Απρ. 23, 2015

" Πρωτο Θεμα" .. Τωρα ζητανε και τα ρεστα προσπαθωντας να εκφοβισουν τα μελη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

Είναι  εκπληκτικό  αυτό που συνέβη  την περασμένη Τρίτη 21 Απριλίου  2015  στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ .

Με αφορμή  την  ονομαστική παρουσίαση των μαρτύρων κατηγορίας  στη δίκη  της Χρυσής Αυγής  από δύο δημοσιογράφους  της εφημερίδας  Πρώτο Θέμα  την κ. Κόκκαλη και  τον κ. Τσιμπούκη .

Οπως με πληροφόρησαν  στον ιστότοπο της εφημερίδας είχαν αναρτηθεί ολα τα ονόματα των μαρτύρων κατηγορίας  στο όνομα της  ενημερωσης  των πολιτών .

Οι δύο  δημοσιογράφοι  προφανώς εκτελωντας εντολες της διεύθυνσης  της συγκεκριμένης εφημερίδας  έβγαλαν στον αέρα ολα τα ονόματα ενώ για  τους μάρτυρες υπερασπισης  τήρησαν σιγή ιχθύος .
Μέχρι εδώ τα πράγματα  ήταν ήρεμα αλλά  η  ανάρτηση  των ονομάτων προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από  δεκάδες φορείς, κινήσεις πολιτών  και άλλες  συλλογικότητες  που διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην ΕΣΗΕΑ  για την ενέργεια των μελών της .
Η  πρόεδρος κ. Αντωνιάδου αφού ενημέρωσε  τα άλλα μέλη του συμβουλίου  και μετά από αρκετά  έντονη συζήτηση  φάνηκε  ότι  το σύνολο των παρισταμενων μελών του Δ.Σ.  συμφωνούσε  στο να βγεί μια ανακοίνωση  σε βάρος της εφημερίδας  και φυσικά των δύο συντακτών της  για τον τρόπο που χειρίσθηκαν  το όλο θέμα .
Μοναδική εξαίρεση  το μέλος του Δ.Σ. κ.  Χρήστος Κυρίτσης  ο οποίος  αφού επιστράτευσε  όλες του τις νομικές γνώσεις προσπαθούσε να πείσει  τους συναδέλφους του  ότι  οι δύο δημοσιογράφοι  είχαν απόλυτο δίκιο  στο να δημοσιεύσουν τα ονόματα  των μαρτύρων κατηγορίας .
Μάλιστα σε όλη τη διάρκεια  ο κ. Κυρίτσης  διερωτάτο τί θα πεί στην κοπέλα που του τηλεφωνούσε συνέχεια -  υπονοώντας προφανώς - τη συγκεκριμένη δημοσιογράφο  που του τηλεφωνούσε συνέχεια όπως έλεγε.
Χωρίς να το θέλει ή χωρίς να το καταλάβει το μέλος του Δ.Σ.  κ. Κυρίτσης  είχε εκθέσει  τη δημοσιογράφο  που βέβαια  αγωνιούσε για το τί ανακοίνωση  θα έβγαζε τη φορά αυτή το Δ.Σ.  του Σωματείου της .
Από την τοποθέτηση των μελών του Δ.Σ. φάνηκε  ότι με εξαίρεση  τον  πολυτάλαντο σε νομικά θέματα κ. Κυρίτση   όλοι οι άλλοι  από όλες τις παρατάξεις  συμφωνούσαν για να γίνει καταγγελία σε βάρος της συγκεκριμένης εφημερίδας  και των δύο συντακτών της  . 
Η ανακοίνωση  μετά από   πραγματική μάχη για το άν θα αναφέρεται η εφημερίδα ή όχι  βγήκε επιτέλους  .

Από τη στιγμή εκείνη ξεκίνησε και η  ...  επίθεση των δύο δημοσιογράφων  κατά του Συμβουλίου του σωματείου  τους που ούτε  λίγο ούτε πολύ  ζητούν να μάθουν ποιά από τα μέλη του Δ.Σ.   ψήφισαν υπέρ τους ή κατά, λές και  οι   άνθρωποι  αυτοί  -  τα μέλη του Δ.Σ.  θα αρχίσουν να φοβούνται  και να τρέμουν την οργή των δύο δημοσιογράφων της συγκεκριμένης εφημερίδας .
Ομως εκεί που είναι η υπόθεση ,..... είναι  για γέλια .... είναι οτι οι δύο  δημοσιογράφοι  του Πρώτου Θέματος  ζήτησαν να μάθουν  ποιά μέλη του Δ.Σ. ψήφισαν υπέρ τους και ποιά όχι  ενώ ζητούν  επιτακτικά  και  αντίγραφο των πρακτικών  του Διοικητικού Συμβουλίου  της ΕΣΗΕΑ .

Ώρα  είναι λοιπόν  οι δύο σοβαροφανείς δημοσιογράφοι του Πρώτου Θέματος  να θέλουν να  μηνύσουν τα μέλη του Δ.Σ.  γιατί αποφάσισαν κατά συνείδηση  να καυτηριάσουν την ενέργειά τους .
Από κοντά και οι υπόλοιποι  δικαστικοί συντάκτες που  με αφορμή  το συγκεκριμένο περιστατικό  διαμαρτύρονται ούτε λίγο ούτε πολύ ότι παραβιάζονται  οι κανόνες  της ελεύθερης  δημοσιογραφίας και άλλα  απείθανα .
Η ανακοίνωση κατά του Πρώτου  Θέματος φυσικά βγήκε  ενώ πολλά  μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ  θυμήθηκαν και πολλά άλλα κατορθώματα της συγκεκριμένης εφημερίδας  .

Πιρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας