Απρ. 2, 2015

Βαραω προσοχη ----- ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ

Πρώτη φορά «Αριστερά» στον ΕΔΟΕΑΠ

Τελικά μάλλον το δόγμα Μπαλτάκου «Βαράω προσοχή, όπως λένε στον στρατό, μπροστά σε αυτά που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ…» ακολουθούν οι έξη που έβγαλαν Τάτση για Πρόεδρο στον ΕΔΟΕΑΠ.
Και μια και η παρέα Γκανά δηλώνει συνιστώσα του Σύριζα , έστω και υπό διάλυση- οι συνεταίροι τους στην ΕΣΗΕΑ Αντωνιάδου-Τρίμης- Κατσίμη μαζί με το ντουέτο της συμφοράς που έβγαλαν στον ΕΔΟΕΑΠ, ανοίγουν το χορό με περικοπές σε παροχές και συντάξεις για το ..καλό μας. Σαμπάνιες άνοιγαν στο γραφείο της Μαρίας για να το γιορτάσουν. 
Το είχαν πει άλλωστε καθαρά Καρούτζος και Σταθάτου για δήθεν εξορθολογισμό παροχών στη γενική συνέλευση των μετόχων, και με την Τέως του Ταμείου να τους υποστηρίζει , επειδή αυτή πρώτη ξεκίνησε πρώτη να πετσοκόβει συντάξεις και παροχές περίθαλψης για να ανοίξει το μπακάλικο στον ΕΔΟΕΑΠ.
Απομένει βέβαια να δούμε να θα γίνει με το… όραμα Καταιφτσή (του εκπροσώπου της ΕΠΗΕΘ από τη Θεσσαλονίκη), για την έξωση των ανέργων από το Ταμείο. 
Και για να μην ακούγονται μεγάλες κουβέντες να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους:
1.Ένας μάνατζερ πρέπει να αναλάβει το Ταμείο, είχε προτείνει ο Γκανάς πριν τις εκλογές, στη τελευταία σύσκεψη στον ΕΔΟΕΑΠ.
Φαίνεται λοιπόν ότι αυτός είναι ο νέος πρόεδρος ο οποίος ήταν στο τιμόνι των οικονομικών της Ελευθεροτυπίας μέχρι που πτώχευσε. Με το σύστημα Τεγόπουλου να λέει τα καλύτερα λόγια για αυτόν και κυρίως για την περίοδο του Χρηματιστηρίου. Κατά σύμπτωση από Χρηματιστήριο ξέρουν καλά και κάποιοι από το προεδρείο της ΕΠΗΕΑ που είχαν δική τους ΕΛ-ΔΕ.
2.Το βράδυ των εκλογών στην ΕΣΗΕΑ και μόλις ανακοινωθήκαν τα αποτελέσματα ξαφνικά εμφανίσθηκε στον πρώτο όροφο της Ένωσης η Αντωνιάδου με το ντουέτο της. 
Τους έφερε να δώσουν τα συγχαρητήρια τους στην Πόπη Χριστοδουλίδου και να δηλώσουν ότι δήθεν θα την ψηφίσουν για Πρόεδρο. Δεν είχε προηγηθεί καμία άλλη. κουβέντα, ούτε είχε υπάρξει κάποια συμφωνία , μια που αυτό ίσχυε 47 χρόνια. Ο πρώτος σε ψήφους στην ΕΣΗΕΑ είναι δικαιωματικά πρόεδρος στον ΕΔΟΕΑΠ.. 
Αλλά σιγά μην δεν την έκανε η Αντωνιάδου. 
Μόλις ακούσθηκε ότι επανέρχεται η υποχρεωτική δημοσίευση των ισολογισμών. οι συνεταίροι της κι αυτή τα βάψανε μαύρα με τον βερεσέ αγγελιόσημο και τις εργοδοτικές εισφορές στα παλιά τεφτέρια. Πρόκειται για εκατομμύρια ευρώ που τώρα πρέπει να τα εξοφλήσουν τα αφεντικά.
Και όχι μόνο… . Μόλις έσκασε μύτη και η πρώτη ανακοίνωση για ενοποιήσεις παροχών, αποθεματικών, Ταμείων και δημοσιογραφικών ενώσεων μεταξύ τους. Κάποιοι εκτός των άλλων θέλουν να κρυφτούν παλιές και νέες αμαρτίες τους.
Αντωνιάδου Τρίμης και Γκανάς στο Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ της ΕΠΗΕΑ και με τα συνεταιράκια τους στον ΕΔΟΕΑΠ πάνε να τα βγάλουν όλα στο σφυρί.
Πως λέμε πρώτη φορά «Αριστερά»;
Κίνηση Επαγγελματιών δημοσιογράφων –Ανοιχτή ΕΡΤ

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας