Μαϊ. 13, 2015

Η ενοτητα του κλαδου τους μαρανε……….

Ο παντα προθυμος υποτακτικος του Γκανα , Προεδρος της ΕΤΗΠΤΑ  Μυλωνας τα εχει βρει μαζι του και απλα τωρα προσπαθει να πεισει και τους αλλους για το καλο των προτασεων του Γκανα.

Αυτο που πρεπει να δουμε ειναι τι θελουν να πετυχουν με αυτη την ενωση περα απο τη χειραγωγηση των μελων και  αυτα που λενε περι ενοτητας του κλαδου .

Σε λιγες μερες ελπιζουμε οτι θα εχουμε λεπτομερειες για το θεμα και παραλληλα θα επιβεβαιωσουμε τις πληροφοριες μας .

Αναποδος

`

ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΕΝΏΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ ΤΎΠΟΥ  &  ΜΜΕ

 

 Α.Π.:2098

Αθήνα, 11 Μαΐου 2015

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Το Δ.Σ. της ΠΟΕΠΤΥΜ συνήλθε την Πέμπτη 7/5/2015 σε κοινή συνεδρίαση με τα Δ.Σ. των ενώσεων-μελών ΕΠΗΕΑ, ΕΠΗΕΘ ΕΠΗΕΘΣΤΕ, και το Δ.Σ της ΕΤΗΠΤΑ, με θέμα την ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ.

 

Συζητήθηκαν  θέματα του κλάδου και υπήρξε ομόφωνη διαπίστωση ως προς την αναγκαιότητα ενότητας στον συνδικαλιστικό χώρο.

 

Με αναφορά την βούληση όλου του σώματος της συνεδρίασης, τέθηκαν ουσιαστικές βάσεις, για την εξέλιξη σε πράξη της παραδοχής ότι, μία από τις αναγκαίες προϋποθέσεις για να αντιμετωπίσει ο κλάδος τα προβλήματα και τις προκλήσεις της επόμενης μέρας, αποτελεί η ενιαία συνδικαλιστική έκφραση των μελών.

 

Ως αναγκαίες συνιστώσες ισχυρής συνδικαλιστικής παρέμβασης τέθηκαν, η αλληλεγγύη, η εμπιστοσύνη, η απεξάρτηση από στείρες κομματικές και παραταξιακές αντιπαραθέσεις, η ανάγκη της συσπείρωσης των εργαζόμενων στη βάση των κοινών τους συμφερόντων, καθώς και η ανάγκη να γίνουν κοινωνοί οι συνάδελφοι μιας νέας δυναμικής στο συνδικαλιστικό κίνημα, που ξεπερνά το παρελθόν και στοχεύει στην υπεράσπιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μέσω μια μεγάλης Ομοσπονδίας.

 

Ομόφωνα αποφασίστηκε η δρομολόγηση των διαδικασιών, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την συμμετοχή και άλλων ενώσεων, σε αυτό το μεγάλο βήμα της προσπάθειας, για  συνδικαλιστική  ενοποίηση στον κλάδο μας.       

 Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας