Απρ. 25, 2015

Τα " Κατα Μαρκον " Κατορθωματα

Σάββατο  σήμερα  25 Απριλίου  2015 και η εκκλησία μας εορτάζει  τη μνήμη του  Ευαγγελιστή  Μάρκου .
Θα  ήταν μεγάλο  ολίσθημα  για τον  anapodo  και την  ιστοσελίδα μας αν το μυαλό μας δεν  πήγαινε  γραμμή  σε ποιόν άλλον  μα στον Μάρκο τον Γκανά  για να του ευχηθούμε  χρόνια πολλά .
Ο φίλος μας ο Μάρκος  Γκανάς  διαπρεπής  οικονομικός παράγοντας  της χώρας αλλά  και  βαρύγδουπο  στέλεχος  της σημερινής Κυβέρνησης  απλώνει  καθημερινά  τα  συνδικαλιστικά του πλοκάμια σε όλες  τις Ενώσεις και τα  σωματεία του Τύπου .
Πρόσφατα  ο Μάρκος μας διορίσθηκε  χάρη στις ενέργειες  του  Υπουργού κ. Δημήτρη Στρατούλη  αντιπρόεδρος του  ΕΤΑΠ  ΜΜΕ  ενώ ο ίδιος Υπουργός  φρόντισε να  διορίσει  στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου  και  το άλλο γνωστό στέλεχος  του Σύριζα  τον κ. Θανάση Καρτερό .
Στο πολύπαθο  ΕΤΑΠ ΜΜΕ  τη σούπα  χαλάει  η Πρόεδρος του κ. Αντωνοπούλου  που εξακολουθεί να παραμένει  στην ίδια θέση .
Για τη θέση του προέδρου του ΕΤΑΠ ΜΜΕ  πάλευε και  φαίνεται ότι παλεύει ακόμα  ο πρώην πρόεδρος  του ίδιου οργανισμού κ. Κώστας Τσουπαρόπουλος  αλλά  η τοποθέτηση του Θανάση  Καρτερού  δεν αφήνει και πολλά  περιθώρια για τον κ. Τσουπαρόπουλο  που για άγνωστους λόγους φαίνεται  ότι χάνει το τρένο  για την Προεδρία του συγκεκριμένου οργανισμού .
Να  γυρίσουμε και πάλι  στον φίλο μας τον Μάρκο  τον λεβέντη  που πρίν λίγες  μέρες  μιλώντας σε συναδέλφους του  περιχαρής περιαυτολογούσε  ότι  ο ίδιος ελέγχει πλέον  τον ΕΔΟΕΑΠ  το ΕΤΑΠ ΜΜΕ φυσικά την ΕΠΗΕΑ [ που είναι ισόβιος Πρόεδρός της ]  την ΕΣΗΕΑ  μια  που  η γνωστή  σε όλους  κ. Μαρία Αντωνιάδου  είναι πασίγνωστό ότι  ελέγχεται  πλήρως από αυτόν  μέσω  τόσο του δικηγόρου της Ενωσης κ. Απόστολου  Τσαλαπάτη αλλά και του  συμπατριώτη του Γκανά  δικηγόρου  κ.  Δημήτρη Κλοκοτάρα.
Κύριε Μάρκο  η μέχρι τώρα πορεία σου  στα συνδικαλιστικά δρόμενα  της ΕΠΗΕΑ  είναι  γνωστή  ενώ η πρόσφατες  παρεμβάσεις σου στον ΕΔΟΕΑΠ  που φρόντισες  με τους δύο  παρατρεχάμενούς σου  τον Τάτση  και τον  Παπαιωάννου  να  καρατομήσετε την  αγωνίστρια Πόπη  Χριστοδουλίδου  είναι  επίσης γνωστές .
Άλλωστε  εδώ  τα δύο  τσιράκια της Αντωνιάδου  το λεβεντόπαιδο ο Νικολάκης  Καρούτζος  και  η  νεαρά  κ. Αντζυ Σταθάτου  εφάρμοσαν πλήρως τα σχέδιά σου  Μάρκο  μια που οι εντολές  των μεγαλοεκδοτών  και κυρίως των φίλων σου  του Ψυχάρη και του Μπόμπολα  ήταν πάση θυσία  να μην βγεί η Χριστοδουλίδου  πρόεδρος  όπως έπρεπε  και να καταποντιστούν ο Αγγέλης και ο Ντελέζος .
Βέβαια  η επιτυχία στου  Μάρκο μου  λεβέντη  και πρώην χρηματιστη ήταν η ανικανότητα των δημοσιογράφων  να εμφανιστούν και να ψηφίσουν στις εκλογές  του ΕΔΟΕΑΠ ενώ εσύ ακόμα και τις δύο μέρες των εκλογών για τον ΕΔΟΕΑΠ  έγραφες μέλη  στην ΕΠΗΕΑ τα οποία και ψήφιζαν .
Να δούμε όμως  και τα  πλοκάμια  σου Μάρκο μου πώς απλώνονται  παντού μια  που οι άνθρωποί ζωή ναχουνε  βρίσκονται παντού.
Στον ΕΔΟΕΑΠ  εκτός από τον νέο  συνδικαλιστικό ... ηγέτη  του οργανισμού τον κ. Τάτση  άνθρωπο της κ. Τεγοπούλου  στην πάλαι ποτέ κραταιά  Ελευθεροτυπία  και οικονομικό διευθυντή  της εφημερίδας των Συντακτών , βρίσκεται και το λαμπρό αστέρι του συνδικαλισμού ο κ.  Τάσος  Παπαιωάννου  της Αυγής .

Ο συγκεκριμένος άνθρωπός σου  κυρ  Μάρκο μου  επανέκαμψε  στον Σύριζα  μετά την αποχώρησή του από τη ΔΗΜΑΡ  και φυσικά  πρέπει να δείξει  πίστη σε σένα και στην παρέα σας .
Αλλος  άνθρωπός σου κυρ  Μάρκο μου  είναι  ο πολυθεσίτης  υπάλληλος του ΕΔΟΕΑΠ  με παχυλή αμοιβή  διευθυντής του τομέα  εσόδων του  οργανισμού  ο κ. Δημήτρης Τόλης  διορισμένος και αυτός από τον Στρατούλη  στο ΕΤΑΠ  ΜΜΕ  και ταμίας  της ΕΠΗΕΑ.
Μάλιστα η σύζυγός του είναι γιατρός  και συμβεβλημένη με τον ΕΔΟΕΑΠ .
Οπως μάθαμε  κύρ Μάρκο μου  στις άμεσες προθέσεις σου είναι και ο πλήρης έλεγχος  της ΠΟΕΠΤΥΜ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των διοικητικών υπαλλήλων των ΜΜΕ  σε ολόκληρη τη χώρα, κάτι αντίστοιχο  της ΠΟΕΣΥ  που επίσης ελέγχεις πλήρως  μέσω του γέροντα κ. Σαββίδη και του νύν Προέδρου  του αφωνου κ. Κουμπιά .
Πως θα γίνει αυτό ? Απλούστατα  είναι πασίγνωστο οτι ελέγχεις πλήρως το μικρομάγαζο του  Γιώργου Μυλωνά προέδρου της  ΕΤΗΠΤΑ ο οποίος στο συνέδριο   της ΠΟΕΠΤΥΜ που θα  γίνει  στα τέλη  Μαίου Ιουνίου  θα κάνει ο Μυλωνάς αίτηση  και φυσικά θα τον δεχτείς εκεί  για να ελέγχεις  πλέον τα πάντα  στον πολύπαθο χώρο  που  κουμαντάρεις .
Και  για να κλείνουμε με τα  κατορθόματά σου Μάρκο μου .

Την εταιρεία  <Τροίλος> τη  γνωρίζεις? Σου θυμίζει τίποτα ?

Για όσους δεν την γνωρίζουν μέχρι τώρα  τους λέμε  οτι  ήταν η Χρηματιστηριακή  Εταιρεία που  είχες μαζί με τον Ξηρογιάννη και τον Νικόλτσιο . Βέβαια μετά τη διαλύσατε  μια που τρέχατε  στα δικαστήρια .
Και καλά εσύ  βρίσκεις  και τα κάνεις μια  που για να πετύχεις τους σκοπούς σου  συνεργάζεσαι  ακόμα και με το διάβολο  .

Μην ξεχνάς όμως ότι κάποια στιγμή  οι τρικολοποδιές  που βάζεις παντού  θα σε ρίξουν και σένα  κάτω .
Εκείνοι  αλήθεια που βρίσκονται στο Μαξίμου  ο  Τσίπρας, ο Παππάς  και  ο Στρατούλης  δεν αισθάνονται καμμία ενοχή που σε εμπιστεύονται .
Καληνυχτα  κυρ Μάρκο μου  και όνειρα γλυκά . Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά . Θα τα πούμε σύντομα .


Πιράνχας

Σχόλια

04.10.2020 01:40

Μ'αρεσεις

Όλοι αυτοί που γράφεις παραπάνω, μια παρέα είναι . Τώρα , μερικοί από αυτούς , χώνουν σε δουλειές και πρώην(νυν) γκόμενες τους .

26.04.2015 22:08

Μάρκοσ Γκανάς

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Όλα τα άλλα ψέματα και βρομιές δεν χρειαζόταν. Μοιάζει με το ανέκδοτο του σκορπιού και της χελώνας.

26.04.2015 22:57

Αναποδος

Οτι γραφουμε ειναι διασταυρωμενο .
Οσον αφορα στις βρωμιες , διατηρουμε το σαιτ παντα καθαρο.

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας