Μαρ. 5, 2015

Το μελος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Γ. Φιλιππακης στηρζει για τον ΕΔΟΕΑΠ Π. Χριστοδουλιδου και Γ. Αγγελη

Συναδέλφισσες  και  Συνάδελφοι  

Στις 11  και 12  Μαρτίου  πραγματοποιούνται οι  εκλογές  για νέα Διοίκηση  στον ΕΔΟΕΑΠ .  Σε μια περίοδο  οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης  όπου  στη χώρα μας  οι μνημονιακές δυνάμεις  διέλυσαν τα πάντα  ο ασφαλιστικός μας οργανισμός  παρά τα πλήγματα που έχει υποστεί   παραμένει ακόμα όρθιος  παρά τις προσπάθειες  κάποιων  να τον διαλύσουν. 

Είναι σε όλους μας γνωστό  τα εκατομμύρια  που κουρεύτηκαν  αλλά και οι προσπάθειες  κάποιων να τον  μετατρέψουν σε επαγγελματικό ταμείο.

Από το  απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλειο  δύο συνάδελφοι πάλεψαν όσο κανένας  για να   εξακολουθήσει ο ΕΔΟΕΑΠ  να παρέχει  σωστή  υγεία  και περίθαλψη .

Είναι η Πόπη  Χριστοδουλίδου  και ο Γιάννης Αγγέλης  που πραγματικά τίμησαν  την  ψήφο των συναδέλφων  .  Προσωπικά   στήριξα και στηρίζω τους δύο συναδέλφους   και καλώ  όλους  να τους  στηρίξουν .

Με συναδελφικούς  χαιρετισμούς 

Γιώργος Φιλιππάκης 

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας