Μαρ. 24, 2015

Ο κ….Γκανας συνωμοτει ??

Οι πολλές και απαράδεκτες υποχωρήσεις της προέδρου της ΕΣΗΕΑ Μαρίας Αντωνιάδου, αποθράσυναν τον πρόεδρο της ΕΠΗΕΑ Μάρκο Γκανά, ο οποίος περιφέρεται ως κυρίαρχος στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ και φαρδύς –πλατύς ξαπλώνει και κοιμάται στους καναπέδες.

   Την ώρα που ο ΕΔΟΕΑΠ παραπέει, ο κ. Γκανάς συνωμοτεί , ώστε να παραμεριστεί η ΕΣΗΕΑ και να αναλάβει τον πρώτο ρόλο η ΕΠΗΕΑ, αντίθετα από όσα μέχρι τώρα ίσχυαν.

  Στη σημερινή  πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

του ΕΔΟΕΑΠ, που νόμιμα συγκάλεσε η πανηγυρικά εκλεγείσα Πόπη Χριστοδουλίδου, αρνήθηκαν να προσέλθουν ο συνεταίρος της Αντωνιάδου Καρούτζος και η άβουλη ακόλουθος Άτζυ Σταθάτου, συνεργώντας στην υποβάθμιση της ΕΣΗΕΑ. Και συνέπτυξαν ομάδα με τους συμβούλους των άλλων Ενώσεων, ώστε να μπλοκάρουν την εκλογή.

   Αντί λοιπόν να έχουμε σήμερα το νέο προεδρείο ώστε να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα και πιεστικά προβλήματα, παρακολουθούμε τα παιχνιδάκια του κ. Γκανά και των συνοδοιπόρων του….!!!!  

 

      Κάκτος

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας