Μαρ. 12, 2015

Η απαντηση της Π.Χριστοδουλιδου στο Λιβελογραφημα της Σπανοπουλου

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

O οχετός της συκοφαντίας και του ψεύδους στην υπηρεσία των «ανώνυμων» συνεργατών.

(Η΄ το πως η Σπανοπούλου περιμένοντας την κλήτευση του εισαγγελέα βαφτίζει τον εαυτό της εκπρόσωπο των εργαζομένων του ΕΔΟΕΑΠ).

Συνάδελφοι χθες βράδυ και ενώ είχε λήξει η πρώτη ημέρα εκλογών για την νέα Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ κυκλοφόρησε διαδικτυακά ένας νέος οχετός συκοφαντιών και ασύστολου ψεύδους από την Ελένη Σπανοπούλου, ενάντια σε δύο μέλη του ΔΣ, την Πόπη Χριστοδουλίδου και τον Γιάννη Αγγέλη.

Αυτή την φορά ο άνθρωπος που ζήλεψε το «κούρεμα» της ΤτΕ στα αποθεματικά του ΕΔΟΕΑΠ και φρόντισε να το επαναλάβει μόλις 24 ώρες αργότερα με ζημία πολλών εκ. ευρώ, επιλέγει με μία αξιοπρόσεκτη γκεμπελική μέθοδο μία νέα συνταγή διπλού ψεύδους:

· Αποδίδει στα δύο μέλη του Συμβουλίου όλα όσα η ίδια και οι κατά περίπτωση συνεργάτες της επιχείρησαν με μικρή ευτυχώς επιτυχία να περάσουν από το ΔΣ, για να στείλουν το Ταμείο και τους ασφαλισμένους μας μια ώρα αρχύτερα στο έλεος των ασφαλιστικών εταιρειών.

· Με πρωτοφανές θράσος υπογράφει τον οχετό η ίδια ως 146 εργαζόμενοι του ΕΔΟΕΑΠ ! Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι δεν έχουν ιδέα επ’ αυτού και θα είναι μάλλον φυσιολογικό να κινηθούν κατά τα δέοντα απέναντί της.

Συνάδελφοι είναι προφανές ότι πίσω από το νέο «χτύπημα» της κας Σπανοπούλου, πέρα από τα αδιέξοδα μιας διετούς ανεπιτυχούς προσπάθειας να «νομιμοποιήσει» όλα εκείνα με τα οποία ο εισαγγελέας πλέον ασχολείται, αναδύεται και κάτι άλλο: η αγωνία και ο πανικός όλων όσων χρησιμοποιούσαν τα δύο τελευταία χρόνια την «κυρία» αυτή, για να κάνουν ή να πουν όλα όσα οι ίδιοι δεν τολμούσαν να επιχειρήσουν καταπρόσωπο ενάντια στους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ.

Η απάντηση σ’ αυτήν και σε όλους όσους την χρησιμοποιούν ακόμα και τώρα πρέπει να είναι μία : μηδενική αποχή από τις εκλογές, όλοι οι συνάδελφοι να κατέβουν και να καθορίσουν με την ψήφο τους την τύχη του αυτοδιοικούμενου ΕΔΟΕΑΠ.

Γιάννης Αγγέλης - Πόπη Χριστοδουλίδου

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας