Μαρ. 23, 2015

Ανακοινωση Π.Χριστοδουλιδου - Γ.Αγγελη για το [πραξικοπημα ] στον ΕΔΟΕΑΠ

23 Μαρτίου 2015
Επιστολή προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ επείγον

Αγαπητοί συνάδελφοι

Με την παρούσα θέλουμε να σας ενημερώσουμε και επίσημα γι’ αυτό που πιθανόν να έχετε ήδη πληροφορηθεί.
Ο συνάδελφος Ευ.Τάτσης, που εκλέχθηκε από την ΕΠΗΕΑ για το Συμβούλιο του Ταμείου προχώρησε σε σύγκληση του Συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ για την Τρίτη 24/3, παρά την ενημέρωσή του από εμάς ότι αυτό είναι παράτυπο, καθώς, το Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ συγκαλείται από τον πλειοψηφούντα Σύμβουλο της ΕΣΗΕΑ, η οποία είναι η πλειοψηφούσα Ένωση στο Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ.( η πρώτη και μεγαλύτερη Ενωση στον ΕΔΟΕΑΠ).
Προς αποκατάσταση της ομαλής διαδικασίας και προς αποφυγήν παρατυπιών, που θα μπορούσαν να θέσουν σε αμφισβήτηση την νομιμότητα των αποφάσεων, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σήμερα σε πρόσκληση των εκλεγμένων Συμβούλων από τις τέσσερις Ενώσεις για την Τρίτη 24/3, έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα λειτουργίας. 
Πρέπει να διαφυλαχθεί η ενότητα του κλάδου των εργαζόμενων στα ΜΜΕ, δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων, από ατυχείς πρωτοβουλίες, που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο το Ταμείο και την υπεράσπισή του στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.
Περιμένουμε από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να υποστηρίξει την Ενωσή μας και την σχετική διαδικασία και σε πνεύμα υπεράσπισης της ενότητας του κλάδου, που συγκροτεί το Ταμείο μας και με σεβασμό στο εκλογικό αποτέλεσμα, να κινητοποιηθεί για την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του ενάντια σε κάθε παρατυπία στην συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ.
Τέλος, σας επισυνάπτουμε
προς ενημέρωση σας την τεκμηριωμένη και εμπεριστατωμένη νομική γνωμοδότηση εργατολόγου για το θέμα αυτό, την οποία καταθέσαμε σήμερα και προς το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Γιάννης Αγγέλης -Πόπη Χριστοδουλίδου

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας