Φεβ. 10, 2015

Ανακοινωση της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Δημοσιογραφων για τον ΕΔΟΕΑΠ

Το συντονιστικό της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος για τον ΕΔΟΕΑΠ

Σχετικά με τον θόρυβο και την πυροδότηση της αγωνίας των ασφαλισμένων για το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ, η Συσπείρωση οφείλει να υπογραμμίσει τα εξής:

α.    Ο ΕΔΟΕΑΠ όπως και όλοι οι ασφαλιστικοί οργανισμοί, μετά τις διαδοχικές αφαιμάξεις των αποθεματικών του (με κορυφαία «πράξη» τη ληστεία με το PSI), έχει περιέλθει σε δεινή θέση. Τα σωματεία μας σε συνεργασία με τη διοίκηση του Οργανισμού οφείλουν να διεκδικήσουν μαχητικά λύσεις αποκατάστασης που θα διασφαλίζουν τη βιωσιμότητά του.

β.    Το πρόβλημα είναι επείγον και απαιτεί δράσεις και παρεμβάσεις, κανείς όμως δεν πρέπει να παίζει με τις αγωνίες όλων των ασφαλισμένων, και κυρίως των απόμαχων της εργασίας, ψελλίζοντας ή υπαινισσόμενος λέξεις όπως «χρεωκοπία» ή «κατάρρευση».

Τα υπάρχοντα αποθεματικά του Οργανισμού δίνουν τα χρονικά περιθώρια για την αντοχή του μέχρι να αποδώσουν οι λύσεις που οφείλουμε όλοι μαζί να επιβάλουμε αμέσως.

Η Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος καλεί όλους τους υπεύθυνους και ειδικά τους εκλεγμένους των Ενώσεων στο Ταμείο να ολοκληρώσουν το έργο τους, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια για προφανείς προεκλογικές (μήπως και πολιτικές;) σκοπιμότητες.

Σε κάθε περίπτωση τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι δεν θα επιτρέψουν να παιχτούν στα ζάρια οι κατακτήσεις μας στο κρίσιμο ζήτημα της ασφάλισης.

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας