Μαρ. 13, 2015

Κρυφες καμερες - κυρια ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ?? Ζηταμε αμεση επεμβαση του Εισαγγελεα στην ΕΣΗΕΑ

Με πρόεδρο στην ΕΣΗΕΑ  την κ. Μαρία Αντωνιάδου μπορούν να συμβούν  τα πάντα . Από  μικρά έως  και μεγάλα σκάνδαλα  με κωμικά έως και  τραγικά  αποτελέσματα για το πολύπαθο σωματείο .

Τί να κάνουμε η πρόεδρος μας  είναι σκανδαλιάρα . Η πρόσφατη καταγγελία  του μέλους του Διοικητικού  Συμβουλίου  της ΕΣΗΕΑ  κ. Γιώργου Φιλιππάκη  στη συνεδρίαση της 10ης  Μαρτίου  2015   για την ύπαρξη  δύο κρυφών καμερών  στον πρώτο όροφο και συγκεκριμένα  στο χώρο  της καφετέριας  αποδεικνύει  περίτρανα  το τί συμβαίνει μέσα στο σωματείο .

Το συγκεκριμένο  μέλος του Συμβουλίου  - ο κ. Γιώργος Φιλιππάκης - έμπειρος και ιδιαίτερα  ικανός δημοσιογράφος  με καμιά σαρανταριά  χρόνια στην  καμπούρα του  κατάφερε  να εντοπίσει  τις δύο κρυφές κάμερες  σύγχρονης τεχνολογίας  που κατέγραφαν , ανάλογα με τα κέφια του  χειριστή τους εικόνα και ήχο  μέσα στο χώρο  της καφετέριας  που ανήκει στην ΕΣΗΕΑ .

Η συγκεκριμένη  συνεδρίαση , όπως έγινε  γνωστό ήταν παταγώδης  μια που οι φωνές των μελών του συμβουλίου  ακουγόταν  σε όλο το κτίριο.

Και δεν ήταν μόνο η συγκεκριμένη καταγγελία  του κ. Γ. Φιλιππάκη . Ο  κ.  Δημήτρης Τσαλαπάτης  προχώρησε και εκείνος σε πολλές καταγγελίες  για τον τρόπο λειτουργίας  του συμβουλίου  κάνοντας εκτενή αναφορά  για το περιβόητο  πρακτικό ενστάσεων Ψηφιοποίησης  της Βιβλιοθήκης  που συνέταξε ο  εξ απορρήτων δικηγόρος  της κ. Μαρίας Αντωνιάδου  κ. Απόστολος  Τσαλαπάτης  ενώ μίλησε ευθέως   για σκάνδαλα  μέσα στην ΕΣΗΕΑ.

Στο συγκεκριμένο πρακτικό  η πλειοψηφία της ΕΣΗΕΑ  - βλέπε  παρατάξεις  Αντωνιάδου  Τρίμη  -  θεωρούν οτι η εταιρεία που προσφεύγει  στην  Επιτροπή Ενστάσεων  του Διαγωνισμού  για  την ψηφιοποίηση της βιβλιοθήκης  - δημιουργεί πρόβλημα  .

Πέραν  αυτών  υπήρξε στη συγκεκριμένη  συνεδρίαση ιδιαίτερα καταλητική  η παρέμβαση της κ. Νανάς  Νταουντάκη  που έθεσε  και πάλι θέμα για την τήρηση  πρακτικών του συμβουλίολυ  της ΕΣΗΕΑ και  με ψηφοφορία  πάρθηκε επιτέλους η απόφαση να  τηρούνται ξανά .

Στο σημείο αυτό αξίζει  να αναφερθεί η τακτική  δύο μελών του Δ.Σ. της  Γ.Γ. κ. Μαριλένας  Κατσίμη και της  κ. Γυπάκη που πάσχιζαν  με κάθε τρόπο να μην τηρούνται πρακτικά .

Να  ξανάρθουμε  όμως και πάλι στις κρυφές κάμερες . Οπως ήταν φυσικό  μέσα στο συμβούλιο προκλήθηκε  ένταση   με τον κ. Γ. Φιλιππάκη  να ζητά άμεση  κλήση της Αστυνομίας  για την καταγραφή  του  γεγονότος  και την υποβολή μήνυσης  κατ αγνώστου δράστη .

Για περισσότερο απο μια  ώρα η πάντα επιθετική πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ  κ. Μαρία  Αντωνιάδου τα είχε χαμένα .

Οπως  μου την περιέγραφαν είχε χλωμιάσει , έλεγε ασυναρτησίες και ζητούσε να γίνει αγωγή  στο δράστη  λές και ήταν εργατική διαφορά . Ταυτόχρονα  φώναζε να κληθεί η γυναίκα που  εμφανίζεται  σαν ιδικτήτρια του ισόγειου καφενείου  στο οποίο έχει  νοικιαστεί επίσης  και η καφετέρια του πρώτου ορόφου για να ... ανακριθεί .

Έντονα  αντέδρασαν πολλά μέλη του Συμβουλίου  λέγοντάς της ότι δεν είναι  ανακριτές  ενώ  ο γεφυροποιός  κ. Γιώργος Γιουκάκης ζητούσε  - ρίχνοντας  όπως πάντα την μπάλα στην  εξέδρα -  τη σύσταση  ανακριτικής επιτροπής  για να ερευνήσει το θέμα .

Οταν  απορριφθηκε  και η πρόταση του κ. Γιουκάκη  με πρωτοβουλία  της κ. Νανάς Νταουντάκη  τρία μέλη του συμβουλίου μαζί με την δικηγόρο του Σωματείου κ. Χρύσα  Σαλαβράκου  -  Νταουντάκη  Διόγος Φιλιππάκης  -  ξεκίνησαν να  πάνε στον πρώτο όροφο ώστε να διαπιστώσουν τα σημεία που ήταν  οι δύο κρυφές κάμερες  να τραβήξουν φωτογραφίες  και να καλέσουν την Αστυνομία  για να καταγράψει το γεγονός  .

Από δώ και πέρα  το συμβούλιο έγινε στην κυριολεξία μπάχαλο  με τον Διόγο να προσπαθεί να καλέσει  την αστυνομία και να λέει οτι δεν την βρίσκει .

Οσοι ήταν έξω από την αίθουσα του συμβουλίου  έβλεπαν  τον κ. Μπούση να τρέχει πανικόβλητος μετά τη ν καταγγελία  μια που οι ευθύνες για τον ίδιο είναι τεράστιες .

Τελικά ήρθε  η Αμεση Δράση  και στη συνέχεια η Ασφάλεια  .

Κανονικά  έπρεπε να υποβληθεί μήνυση αμέσως κατ αγνώστων  αλλά  με τη φασαρία που έγινε  ο κ. Απόστολος Τσαλαπάτης δεν υπέβαλε μήνυση αλλά η υπόθεση  παραπέμφθηκε  για την άλλη μέρα   που και πάλι δεν έγινε τίποτα  .

Το ερώτημα είναι  γιατί το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ  και συγκεκριμένα η πρόεδρος και γραμματεάς  έκαναν τον ψόφιο  κοριό?

Ποιόν  κάλυπταν  και γιατί ?  Σε ποιόν ανήκει κανονικά  το καφενείο του πρώτου ορόφου και το μπάρ του ισογείου ?  Ποιό  παλάιό  στέλεχος  του Ρ/Φ  σταθμού 9,84  μπαινοβγαίνει όλη τη μέρα στο μπάρ του ισογείου και μερικές φορές  παρκάρει  την αυτοκινητάρα του  απέξω παράνομα  .

Ο καθόλα συμπαθής  κ. Θανάσης Καφέζας  τι σχέση έχει με την όλη ιστορία ?  Ποιά  η σχέση  του κ. Καφέζα  με την   πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ κ. Μαρία  Αντωνιάδου . Πόσοι  βουλευτές και υπουργοι της  Νέας Δημοκρατίας έκαναν  εκδηλώσεις  στις πρόσφατες εκλογές  στο  κατάστημα του ισογείου ?

Από  τον τρόπο που  ήταν τοποθετημένες οι δύο μικρές κάμερες  φαίνεται ότι  καρφώθηκαν μέσα στο χώρο από τη στιγμή  που φτιάχτηκε  το εσωτερικό  της καφετέριας στον πρώτο όροφο . Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο ποιός  έφτιαξε  το εσωτερικό  της καφετέριας . Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ  ή  οι άνθρωποι που  νοίκιασαν  τον πρώτο όροφο . Αν φτιάχτηκε με χρήματα της ΕΣΗΕΑ  το 2013  αυτό σημαίνει ότι  η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ  κ. Μαρία Αντωνιάδου  έχει τεράστιες ευθυνες  και φυσικά γνώριζε την υπόθεση . Αν ο εσωτερικός χώρος της καφετέριας  φτιάχτηκε με χρήματα  του ιδιοκτητη  του καφενείου  η ιστορία βρωμάει πολύ  γιατί είναι   εντελώς  παράνομο μια που ούτε στο συμβόλαιο αναφέρεται  ούτε μέσα στο χώρο αναγράφεται ότι  ο χώρος βιντεοσκοπείται  όπως  προβλέπει ο σχετικός νόμος .

Σύμφωνα με το καταστατικό   της ΕΣΗΕΑ  το κτίριο  ανήκει  στην  ευθύνη του Β  Αντιπροέδρου  και συγκεκριμένα στον  πολυτάλαντο κ. Μάκη  Διόγο  .  Ο  κ. Διόγος  βέβαια φώναζε ότι δεν γνώριζε το παραμικρό .   

  Φυσικά το πλέον  ουσιαστικό ερώτημα είναι που βρίσκεται  ο σέρβερ  και ποιός  και γιατί βιντεοσκοπούσε όλα αυτά τα χρόνια  εκατοντάδες  δημοσιογράφους αλλά και επισκέπτες  μέσα στην ΕΣΗΕΑ ?  Πού κατέληγαν οι κασέτες και φυσικά οι συνομιλίες  των επισκεπτών δημοσιογράφων αλλά και πολιτών ?   Ποιός  και με εντολή ποιανού  γινόταν όλες αυτές οι παράνομες  βιντεοσκοπήσεις ?  Ποιοί  ήθελαν να εκβιάσουν  ποιούς  και γιατί στήθηκε όλο αυτό το  ESIEA  GATE  ?  

Υπάρχει όμως και μια ακόμη πολύ  βρώμικη  πλευρά που  σιγουρα  πρέπει να επιληφθεί  η Εισαγγελία  Αθηνών μια  που η πρόεδρος  κάνει τον ψόφιο κοριό .

Με ποιό  δικαίωμα και με ποιανού  εντολή  υπάλληλος  του μπάρ  του ισογείου  την επόμενη  των καταγγελιών του κ. Γιώργου  Φιλιππάκη  μπήκε  με το έτσι θέλω  και εν αγνοία  του Διοικητικού  Συμβουλίου  μέσα στην καφετέρια του πρώτου ορόφου χώρος που ανήκει στην ΕΣΗΕΑ  και ξήλωσε τις δύο  κρυφές κάμερες ?

Γιατί  δεν αντέδρασε ο πολύς  κ. Μπούσης Διευθυντής  των υπηρεσιών της ΕΣΗΕΑ ?

Τί λέει για αυτό ο  πανέξυπνος κ. Διόγος ? 

Η πρόεδρος  της ΕΣΗΕΑ  κ. Αντωνιάδου  φυσικά ηταν απασχολημένη με τις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ  προκειμένου  να εκλεγεί  ο  κολλητός της κ.  Νίκος Καρούτζος  και θα λέει πάλι ότι  δεν γνώριζε τίποτα .

Ρε  σείς  στο προεδρείο της ΕΣΗΕΑ  θα  σας  ξηλώσουν και το κτίριο   από την οδό Ακαδημίας 20 και δεν θα  πάρετε είδηση . Ντροπή σας  να τα κουκουλώνετε έτσι .

Πρίν κλείσουμε  αυτό το σημείωμα  ο  anapodos  καλεί  τα τρία μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ  που θεωρούνται από όλους ότι έντιμα  και με πραγματικό  αίσθημα ευθύνης  λειτουργησαν  σαν πραγματικοί συνδικαλιστές  στη διετία που κλείνει  να μην αφήσουν   να ξεχαστεί η υπόθεση . Μιλάμε  για τους κ.κ.  Νανά  Νταουντάκη  Δημήτρη Τσαλαπάτη και Γιώργο Φιλιππάκη  . Αν  δεν  προχωρήσουν να απαιτήσουν να  χυθεί άπλετο φώς στην ιδιαίτερα βρώμικη  υπόθεση των  κρυφών καμερών της ΕΣΗΕΑ  θα έχουν τεράστιες ευθύνες απέναντι στο σωματείο και τους συναδέλφους τους  .  Εμείς  θα περιμένουμε .

Πιρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας