Απρ. 30, 2015

H Αντωνιαδου .....Αθωωνει τον Κεδικογλου

                      
 Μετά την προδοσία στον ΕΔΟΕΑΠ, όπου χωρίς ντροπή κατάφερε να αφαιρέσει , για πρώτη φορά μετά από 47 χρόνια, την προεδρία του Οργανισμού από την ΕΣΗΕΑ, η  Μαρία Αντωνιάδου απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο.
   Νέο κατόρθωμα της  προέδρου της ΕΣΗΕΑ, (μαριονέτας του Μάρκου Γκανά) είναι η μεθόδευση της επιστροφής του Σίμου Κεδίκογλου στην ΕΣΗΕΑ, ποδοπατώντας τις αποφάσεις των πειθαρχικών συμβουλίων, που τον διέγραψαν οριστικά για όσα είχε κάνει σε βάρος των  εργαζομένων της ΕΡΤ με το κλείσιμο του σταθμού.
   Η μεθόδευση ξεκίνησε λίγο παλαιότερα από τον ΕΔΟΕΑΠ, όπου ο συνεταίρος της Αντωνιάδου Νίκος Καρούτζος, με το πρωτοπαλίκαρο του Γκανά, Γ. Χριστόπουλο και άλλη μία κυρία από Θεσσαλονίκη, μπλόκαραν με την ψήφο τους την εγγραφή στην ημερήσια διάταξη της Γ.Σ. το θέμα της διαγραφής Κεδίκογλου από τον ΕΔΟΕΑΠ.

Όμως το κόλπο δεν πέρασε και η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την διαγραφή του.
  Έτσι η Παπαδιά προχώρησε σε άλλη τακτική, κατά την εκδίκαση της προσφυγής Κεδίκογλου στο Δικαστήριο.

Εκεί, αντί να ενημερώσει για το θέμα το Διοικητικό Συμβούλιο, τήρησε απόλυτη μυστικότητα, και έτσι απέφυγε να ορίσει μάρτυρα για να στηρίξει τις αποφάσεις των πειθαρχικών συμβουλίων.

Η δίκη, που ήταν μία παρωδία, έληξε κατά τα σχέδια της Αντωνιάδου.
Αφού δεν υπήρχε μάρτυρας για την ΕΣΗΕΑ,  ο Κεδίκογλου είχε
ανοιχτό το δρόμο για επιστροφή του στην Ένωση, και, όπως είχε σχεδιαστεί, μπόρεσε, χωρίς αντίδραση, να ακυρώσει τις αποφάσεις για διαγραφή του.
  Η Αντωνιάδου υπερασπίζεται την ΕΣΗΕΑ, όπως ο λύκος τα πρόβατα….!!!!

        Πύρος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας