Απρ. 1, 2015

Προσπαθεια συγκαλυψης απο την παρεα Γκανα - Αντωνιαδου

Το έργο με το λαγό κατεβαίνει
στον ΕΔΟΕΑΠ

Μια δυσάρεστη οσμή συγκάλυψης για όσα υπάρχουν στα τεφτέρια του ΕΔΟΕΑΠ, αναδύεται από τις ανακοινώσεις της παρέας Γκανά στο προεδρείο της ΕΠΗΕΑ, της Τέως του Ταμείου και από το ρετιρέ του ΔΟΛ .

Κολλεγιά μαζί τους έχουν κάνει οι δύο εξωμότες της ΕΣΗΕΑ. Εγκαταλείπουν την δημοσιογραφική ιδιότητα, γιατί θέλουν και επίσημα να είναι υπάλληλοι και δίνουν τα κλειδιά του Ταμείου.
Μέχρι χθες απλώς ψήφιζαν τον παλιό οικονομικό διευθυντή του Τεγόπουλου, 'οψιμο συνδικαλιστή που του υπεδείχθη.Το έργο όμως με το λαγό κατεβαίνει επειδή δεν κόβει εισιτήρια.

΄Ολη τους η πρεμούρα είναι:

-να μην ανοίξει το θέμα με τους ισολογισμούς , για να μην φανούν οι οφειλές προς τον ΕΔΟΕΑΠ από τα γραφεία που τους διακινούν .Το ίδιο και οι οφειλές προς το Ταμείο μας, από συγκροτήματα και εφημερίδες από την Αυγή μέχρι την Δύση.
-να μην φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο για τους εφιάλτες μέσα στον ΕΔΟΕΑΠ και για την ληστεία των αποθεματικών από το PSI. Μαζί με τον Προβόπουλο , έχουν ευθύνες κι αυτοί οι οποίοι παρκάρανε τα λεφτά μας, στο Κοινό Κεφάλαιο της Τράπεζας Της Ελλάδος.
-να μην ανοίξει το ζήτημα με την χρηματιστηριακή εταιρία, που ο αντιπρόεδρος της ήταν και ταμίας του ΕΔΟΕΑΠ και μέτοχοι στην ίδια εταιρία συνδικαλιστές με ονοματεπώνυμο. Είναι βλέπετε κι ενα σωρό εκκρεμότητες με μερίδια από αμοιβαία ,τα οποία αγοράσθηκαν πριν χρόνια και έχουν χάσει την αξία τους καθώς και μετοχές που έχουν μείνει στο ράφι.

Η πρόταση για ανοιχτή συμφωνία , που κατατέθηκε στην προηγούμενη συνδρίαση ,ώστε με κοινό στόχο την διαφάνεια και την λογοδοσία και χωρίς περικοπές σε παροχές και συντάξεις, να συγκροτηθεί προεδρείο ,με όσα ισχύουν εδώ και 47 χρόνια ( εθιμικό δίκαιο, κατοχυρωμένη η ιδρυτική πλειοψηφία της ΕΣΗΕΑ κλπ.) απορρίφθηκε.

Όχι τίποτα άλλο επειδή κάποιοι από τους 6 παραμυθιάζουν τον κόσμο, πως ότι κάνουν το κάνουν δήθεν για τον ΕΔΟΕΑΠ και για το... καλό μας.
Βέβαια κάποιοι παραπλανήθηκαν. Τώρα βλέπουν ο τι ψώνισαν απo σβέρκο.
Και στο βάθος έρχεται... ΠΕΔΥ.
01/04/2015

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων-Ανοιχτή ΕΡΤ

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας