Μαρ. 6, 2015

Το ….Πραξικοπημα…. της Μ. Κατσιμη , ολο το παρασκηνιο της εγγραφης του Παν Παν

Ο  ανθρώπινος  φόβος είναι ένα απόλυτα  κατανοητό συναίσθημα. Ολοι οι άνθρωποι  εχουν νοιώσει  το φόβο σε  διάφορες στιγμές  της ζωής τους . Ομως υπάρχει τεράστια διαφορά να ισχυρίζεται συνδικαλίστρια  του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ  ότι φοβάται μην  έχει  ποινικές ευθύνες  και να παραβαίνει τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου  αλλά και την  απόφαση του Μεικτού  Συμβουλίου  είναι  πρόκληση αισχιστου  είδους.

Και βέβαια όχι μόνο αυτό . Αλλά να προχωρά σε πραξικοπηματική  ενέργεια και να αποφασίζει μόνη της  χάρη σε μια  προσχηματική  πλειοψηφία  που εξυπηρετεί συμφέροντα ... ηγετη  μιάς παράταξης  - και μάλιστα κυβερνώσας -  αγγίζει τα όρια  της  κωμωδίας  για να μην πούμε κάτι χειρότερο .

Ο λόγος φυσικά για την κυρία  Μαριλένα Κατσίμη  Γενική  Γραμματέα του  ταλαιτωρημένου  σωματείου μας .

Η χαριτόβριτη  κυρία  σύμφωνα με κείμενο που διάβασε στο διοικητικό  συμβούλιο στη συνεδρίαση της 3 Μαρτίου 2015  αποφάσισε  υπό τον φόβο όπως δήλωσε ποινικών ευθυνών  να εγγράψει στα μητρώα της Ένωσης  ποιόν παρακαλώ ?

Τον  κ. Παναγιώτη  Παναγιώτου  τον γνωστό Παν - Παν  ο οποίος  εδώ και χρόνια  προσπαθούσε ανεπιτυχώς να γραφτεί μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Προφανώς η κ. Κατσίμη ετελώντας εντολές του  κ. Τρίμη ο οποίος δήλωσε  οτι ο Παν Παν  είναι φίλος του προσπαθεί εδώ  και μήνες να τον γράψει στην  ΕΣΗΕΑ .

Η  χαριεστάτη κ. Κατσίμη  έκανε ένα ολόκληρο πραξικόπημα  διαγράφοντας  τη λέξη καταστατικό  και φυσικά με τη βοήθεια της  εκπροσώπου της εργοδοσίας αλλά και της αντιπολίτευσης  της Λ.Συγγρού  προέδρου κ. Αντωνιάδου  πέτυχε να πάρει απόφαση  και να γραφτεί  ο Παν  Παν μέλος ενός σωματείου .

Ο κ. Παν  Παν σαν πρόεδρος  στην ΕΡΤ έστειλε στην ανεργία  δεκάδες  επαγγελματίες δημοσιογράφους ενώ  απολάμβανε ασυλίας των τότε κυβερνήσεων του  ΠΑΣΟΚ .

Μπροστά στις  πραξικοπηματικές ενέργειες της κ. Κατσίμη  μόνο τρία μέλη του Δ.Σ. αντέδρασαν σθεναρά . Πρόκειται για την κ. Νανά  Νταουντάκη τον κ. Γιώργο Φιλιππάκη  αλλά και τον κ. Χρήστο Κυρίτση.

Στους τρεις παραπάνω  πρέπει να προστεθεί και ο κ. Δημήτρης  Τσαλαπάτης  ο οποίος ναι μεν απουσίαζε την ώρα εκείνη εξαιτίας της παρουσίας του σε δικαστήριο αλλά είναι γνωστές  τόσο οι θέσεις του  για την  διαγραφή του Παν Παν  όσο και  οι ισχυρές και πάντε τεκμηριωμένες  απόψεις του για το θέμα αυτό .

Το παραπάνω αναφέρουμε  για την ιστορία και μόνο  μια που για το θέμα αυτό  έχει κατατροπώσει  τις νομικές  ...  γνώσεις του  δικηγόρου της κ. Αντωνιάδου στην ΕΣΗΕΑ  κ.  Απόστολου Τσαλαπάτη .

Η υπόθεση  της άρνησης εδώ και χρόνια  από την πλευρά του Δ.Σ. της  ΕΣΗΕΑ να γράψει τον κ. Παναγιώτη Παναγιώτου  μέλος  στηρίζεται  τόσο στην αντισυνδικαλιστική  δράση του τελευταίου  και κυρίως στη σφαγή δεκάδων δημοσιογράφων στην ΕΡΤ επί των ημερών της παντοδυναμίας του .

Επιπλέον τον Παν Παν  έχει αποφασίσει να διαγράψει ακόμα και το Μεικτό Συμβούλιο  .

Αλήθεια  τί να πρωτοπεί  κανείς  για τα κατορθώματα  της κ. Κατσίμη .

Μπορεί να ξεχάσει κανείς  τη μανία της για την Κατσίμειο  Ακαδημία  ή την ευγενή της πρόθεση να κάνει αίτηση για τη ΝΕΡΙΤ ?

Φυσικά  τώρα περιμένει  μια ...  θεσούλα  στην υπό ίδρυση  ΕΡΤ  .

Οι δύο συνάδελφοι που αναφέραμε παραπάνω  η  ι κ. Νταουντάκη και  ο κ. Γιώργος  Φιλιππάκης  έδωσαν πραγματική μάχη μπροστά στο πραξικόπημα της κ. Κατσίμη .

Και  οι δύο όπως με  πληροφόρησαν απαίτησαν  από την κ. Κατσίμη να παραιτηθεί επιτόπου  και να  μπεί άλλος συνάδελφος στη θέση της αλλά στου κουφού την πόρτα .

Σθεναρή  αντίσταση  στο πραξικόπημα  Κατσίμη πρόβαλε και ο κ. Χρήστος Κυρίτσης παρά τις προκλητικές ενέργειες  σε βάρος του από την πρόεδρο κ. Αντωνιάδου 

Πιρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας