Απρ. 2, 2015

Η Προδοσια της Παπαδιας

 Για πρώτη φορά στα χρονικά πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ ξεπουλάει την Ένωση με τέτοια θρασύτητα , προκειμένου να κρατήσει τη θέση της στην προεδρία.

Είναι η Μαρία Αντωνιάδου, η γνωστή και ως Παπαδιά , που από τη θέση της προέδρου της Ένωσης  παρέδωσε την προεδρία του ΕΔΟΕΑΠ  στην ΕΠΗΕΑ, παρότι  πάντα την θέση αυτή είχε η ΕΣΗΕΑ, που είχε τον μεγαλύτερο αριθμό ασφαλισμένων από όλες τις άλλες Ενώσεις.

  Έτσι με τη σύμπραξη των εγκαθέτων της, του υπαλλήλου της Ντόρας Καρούτζου και  της  άβουλης Άτζυ Σταθάτου, που αρνήθηκαν να στηρίξουν την πρώτη σε ψήφους στην ΕΣΗΕΑ Πόπη Χριστοδουλίδου,

παραχώρησε την προεδρία στον Βαγγέλη Τάτση, από την πολύ μικρότερη ΕΠΗΕΑ, την ένωση των διοικητικών υπαλλήλων,

  Με αυτή την προδοτική  για τα μέλη της ΕΣΗΕΑ κίνηση, η Αντωνιάδου εξαργύρωσε σε βάρος των συναδέλφων της το γραμμάτιο προς τον Δημήτρη Τρίμη, επικεφαλής συνιστώσας του Σύριζα, που την στήριξε για  να πάρει την προεδρία.

   Ο Τρίμης, αφού οδήγησε την παράταξη του Σύριζα,  την Συσπείρωση, σε καταποντισμό στις εκλογές για τον ΕΔΟΕΑΠ, θέλησε να υποστηρίξει μέλος του Σύριζα από την ΕΠΗΕΑ, και με την βοήθεια της δεξιάς Αντωνιάδου ( που στην ουσία μόνο στον εαυτούλη της πιστεύει) κατάφερε να ολοκληρώσει το πραξικόπημα, αφαιρώντας για πρώτη φορά  την προεδρία από την πλειοψηφία των μετόχων, που είναι τα μέλη της ΕΣΗΕΑ .   

 

Πύρος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας