Απρ. 6, 2015

Ανακοινωση των Π.Χριστοδουλιδου - Γ.Αγγελη - Κ. Ντελεζου για τη συγκροτηση του προεδρειου του ΕΔΟΕΑΠ

Ανακοίνωση

Μ.Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Αγαπητοί συνάδελφοι

Σήμερα συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ αποκλειστικά από τα μέλη του εκείνα, που υποστήριξαν εξ αρχής το πραξικόπημα της ηγετικής ομάδας της ΕΠΗΕΑ.

Για πρώτη φορά, μετά από 47 χρόνια από την ίδρυσή του πρόεδρος πλέον του ΕΔΟΕΑΠ είναι ο πλειοψηφών εκπρόσωπος της ΕΠΗΕΑ κ. Τάτσης και οχι η πλειοψηφούσα εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΑ κ. Χριστοδουλίδου.

Γραμματέας είναι ο κ. Ν. Καρούτζος, Ταμίας ο κ. Παπαϊωάνου και πρόεδρος της Επιτροπής ΤΥΠ, η κ. Σταθάτου.Τις άλλες δύο θέσεις του ΤΥΠ πήραν οι κ.κ. Καρούτζος και Παπαιωάννου, ενώ, η κ. Σταθάτου έγινε και αναπληρώτρια γραμματέας.

Κανένα από τα τρία μέλη της ΕΣΗΕΑ Χριστοδουλίδου Πόπη, Αγγέλης Γιάννης και Κώστας Ντελέζος δεν δέχθηκαν να συμμετάσχουν στις θέσεις του προεδρείου του ΕΔΟΕΑΠ, ξεκαθαρίζοντας ότι παραμένουμε αντίθετοι :

· στην πολιτική των περικοπών στον ΕΔΟΕΑΠ που δημόσια έχουν διατυπώσει, ο Γραμματέας και η νέα Πρόεδρος του ΤΥΠ, στην τελευταία Έκτακτη Γενική Συνέλευση σαν πολιτική απάντηση στην τρέχουσα οικονομική κατάσταση,

· στην αντίληψη που γραπτά και επανειλημμένα έχει διατυπώσει με επιστολές της η εκλεγμένη ηγεσία της ΕΠΗΕΑ ενάντια στο Αυτοδιοίκητο του Οργανισμού, είτε με την ανάθεσή του σε οικονομικούς managers, είτε στις εκάστοτε πολιτικές συμμαχίες των διοικήσεων των Ενώσεων, καταργώντας την εκφρασμένη μέσα από τις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ ελεύθερη βούληση των συναδέλφων δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων.

Οι ψηφοφορίες (υποτίθεται μυστικές) μέσα από τις οποίες διαμορφώθηκαν οι αποφάσεις των 6 μελών του Συμβουλίου για την επιλογή των προσώπων του προεδρείου αποδεικνύουν τον εξ αρχής και με ...συνέπεια σχεδιασμό και την ολοκλήρωση του πραξικοπήματος. Πρόκειται για πράξεις συλλογικής ευθύνης τους, ενάντια στην εντολή των συναδέλφων, που εκπροσωπούμε στο ΕΔΟΕΑΠ.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ως μέλη του Συμβουλίου για την υπεράσπισή του ενάντια στις εν εξελίξει προσπάθειες να ακυρωθεί ο χαρακτήρας του ως ένα Ταμείο Αλληλεγγύης για την επικούρηση και την υγεία των συναδέλφων μας δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων, είτε αυτοί είναι εργαζόμενοι είτε συνταξιούχοι είτε άνεργοι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε με την ανακοίνωση αυτή όλους τους εργαζόμενους του ΕΔΟΕΑΠ, που έχουν μοιρασθεί μαζί μας αυτούς τους στόχους, τα τελευταία δύο χρόνια και συνεχίζουν να εργάζονται για τον ΕΔΟΕΑΠ. με προσωπικές θυσίες και συνέπεια.

Γιάννης Αγγέλης Κώστας Ντελέζος Πόπη Χριστοδουλίδου

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας