Μαρ. 29, 2015

Οι << Προθυμοι >> της ΕΣΗΕΑ

Σε μια  δίχως προηγούμενο προβοκάτσια  προχωράνε οι πρόθυμοι  της ΕΣΗΕΑ , με  επικεφαλής  την Αντωνιάδου που έπειτα από εντολή των εργοδοτών της  και των στενών συνεργατών της του Γκανά , Τρίμη και κυρίως  του   ανθρώπου της Ντόρας  Νίκου Καρούτζου , επιδιώκοντας  την πλήρη διάλυση του ΕΔΟΕΑΠ.
Η  Μαρία της Φρίκης  η γνωστή  Παπαδιά  της Κοζάνης  αποφάσισε μόνη της  και χωρίς καμμία απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ  να καλέσει αύριο Δευτέρα 30  Μαρτίου  στις 10 το πρωί  συνάντηση  με τα  πέντε  εκλεγμένα μέλη της ΕΣΗΕΑ στον ΕΔΟΕΑΠ  - Χριστοδουλίδου, Αγγέλη, Ντελέζο, Καρούτζο και Σταθάτου - για  να αναγκασθούν οι τρείς πρώτοι να υποκύψουν  στις ορέξεις του  λεβέντη της  Νικόυ Καρούτζου για να γίνει με το έτσι θέλω  ... πρόεδρος στον ΕΔΟΕΑΠ.
Στη συνάντηση αυτή που θά πέσει  γέλιο  καλούνται επίσης  να παραβρεθούν  οι δύο πρώην  πρόεδροι  του Οργανισμού  Πάνος Σόμπολος και Νίκος Κιάος  .

Μάλιστα έγινε γνωστό οτι ο τελευταίος  που όπως φαίν εται υπέκυψε  σε πιέσεις πήρε το μέρος  του  Καρούτζου και βρίζει ασύστολα  την Χριστοδουλίδου, τον Αγγέλη και  τον Ντελέζο λέγοντας ότι   πρόεδρος στον ΕΔΟΕΑΠ πρέπει  να γίνει  ο αχυράνθρωπος του Γκανά ,  Τάτσης  επειδή πήρε περισσότερους ψήφους  στην ΕΠΗΕΑ .
Τις τελευταίες μέρες στον ΕΔΟΕΑΠ  γίνονται σημεία και τέρατα  που περιλαμβάνουν απειλές  και εκβιασμούς σε βάρος  των Χριστοδουλίδου, Αγγέλη και Ντελέζου μέχρι και εξαναγκασμό  του καθηγητή κ. Δημήτρη Μέλισσα  να εκδώσει  δεύτερη γνωμοδοτηση που ακυρώνει  την πρώτη  μια που  Καρούτζος και Σταθάτου με την ανακοίνωσή τους τον  ανάγκαζαν  να γράψει  ότι το έθιμο δεν αποτελεί δίκαιο.
Φαίνεται οτι η κατάσταση  έφτασε στα άκρα  με αποτέλέσμα  ακόμα και ο κ. Πάνος  Σόμπολος  που γνωρίζει όλες τις βρωμιές που έγιναν μέσα στον ΕΔΟΕΑΠ  από  πρώην και νύν  να πάει στο γραφείο  του  εκλεκτού της Ντόρας κ. Νίκου Καρούτζου  και να του πεί :< Έπαιξες και έχασες.

Ήρθες τρίτος  άρα δεν γίνεσαι  πρόεδρος .

Η κάλπη μίλησε και οι ασφαλισμένοι δεν σε θέλουν για πρόεδρο.

Άν  φοράς πανταλόνια να  σταματήσεις  και να δεχτείς την Πόπη  για πρόεδρο στον ΕΔΟΕΑΠ δεν ντρέπεσε?>.
Να  θυμηθεί  κανείς  τις φραστικές επιθέσεις του  άλλου λεβεντόπαιδου του Γκανά  του Παπαιωάννου  που απειλούσε την   Πόπη Χριστοδουλίδου  τον Γιάννη Αγγέλη και τον  Κώστα Ντελέζο  ότι θα  ασχοληθεί αργότερα  μαζί τους .

Ας  δούμε όμως και τη συμπεριφορά  των  τριών  δικηγόρων  των κ.κ.  Μέλισσα και Καινούργιου  του ΕΔΟΕΑΠ  και το  καλόπαιδου  της Αντωνιάδου  του κ. Απόστολου Τσαλαπάτη . Ο τελευταίος  έβγαλε γνωμοδοτηση για το ποιός  πρέπει να είναι  πρόεδρος στον Οργανισμό  και  ώ του θαύματος απεφάνθη εμμέσως πλήν σαφώς ότι πρέπει να είναι ο άνθρωπος του Γκανά κ. Τάτσης .

Ο κ. Απόστολος Τσαλαπάτης δεν μας εξέπληξε με την απόφασή του γιατί στην ουσία εκτός από την ΕΣΗΕΑ είναι  στην ουσία υπάλληλος  του  Γκανά  στην ΕΠΗΕΑ  μαζί με τον κ. Δημήτρη Κλοκοτάρα .

Από τους δύο του ΕΔΟΕΑΠ  ο κ. Καινούργιος  εξετέλεσε  την ... επικίνδυνη αποστολή του  βγάζοντας λάδι  τον Τάτση για λογαριασμό του Καρούτζου  ενώ ο κ. Μέλισσας  καθηγητής  Πανεπιστημίου  αφού είπε το αυτονόητο οτι το  έθιμο επικρατεί του νόμου  δέχτηκε φραστικές  υποδείξεις   από το δίδυμο  Καρούτζου Σταθάτου  σε κείμενο  με λεκτικούς  ακροβατισμούς  για να μην ξεχνά με ποιούς έχει να κάνει .
Ποιός  όμως ενδιαφέρεται εκτός από τους εκδότες και τους  ιδιοκτητες εταιρειών με ισολογισμούς να  παραδωθεί  ο  ασφαλιστικός οργανισμός  των δημοσιογράφων  στα χέρια  των  ασφαλιστικών εταιρειών?
Εκτός από τον Καρούτζο που το έχει πεί  φανερά στο  Συμβούλιο του  ΕΔΟΕΑΠ  ο άμεσα ενδιαφερόμενος είναι ο φίλος μας ο Μάρκος που δούλευε και δουλεύει  για λογαριασμό των αφεντικών  και φυσικά της  παλιάς δικής του εταιρείας .

Και βέβαια  όλοι αυτοί καλά κάνουν . Αυτοί οι δημοσιογράφοι  παλιοί και νέοι , εν ενεργεία και συνταξιούχοι τόσο ηλίθιοι  είναι?

Δεν βλέπουν ότι  κάποιοι  θέλουν να κλείσουν τον νασφαλιστικό τους οργανισμό ? 
Πάντως αύριο  Δευτέρα  30 Μαρτίου  θα πέσει γέλιο στο  Δ.Σ.  στον  πέμπτο  όροφο  της ΕΣΗΕΑ  όταν η  καλή μας Παπαδιά  θα προσπαθεί να κάνει τη δική της βρώμικη προβοκάτσια  τυλιγμένη σε περιτύλιγμα  σόφτ  για χάρη  των εργοδοτών .

 Να πάμε όλοι αύριο  στις 10 στην ΕΣΗΕΑ  θάχει πολύ πλάκα να βλέπει κανείς  την εκ Κοζάνης  ορμόμενη  θυγατέρα  να ουρλιάζει .

Πιρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας