΕΡΑ  Ζακύνθου  ετεροχρονισμένα και ενώ είναι ήδη εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και με την βούλα,  κρίνονται από τους αστυνομικούς ως  καταληψίες και τους ζητείται η εκκένωση του χώρου και το κλείσιμο της εκπομπής;;;   όταν όλοι γνωρίζουν, ακόμα και η αστυνομική διεύθυνση , ότι η λειτουργία  τω ν Περιφερειακών Σταθμών και της ΕΡΑ Ζακύνθου δεν σταμάτησε ούτε λεπτό!!!

Αδιάψευστος  μάρτυρας είναι οι χιλιάδες συνεντεύξεις  μελών της Κυβέρνησης ακόμα και του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Η ετεροχρονισμένη εντολή έχει να κάνει άραγε με τα αντανακλαστικά της αστυνομίας ή με εντολή του αρμόδιου υπουργείου ώστε ο εκλεκτός Ταγματάρχης με τους λοχίες του να βρει εύκολο  πεδίο  για την μη επαναλειτουργία τους , όπως  διαφαίνεται.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ   γρήγορα ξέχασε τις υποσχέσεις της και τις προγραμματικές  δηλώσεις  της και τη στήριξη αυτού του μοναδικού αγώνα στα παγκόσμια χρονικά .

Τα λόγια τους ήτανε έπεα πτερόεντα ή πραγματικές  σοβαρές  εξαγγελίες και πολιτικές δεσμεύσεις , ώστε να μπορούμε να κρίνουμε αν  και οι υπόλοιπες ενέργειες της Κυβέρνησης  είναι συνέχεια της μνημονιακής  κυβέρνησης  συνεχίζοντας  το μαύρο και φαύλο καθεστώς του παρελθόντος;;; 
 Κύριοι της Κυβέρνησης δεν είναι στραβός ο γιαλός……. 

Σε κάθε περίπτωση  οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και η ΠΟΣΠΕΡΤ ξέρουν από αγώνες  , γεγονός που γνωρίζετε  και εσείς πολύ καλά και δεν θα σταματήσουμε αν δεν δικαιωθούν τα οράματα αυτού του αγώνα  και των εργαζόμενων ν της  ΕΡΤ όπως  και της κοινωνίας που στάθηκε αλληλέγγυα

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας